Jelena Janković

Ćerki stigli poklončići: Mama Jelena Janković se prvi put oglasila posle porođaja

Večernje novosti pre 1 dan
Jedna od naših najuspešnijih sportistkinja učinila je to na društvenim mrežama, pa je na insta-storiju objavila fotografiju poklona koje je dobila za naslednicu - dečju garderobu u roze boji, sa motivima zeke i jagnjeta. - Hvala na predivnim… »

Prvi put posle porođaja: Jelena Janković progovorila i zapalila društvene mreže (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Srpska teniserka rodila devojčicu. Nekada najbolja srpska teniserka Jelena Janković u srećnom braku sa doktorom Brankom Baraćem, dobila je početkom aprila ćerku. Jelena je na društvenim mrežama objavila fotografiju poklona, koje je dobila za… »

Oglasila se prvi put posle porođaja: Jelena Janković raznežila objavom na mrežama! (foto)

Mondo pre 2 dana
Uživa u ulozi majke. Uživa u ulozi majke. Nekada najbolja teniserka sveta Jelena Janković porodila se u Beogradu 6. aprila i na svet donela devojčicu. Ćerkicu je dobila sa emotivnim partnerom Brankom Baraćem, a za njihovu vezu pročulo se prošlog… »

Jelena Janković se oglasila prvi put posle porođaja Pokazala poklone za ćerku i raznežila se

Blic pre 2 dana
Teniserka Jelena Janković oglasila se na društvenim mrežama prvi put nakon što je rodila ćerku, koju je na svet donela 6. aprila ove godine. Poznato je da Jelena svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, pa se tako povodom trudnoće… »

Prva objava Jelene Janković nakon porođaja: Pohvalila se poklonima za ćerkicu i raznežila ljude

Telegraf pre 2 dana
Na društvenim mrežama nikada ne objavljuje ni fotografije sa svojim izabranikom, doktorom Brankom Baraćem. Teniserka Jelena Janković (36) oglasila se na društvenim mrežama prvi put nakon što je rodila ćerku, koju je na svet donela 6. aprila ove… »

UNICEF isporučio inkubator Novom Sadu, još tri za Kragujevac i Niš

Nova ekonomija pre 7 dana
U okviru velike kampanje UNICEF-a pod nazivom "Tako mali da bi u srce stali" koja je pokrenuta prošle godine sa ciljem opremanja i modernizacije neonatalnih jedinica u Srbiji, grad Novi Sad od danas je opremljeniji za jedan novi inkubator, navodi se u… »

Dečja bolnica dobila inkubator: Unicef akciju "Tako mali da bi u srce stali" nastavio i u Novom Sadu

Večernje novosti pre 7 dana
U OKVIRU kampanje "Tako mali da bi u srce stali", koju je UNICEF - u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Srbije - pokrenuo prošle godine, u četvrtak je Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu darovan jedan inkubator… »

UNICEF isporučio inkubator Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine - Još tri za Kragujevac i Niš

Ekapija pre 7 dana
U okviru velike kampanje UNICEF-a pod nazivom "Tako mali da bi u srce stali" koja je pokrenuta prošle godine sa ciljem opremanja i modernizacije neonatalnih jedinica u Srbiji, grad Novi Sad od danas je opremljeniji za jedan novi inkubator. Deyana… »

UNICEF isporučio inkubator Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Nedeljnik pre 8 dana
Foto: UNICEF Za „male divove“ četiri inkubatora u tri grada u jednom danu U okviru velike kampanje UNICEF-a pod nazivom Tako mali da bi u srce stali koja je pokrenuta prošle godine sa ciljem opremanja i modernizacije neonatalnih jedinica u Srbiji… »

Aleksandra Krunić: Kanada jaka, ali ni mi nismo za potcenjivanje

B92 pre 8 dana
Aleksandra Krunić je dugogodišnja Fed sada Bili Džin King kup reprezentativka Srbije, vicešampionka sveta 2012. u nacionalnom dresu Fed kup takmičenja. Prvi put u karijeri imala je priliku da kao drugi reket zaigra za Fed kup tim Srbije u novosadskom… »

Vesti dana »