Jelena Janković

Vic dana Ode Srbin u Ameriku i pitaju ga...

Alo pre 1 dan
Započnite jutro nasmejani uz Alo! vic dana. - Odakle ste? - Srbija. - Sibir? Alo! 07:00 Alo! 07:00 Alo! 07:00 Alo! 07:00 - Ne, ne... Srbija... Znate... Novak Đokovic, Ana Ivanović, Jelena Janković, rakija, Guča, Nikola Tesla ... - Aaaaaa Srbija … »

Dugo čuvana tajna izašla na videlo Poznato šta je dovelo do "hladnog" odnosa Ane i Jelene

Alo pre 2 dana
Snežanu Janković mnogi su smatrali osobom koja je uticala na zahlađenje odnosa između Ane Ivanović i Jelene Janković. Razlog za takav stav je njena kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja… »

Posredi je izdaja! Otkrivena istina o odnosu Ane Ivanović i Jelene Janković, majka teniserke iznela: "Uživala je dok se moja…

Blic pre 2 dana
Jelena Janković i Ana Ivanović mogu se smatrati najboljim teniserkama koje je Srbija ikada iznedrila. Obe su uspevale da stignu i do samog vrha WTA liste, ali je domaću javnost uvek zanimalo u kakvom su zapravo odnosu njih dve. Snežanu Janković… »

Izdaja Srbije! Otkrivena dugo čuvana tajna: Evo zbog čega je puklo između Ane Ivanović i Jelene Janković

Kurir pre 2 dana
Snežanu Janković mnogi su smatrali osobom koja je uticala na zahlađenje odnosa između Ane Ivanović i Jelene Janković. Razlog za takav stav je njena kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja… »

Princeze tenisa smrtno zavađene: Majka Jelene Janković otkriva kako je Ana izdala njenu ćerku

Svet & Skandal pre 2 dana
Odnos Ane Ivanović i Jelene Janković misterija za javnost sve do sada Kada su i Ana Ivanović i Jelena Janković privele kraju svoje profesionalne teniske karijere, premda Jelena to nikada nije zvanično učinila, mnogi se pitaju kako izgleda odnos Ane… »

Povratak šampiona: Nenad Zimonjić i Jelena Janković nastupaju na Vimbldonu

Večernje novosti pre 3 dana
NEKADAŠNJI trostruki šampion Vimbldona Nenad Zimonjić vraća se na terene Ol Ingland klaba gde će u miksu sa Marion Bartoli nastupiti na egzibicionom turniru za legende. Foto: N.Paraušić Nenad je Vimbldon osvajao sa Danijelom Nestorom 2008. i 2009… »

Zimonjić potvrdio za Sputnjik: Igraću na Vimbldonu

Sputnik pre 3 dana
Nenad Zimonjić, bivši broj jedan u dublu, potvrdio je za Sputnjik da će igrati na Vimbldonu na turniru legendi u miks dublu sa Marion Bartoli. Trostruki osvajač Vimbldona ponovo se vraća na teren i to na događaju gde će učestvovati mali broj… »

Jelena Janković i nenad Zimonjić nastupaju na Vimbldonu: Srpske legende igraju u miks konkurenciji

Srbija danas pre 3 dana
Oboje imaju po jednu titulu u mešovitom dublu na travnatom gren slemu. Nenad Zimonjić je jedan od najboljih dubl igrača svih vremena, a sledeće nedelje se vratića na teren. On će igrati na Vimbldonu i to na turniru legendi u miks dublu, a za… »

Nenad Zimonjić i Jelena Janković igraju na Vimbldonu: Odavno su završili karijere, ali vraćaju se na grend slem koji su…

Kurir pre 3 dana
Nenad Zimonjić je jedan od najboljih dubl igrača svih vremena, a uskoro će se vratiti na veliku scenu. On će igrati na Vimbldonu i to na turniru legendi u miks dublu, a za partnerku će imati Francuskinju Marion Bartoli. „Igraću na Vimbldonu na… »

Janković i Zimonjić igraju na Vimbldonu

Danas pre 14 dana
Bivši osvajači grend slema u Londonu ponovo izlaze na najčuveniju tenisku travu. Naravno, ne kao akteri borbe za titule u singlu ili dublu, jer se Jelena Janković i Nenad Zimonjić već neko vreme ne bave aktivnim „reketanjem“. Svojevremeno prva… »

Vesti dana »