Jelena Janković

Jelena Janković je trudna i blista: Srpska teniserka pokazala stomačić, izgleda sjajno! (foto)

Mondo 01.02.2021
Srpska teniserka uživa u trudnoći. Srpska teniserka uživa u trudnoći. Proslavljena srpska teniserka Jelena Janković pojavila se tokom 2020. godine u javnosti posle dugo vremena i iznenadila izgledom, a ubrzo potom otkriveno je da je u romantičnoj… »

Prva fotografija trudne Jelene Janković: Ispod elegantne haljinice nazire se stomačić

Telegraf 01.02.2021
Fotografije buduće mame nastale su prilikom njenog boravka u Fudžejri, gde je posetila jedan teniski turnir. Teniserka Jelena Janković čeka prvo dete sa izabranikom Brankom Baraćem, a sada su osvanule i prve fotografije na kojima joj se vidi… »

Prve fotografije trudne Jelene Janković Blista u dugačkoj haljini, a stomak ponosno pokazuje

Blic 01.02.2021
Teniserka Jelena Janković čeka prvo dete sa izabranikom Brankom Baraćem, a sada su osvanule i prve fotografije na kojima joj se vidi trudnički stomak. Fotografije trudne Jelene Janković nastale su prilikom njenog boravka u Fudžejri, jednom od sedam… »

Prve fotke trudne Jelene Janković, nikad bolje nije izgledala! (foto)

Alo 01.02.2021
Teniserka Jelena Janković čeka prvo dete sa izabranikom Brankom Baraćem. Trudna trenutno se nalazi u Fudžejri, jednom od sedam emirata u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde je posetila jedan teniski turnir. Fanovi su poželeli da se fotografišu… »

Iz Matičarskog zvanja: Umrli

Dnevnik 25.01.2021
Protekle nedelje u Novom Sadu preminuli su: Katica Đurić rođ. Čizmadija (1935), Milena Janković rođ. Ercegovac (1928), Jozef Jašo (1929), Živko Josipović (1957), Spasa Ljubojević rođ. Kuruca (1929), Milan Ćupina (1951), Marija Brzaković rođ… »

Prva Srpkinja sa doktorskom stipendijom na Notr Damu: Jelena proučava stvari koje su za Evropu misterija

Srbija danas 25.01.2021
Biološka antropologija ne postoji kao akademska disciplina na Starom kontinentu, a naša naučnica briljira radeći istraživanja iz te oblasti. Znate li vi da na svetu postoji jedna Srpkinja koja se bavi istraživanjima kakvih nema u Evropi? Da je njene… »

Poverenica o pretnjama: Novinari da ne strahuju za život jer rade svoj posao (VIDEO)

Cenzolovka 15.01.2021
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković izjavila je u Danu uživo da je važno reći da "niko ne treba da strahuje i da bude izložen bilo kakvoj vrsti pretnji zbog posla koji obavlja". "Ne samo u slučaju Jelene Zorić, nego u svim… »

Poverenica: Ne smemo dozvoliti da novinari strahuju za svoj život

Danas 14.01.2021
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković izjavila je za N1, povodom pretnji upućenih novinarki Jeleni Zorić, da „niko ne treba da strahuje i da bude izložen bilo kakvoj vrsti pretnji zbog posla koji obavlja“. „Ne samo u slučaju… »

Poverenica o pretnjama: Novinari da ne strahuju za život jer rade svoj posao

N1 Info 14.01.2021
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković izjavila je u Danu uživo da je važno reći da "niko ne treba da strahuje i da bude izložen bilo kakvoj vrsti pretnji zbog posla koji obavlja". "Ne samo u slučaju Jelene Zorić, nego u svim… »

Novakova tri glavna cilja i šta će biti s tenisom u 2021.

Nova 02.01.2021
Nikada nije bilo neizvesnije koje ćemo turnire zapravo gledati u novoj godini, a u ovom trenutku imamo samo potvrđene datume za turnire koji se igraju u prva tri meseca. Koronavirus nam je u 2020. godini dosta dugo sklonio tenis sa televizijskih ekrana… »

Vesti dana »