Jelena Janković

Nakon vesti da je trudna: Evo šta je prvo Jelena Janković uradila sa verenikom!

Srbija danas 26.11.2020
Stižu rode. Proslavljena srpska teniserka Jelena Janković na sve načine pokušava da sakrije da sa izabranikom, specijalistom interne medicine Brankom Baraćem, čeka bebu. Kako saznaje Kurir ona je juče sa doktorom odnedavno započela zajednički… »

Pored toga što je trudna Jelena Janković sada živi na novoj adresi, a ovo o doktoru sa kojim čeka dete ne možete ni da…

Alo 26.11.2020
Blista u trudnoći... Jelena Janković na sve načine pokušava da sakrije da sa izabranikom, specijalistom interne medicine Brankom Baraćem, čeka bebu, ali ono što je novost jeste da je nekada najbolja teniserka sveta već otpočela zajednički život… »

Ekskluzivno saznajemo! Trudna Jelena se uselila kod doktora u stan: Teniserka puca od sreće, sve podređeno bebi! Novi…

Kurir 26.11.2020
Jelena Janković na sve načine pokušava da sakrije da sa izabranikom, specijalistom interne medicine Brankom Baraćem, čeka bebu, što je Kurir juče ekskluzivno otkrio, ali i to da je s doktorom odnedavno započela zajednički život. Teniserka se… »

Jelena Janković čeka bebu

Vesti online 26.11.2020
Bivša teniserka Jelena Janković i njen partner, doktor Branko Barać, postaće roditelji. Nekadašnja najbolja teniserka sveta u drugom je stanju, što je dugo priželjkivala, a o ovome i dalje ne želi da govori javno, bar dok trudnoća ne odmakne… »

Jelena Janković u drugom stanju, čeka svoje prvo dete!

Svet plus 26.11.2020
Bivša teniserka Jelena Janković (35) u drugom je stanju i čeka svoje prvo dete. Ona svoj privatni život nikad nije javno eksponirala, a od letos Jelena je u vezi sa Brankom Baraćem. Bivša teniserka Jelena Janković (35) u drugom je stanju i čeka… »

Vemić novi selektor ženske teniske reprezentacije Srbije

Nova 26.11.2020
Bili Džin King kup selekcija Srbije ima novog selektora, u pitanju je Dušan Vemić, naš bivši reprezentativac u Dejvis kupu. Upravi odbor Teniskog saveza Srbije na sednici održanoj 24.11.2020. imenovao je Vemića na mesto selektora i ovo će mu biti… »

Saznajemo: Jelena Janković je trudna sa doktorom iz Beograda

Blic 25.11.2020
Tridesetpetogodišnja srpska teniserka Jelena Janković je trudna, saznaje "Blic". Nekadašnja najbolja teniserka sveta u drugom je stanju, što je dugo priželjkivala, a o ovome i dalje ne želi da govori javno, bar dok trudnoća ne odmakne nekoliko… »

Teniserka postaje majka: Trudna Jelena Janković

Večernje novosti 25.11.2020
BIVŠA srpska teniserka Jelena Janković i njen partner Branko Barać postaće roditelji. Popularna "Džej Džej" je ostala u drugom stanju, a ovaj par će dobiti devojčicu, saznaje "Kurir". Malo toga se znalo o privatnom živtu Jenkovićeve, a mediji su… »

Trudna Jelena Janković! Otac deteta ugledni doktor, evo kog pola je beba

Telegraf 25.11.2020
Jelena će se sledeće godine ostvariti u ulozi majke. Bivša teniserka Jelena Janković (35) u drugom je stanju i čeka svoje prvo dete. Jelena će se sledeće godine prvi put ostvariti u ulozi majke, a čeka devojčicu. Teniserka se dugo nije… »

Jelena Janković će uglednom doktoru roditi ćerku, a za njihovo upoznavanje "kriv" je Novak Đoković

Telegraf 25.11.2020
Čim su se upoznali među njima su se rodile simpatije. Bivša teniserka Jelena Janković (35) i njen partner, doktor Branko Barać, postaće roditelji i dobiće ćerku, a za njihovo upoznavanje navodno je "kriv" Novak Đoković. Jelena i Branko navodno… »

Vesti dana »