KBC

Stigla je nova bolest - to je kao da imate rak ili hiv! Dr Milovanović za MONDO - Ako osećate ovo, hitno reagujte!

Mondo pre 31 dana
Prof. dr Branislav Milovanović je vodeći stručnjak u Srbiji u oblasti neurokardiologije. Prof. dr Branislav Milovanović je vodeći stručnjak u Srbiji u oblasti neurokardiologije. Dr Branislav Milovanović, profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu… »

KBC Zvezdara od ponedeljka prima non-kovid pacijente

N1 Info pre 31 dana
KBC Zvezdara otpustila je poslednjeg kovid pacijenta, a prve non-kovid pacijente primiće u ponedeljak. Direktor KBC Zvezdara prof. dr Petar Svorcan kaže da su poslednjeg pacijenta otpustili pre dva dana, a da su od juče ušli u proceduru za prelazak u… »

KBC Zvezdara od ponedeljka prima non-kovid pacijente

Nova pre 31 dana
KBC Zvezdara otpustila je poslednjeg kovid pacijenta pre dva dana, a prve non-kovid pacijente primiće u ponedeljak. Direktor KBC Zvezdara prof. dr Petar Svorcan kaže da su poslednjeg pacijenta otpustili pre dva dana, a da su od juče ušli u proceduru… »

Od 14. maja građani Srbije mogu u Tursku sa potvrdom o vakcinaciji, bez PCR testa

Glas Amerike 12.05.2021
BEOGRAD — U Srbiji je, prema poslednjem zvaničnom preseku, zabeleženo 1.046 novozaraženih koronavirusom na 12.405 testiranih uzoraka. Umrlo je 17 ljudi. Na bolničkom lečenju su 3.492 osobe, a na respiratorima 104 pacijenta. Direktor Infektivne… »

Stevanović: Situacija se smiruje, ali priča nije završena. Imamo primere šta se desi kad se opustimo

Telegraf 12.05.2021
- KBC "Zvezdara" nema više kovid bolesnike, početkom sledeće nedelje će i iz kovid sistema izaći i KBC "Dr Dragiša Mišović", a u pripremi je i bolnica u Mladenovcu - naveo je doc dr Goran Stevanović, direktor Klinike za infektivne i tropske… »

Oglasio se dr Stevanović "Situacija se polako smiruje, ali priča nije završena!

Srbija danas 12.05.2021
Prvi čovek Infektivne klinike KCS dr Goran Stevanović rekao je danas da KBC "Zvezdara" više nema kovid pacijente i izlazi iz kovid režima. - KBC "Zvezdara" nema više kovid bolesnike, početkom sledeće nedelje će i iz kovid sistema izaći i KBC "Dr… »

KBC Zvezdara nema više kovid pacijenata; festivali ovog leta? VIDEO/FOTO

B92 pre 31 dana
U Srbiji je, prema poslednjem preseku, potvrđeno još 1.046 slučajeva koronavirusa, od 12.405 testiranih uzoraka, a od posledica kovida preminulo je 17 osoba. Na respiratorima se nalaze 104 pacijenta obolela od koronavirusa, a ukupno su na bolničkom… »

Dan medicinskih sestara: Bez njih ostajemo, a ne bismo smeli

Nova pre 31 dana
"Želim da konačno završimo sa pandemijom i da se bavimo ostalim pacijentima i poslovima koji nemaju veze sa koronom", to na Svetski dan medicinskih sestara poručuje Nataša Bogović glavna medicinska sestra u KBC "Dr Dragiša Mišović". Korona nas je… »

Korona ne prestaje da iznenađuje - neobične bolesti sa puno lica svi treba jednako da se čuvamo

RTS 12.05.2021
Iz dana u dan, svi učimo o koronavirusu i tako je mesecima. Kad smo pomislili da smo neke lekcije savladali, nameću se nova pitanja. Poslednje je: Da li je kovid 19 – vaskularna bolest? Stručnjaci kažu da su došli do zaključka da je kovid 19… »

KBC “Zvezdara” i “Dragiša Mišović” izlaze iz kovid režima

BizLife 12.05.2021
Stvanović je istakao da zahvaljujući rezultatima uspešne vakcinacije i sprovedenih epidemioloških mera, broj novoobolelih korona virusom značajno pada, što je omogućilo da pojedine bolnice izađu iz kovid sistema, i da se posveti veća pažnja… »

Vesti dana »