Jelena Janković

U srce će vas dirnuti novi potez Ane Ivanović

Alo 16.11.2020
Program UNICEF-a za podršku prevremeno rođenim bebama odvija se u okviru programa saradnje s Ministarstvom zdravlja. Svetski dan prevremeno rođene dece, 17. novembar, ove godine će biti obeležen na poseban način. UNICEF u Srbiji pokreće veliku… »

Bajdenu bih rekla da je Srbija napaćena: Didi j otkrila šta bi sve poručila novom predsedniku Amerike

Mondo 12.11.2020
Imala bi toliko toga da mu kaže. Imala bi toliko toga da mu kaže. Pevačica Dijana Didi Janković izaziva pažnju javnosti od momenta kada se pojavila na sceni. Prvo zbog srodstva s proslavljenom teniserkom Jelenom Janković, potom lifta koji ima u… »

Dekolte do pupka, versaće nokti i poruka bajdenu: Mora da bude dobar prema Srbiji, ne sme da priča loše o nama!

Mondo 11.11.2020
Didi Janković gostovala u "Jutru" na Prvoj televiziji! Didi Janković gostovala u "Jutru" na Prvoj televiziji! Pevačica Dijana Janković izaziva pažnju javnosti od momenta kada se pojavila na sceni. Prvo zbog srodstva s proslavljenom teniserkom Jelenom… »

Prozivali je da je ostavila bebu zbog letovanja: Pevačica ponovo šokirala na društvenim mrežama - s kim snima duet?!

Mondo 10.11.2020
Pevačica Dijana Janković ponovo u centru pažnje! Pevačica Dijana Janković ponovo u centru pažnje! Pevačica Dijana Janković izaziva pažnju javnosti od momenta kada se pojavila na sceni. Prvo zbog srodstva s proslavljenom teniserkom Jelenom… »

Čuvanje starih zanata u školama: Još jedna radionica filcanja vune paraćinskog udruženja “Štit”

Večernje novosti 10.11.2020
U školi “Branko Krsmanović” u Rataru, kod Paraćina, članovi udruženja “Štit” iz tog grada danas su, za mališane, organizovali radionicu suvog filcanja vune, jednu u nizu radionica koje od septembra održavaju u seoskim školama… »

Didi džej čula da je porede sa Jelenom Đoković: Posle odgovora Novakove žene, stigao i pevačicin komentar! (foto)

Kurir 09.11.2020
Jelenu Đoković, suprugu tenisera Novaka Đokovića, na društvenim mrežama uporedili su sa pevačicom Dijanom Janković, a odmah je stigao i Jelenin odgovor. Jelenu je ova poruka izuzetno nasmejala, pa je najpre ispod fotografije ostavila komentar… »

Dijana Janković je imala samo jednu poruku za Jelenu Đoković!

Alo 09.11.2020
Iznenađena. , suprugu najboljeg tenisera sveta i direktorku, na društvenim mrežama uporedili su sa pevačicom Dijanom Janković, a odmah je stigao i Jelenin odgovor. Naime, društvenim mrežama kruži sledeća objava jednog korisnika Tvitera: -… »

Jelenu Đoković uporedili sa pevačicom Dijanom Janković: Noletova supruga odmah odgovorila i tresu se mreže

Blic 09.11.2020
Jelenu Đoković, suprugu najboljeg tenisera sveta i direktorku Fondacije Novak Đoković, na društvenim mrežama uporedili su sa pevačicom Dijanom Janković, a odmah je stigao i Jelenin odgovor. Naime, društvenim mrežama kruži sledeća objava jednog… »

Ako imate grdilo para bolje bit' Dijana Janković, nego Jelena Đoković! Noletovu ženu uporedili s pevačicom, usledio hit…

Kurir 09.11.2020
Jelenu Đoković, suprugu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, na društvenim mrežama uporedili su sa pevačicom Dijanom Janković, a odmah je stigao i Jelenin odgovor. Naime, društvenim mrežama kruži sledeća objava jednog korisnika Tvitera: -… »

Jelenu Đoković poredili s Didi Janković, njen odgovor je hit

Nova 09.11.2020
Korisnici društvenih mreža, u šali su uporedili suprugu Novaka Đokovića, Jelenu Đoković, sa pevačicom Didi Janković. Odgovor supruge najboljeg tenisera sveta koji je usledio nakon što je videla ove pošalice, vrlo brzo je postao viralan na… »

Vesti dana »