Jelena Janković

Porodila se Jelena Janković: Srpska teniserka rodila ćerku!

Vesti online pre 9 dana
Srpska teniserka Jelena Janković na svet je donela devojčicu. Nekada najbolja teniserka sveta porodila se u utorak u Beogradu i na svet donela devojčicu. Jelena se poslednjih godina retko pojavljivala u javnosti, a letos su mediji saznali da je u… »

Misteriozni doktor kog krije od svih: Sa njim je Jelena Janković dobila ćerku: Veoma je uspešan i nemaju nijednu zajedničku…

Blic pre 9 dana
Jelena Janković se juče porodila u Beogradu i na svet donela devojčicu. Bivša teniserka je sa doktorom Brankom Baraćem dobila naslednicu, a kako su pisali mediji njihovo upoznavanje je bilo kao na filmu. Posle Adrija tur turnira u organizaciji Novaka… »

U pitanju je cenjeni Srbin: Ovo je čovek s kojim je Jelena Janković dobila dete (foto)

Srbija danas pre 10 dana
Sve čestitke. Proslavljena srpska teniserka Jelena Janković postala je majka. Nekada najbolja teniserka sveta porodila se jutros u Beogradu i na svet donela devojčicu. Jelena se poslednjih godina retko pojavljivala u javnosti, a letos su mediji saznali… »

Ko je Branko Barać, doktor kojem je Jelena Janković rodila dete: Teniserka krije momke još od vaterpoliste, za sve je "kriv"…

Blic sport pre 10 dana
se jutros u Beogradu,na svet je donela devojčicu i još uvek nije poznato koje joj je ime dala zajedno sa svojim partnerom, doktorom Brankom Baraćem. Bivša teniserka je od prošle godine u vezi sa Baraćem, čovekom koji u potpunosti živi van javnog… »

Ko je Branko Barać, doktor s kojim Jelena Janković ima dete

Nova pre 10 dana
Naša proslavljena teniserka Jelena Janković porodila se jutros u Beogradu i na svet donela devojčicu, za koju još nije poznato koje su joj ime dali. Jelena je ćerku dobila s doktorom Brankom Baraćem, s kojim je u vezi od prošle godine, a prema… »

Teniserka Jelena Janković POSTALA MAJKA!

Svet & Skandal pre 10 dana
Od proslavljena srpske teniserke Jelene Janković stiže lepa vest! Jelena se porodila. Nekada najbolja teniserka sveta porodila se jutros u Beogradu i na svet donela devojčicu. Jelena se poslednjih godina retko pojavljivala u javnosti, a letos su mediji… »

Porodila se Jelena Janković! Nekada najbolja teniserka sveta rodila prvo dete na poseban datum!

Mondo pre 10 dana
Nek je beba živa i zdrava! Nek je beba živa i zdrava! Nekada najbolja teniserka sveta Jelena Janković na svet je donela devojčicu. Ona se porodila jutros u Beogradu. Jelena se poslednjih godina retko pojavljivala u javnosti, a pojavila se prošlog… »

Porodila se Jelena Janković! Nekada najbolja teniserka sveta rodila devojčicu

Blic sport pre 10 dana
Srpska teniserka na svet je donela devojčicu, preneli su beogradski mediji. Nekada najbolja teniserka sveta porodila se jutros u Beogradu i na svet donela devojčicu. Jelena se poslednjih godina retko pojavljivala u javnosti, a letos su mediji saznali da… »

Čestitamo: Jelena Janković postala majka!

Večernje novosti pre 10 dana
BIVŠA srpska teniserka Jelena Janković postala je majka. Nekada najbolja teniserka sveta porodila se jutros u Beogradu i na svet donela devojčicu. Jelena se poslednjih godina retko pojavljivala u javnosti, a letos su mediji saznali da je u emotivnoj… »

Porodila se Jelena Janković

Nova pre 10 dana
Proslavljena srpska teniserka Jelena Janković, porodila se jutros u Beogradu i na svet donela devojčicu, prenose mediji. Nekada najbolja teniserka sveta se poslednjih godina retko pojavljivala u javnosti, a letos su mediji saznali da je u emotivnoj vezi… »

Vesti dana »