Jelena Janković

Laptop za vrednu Zaplanjku Jelenu Zdravković

Niške vesti 22.02.2021
Kao najboljem učeniku i studentu ne samo Zaplanja već i prvaku Srbije u robotici predlog da se nagradi računarom dao je sveštenik Dušana Jankovića. “Ovo je samo jedan lep gest i pokazatelj jedinstva institucija u Zaplanju”, ističe sveštenik… »

Pesme za rastanak u senci srebrnog bora: Đoletu za oproštaj - Bez sveštenika i komemoracije, Panonski mornar je otplovio u…

Večernje novosti 21.02.2021
LEGENDARNI kantautor Đorđe Balašević (67) sahranjen je danas novosadskom Gradskom groblju, u prisustvu najuže porodice kao i još desetak bliskih prijatelja, među kojima su bili i gradonačelnici LJubljane i Novog Sada Zoran Janković i Miloš… »

Nakon sahrane pogledajte šta je sve ostalo na grobu Đorđa Balaševića (foto)

Alo 21.02.2021
Kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 68. godini, nakon tri dana provedenih u bolnici, iza sebe ostavio je suprugu Oliveru, ćerke Jovana i Jelenu, sina Aleksu. koji nas je napustio 19. februara u 67. godini života sahranjen je danas u… »

Antologijski momenat: Novak se sagnuo nasred terena, ljubi ruku jankovićevoj! Tu je i Tipsarević (foto)

Srbija danas 04.02.2021
Kvalitetne fotografije. Uvek je pravo vreme da se podsetimo nekih simpatičnih detalja iz života najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Krajem 2007. godine gosti jedne humanitarne revije bili su tada mladi i perspektivni teniseri Novak Đoković… »

Nazire se stomak: Prva fotografija trudne Jelene Janković (FOTO)

Vesti online 03.02.2021
Naša uspešna teniserka poslednjih meseci u potpunosti ste povukla iz javnosti, a sada je osvanula i njena prva fotografija u trudnoći. Teniserka Jelena Janković čeka prvo dete sa izabranikom Brankom Baraćem, a kako se spekuliše oni su se upoznali… »

Prva fotografija trudne Jelene Janković

Nova 01.02.2021
Teniserka Jelena Janković trenutno čeka prvo dete sa svojim izabranikom, doktorom Brankom Baraćem. Sada su isplivale prve fotografije srpske teniserke na kojima se vidi i njejn trudnički stomak. Naime, fotografije su nastale tokom njenog boravka u u… »

Osvanula prva fotka: Jelena Janković pokazala trudnički stomačić! Blista od sreće (foto)

Srbija danas 01.02.2021
Srpska teniserka uživa u Emiratima. Teniserka Jelena Janković, koja nikad javno nije objavila kraj karijere, ali od oktobra 2018. godine nije odigrala nijedan zvaničan meč, čeka prvo dete sa izabranikom Brankom Baraćem. Popularna "DŽej-DŽej" je… »

Prve fotke trudne Jelene Janković: Srpska teniserka pokazala stomačić

Večernje novosti 01.02.2021
PROSLAVLjENA srpska teniserka Jelena Janković pojavila se tokom 2020. godine u javnosti posle dugo vremena i iznenadila izgledom, a ubrzo potom otkriveno je da je u romantičnoj vezi sa doktorom Brankom Baraćem, kao i da par očekuje uskoro prinovu… »

Sija u blagoslovenom stanju Prve fotke trudne Jelene Janković, nikad bolje nije izgledala! Foto

Kurir 01.02.2021
Dok čeka prvo dete nekadašnja teniserka Jelena Janković uživa u Ujedinjenin Arapskim Emiratima., gde se družila sa budućim teniserima, koji su igrali turnir i poželeli da se fotografišu sa njom. Jelena je na sebi imala dugačku haljinu, ispod koje… »

Jelena Janković je trudna i blista: Srpska teniserka pokazala stomačić, izgleda sjajno! (foto)

Mondo 01.02.2021
Srpska teniserka uživa u trudnoći. Srpska teniserka uživa u trudnoći. Proslavljena srpska teniserka Jelena Janković pojavila se tokom 2020. godine u javnosti posle dugo vremena i iznenadila izgledom, a ubrzo potom otkriveno je da je u romantičnoj… »

Vesti dana »