Jelena Janković

U Nišu izbio požar u soliteru, vatrogasne ekipe na terenu

Blic 04.12.2020
U zgradi na raskrsnici ulica 7. jula i Stefana Prvovenčanog večeras je izbio požar. Vatrogasne ekipe su na terenu i u toku je gašenje požara, a prema prvim informacijama, nema povređenih. Pretpostavlja se da je u pitanju stan koji pripada Z. B, a… »

Požar u zgradi u Nišu, nema povređenih

RTV 04.12.2020
NIŠ - U zgradi u Nišu večeras je izbio požar, a prema prvim informacijama nema povređenih, prenose beogradski mediji. Vatrogasne ekipe su na terenu i gašenje požara je u toku. Pretpostavlja se da je u pitanju stan koji pripada Z. B, a koji je goreo… »

Požar u zgradi u Nišu, nema povređenih

B92 04.12.2020
U zgradi u Nišu večeras je izbio požar, a prema prvim informacijama nema povređenih, prenose beogradski mediji. Vatrogasne ekipe su na terenu i gašenje požara je u toku. Pretpostavlja se da je u pitanju stan koji pripada Z. B, a koji je goreo i… »

Jelena Janković postaje Noletova komšinica na Fruškoj gori: 2 miliona evra cena raja na zemlji

Vesti online 04.12.2020
Jelena Janković uložila je oko dva miliona evra u plac i gradnju kuće na Fruškoj gori. Bivša teniserka i njena porodica kupili su veliko zemljište u blizini mesta gde je Novak Đoković sagradio luksuznu vilu. U poslednje vreme ljudi sve učestalije… »

Trudna Jelena gradi vilu, imaće i teniski teren, cena je da se smrzneš!

Alo 04.12.2020
Naša bivša teniserka rešila je da ulaže u nekretnine... Ona pravi vilu na Fruškoj gori a cena je šokantna. Jelena će biti komšinica Novaku Đokoviću, a za izgradnju ove vile iskeširaće dva miliona evra! Izvor blizak teniserki kaže da je ona s… »

Poruka Jelene Janković da svaka "normalna" devojka želi decu i porodicu razbesnela žene u Srbiji

Noizz 04.12.2020
Bivša teniserka Jelena Janković otkrila je nedavno da je trudna i da čeka devojčicu sa partnerom dr Brankom Baraćem. I to su zaista prelepe vesti i period pun sreće. Čestitke nisu izostale sa svih strana, ali ni osude zbog njenog viđenja o ženama… »

Zapalio se stan koji je goreo pre 13 godina? Požar u zgradi u Nišu, nema povređenih

Večernje novosti 04.12.2020
U ZGRADI u Nišu večeras je izbio požar, a prema prvim informacijama nema povređenih, prenose beogradski mediji. Vatrogasne ekipe su na terenu i gašenje požara je u toku. Pretpostavlja se da je u pitanju stan koji pripada Z. B, a koji je goreo i… »

Požar u zgradi u Nišu, nema povređenih

Dnevnik 04.12.2020
NIŠ: U zgradi u Nišu večeras je izbio požar, a prema prvim informacijama nema povređenih, prenose beogradski mediji. Vatrogasne ekipe su na terenu i gašenje požara je u toku. Pretpostavlja se da je u pitanju stan koji pripada Z. B, a koji je goreo… »

Gori soliter u Nišu: Stan koji bukti planuo je i pre 13 godina i to zbog teniskog meča

Mondo 04.12.2020
Tada je teniserka pomogla obnovu objekta. Tada je teniserka pomogla obnovu objekta U zgradi na raskrsnici ulica 7. jula i Stefana Prvovenčanog u Nišu večeras je izbio požar. Vatrogasne ekipe su na terenu i u toku je gašenje požara, a prema prvim… »

Požar u niškom soliteru: Stan koji je u plamenu, već je goreo pre 13 godina!

Kurir 04.12.2020
U zgradi na raskrsnici ulica 7. jula i Stefana Prvovenčanog u Nišu večeras je izbio požar. Vatrogasne ekipe su na terenu i u toku je gašenje požara, a prema prvim informacijama, nema povređenih. Pretpostavlja se da je u pitanju stan koji pripada Z… »

Vesti dana »