KBC

U jednoj ruci olovka, u drugoj braunila: "Blic" u "Mišoviću" sa mališanima obolelim od korone i učiteljicama koje brinu o…

Blic pre 20 dana
Na dečjem odeljenju KBC "Dragiša Mišović", osim lekara i medicinskih sestara, rade i učiteljice i vaspitačice One su tu da školarcima obolelim od korona virusa pomognu u učenju i savladavanju gradiva dok se ne oporave i vrate svojim vršnjacima… »

Sve što treba da znate o post-kovid sindromu: Od "moždane magle" do problema sa srcem

Večernje novosti pre 22 dana
Kardiolog doc. dr Marija Zdravković rekla je da su se ti simptomi javljali i da su lekari KBC "Bežanijska kosa", čiji je direktor, imali prilike da vide to, zahvaljujući velikom broju obolelih od kovida koji su prošli kroz tu bolnicu. - Mi smo ta… »

Medved u BiH napao čobanina, polomio mu obe ruke

N1 Info pre 21 dana
Policijskoj stanici Konjic prijavljeno je da je na lokalitetu Tekinje medved napao čobanina i naneo mu teške telesne povrede. Naime, dežurna medicinska tehničarka Urgentnog centra Opšte bolnice Konjic u nedelju je oko 12 sati prijavila Policijskoj… »

U KBC "Dragiša Mišović" se leči beba od 13 dana VIDEO

B92 pre 21 dana
Sve je više dece među zaraženima od korona virusa. Jedan dečak od 8 godina je na respiratoru u Kliničkom centru u Nišu, a beba iz Kragujevca koje je u bila u teškom stanju je preminula. Kakvo je stanje u KBC "Dragiša Mišović" gde se leči… »

Postkovid simptomi: Od "magle" u glavi do spazma krvnih sudova

B92 pre 21 dana
Pojedini pacijenti koji su preležali kovid 19 nekoliko nedelja posle kovida dobijali su simptome poput temperature, dijareja, povraćanja, malaksalosti, bola u glavi, pa čak i osip na koži i bolove u kičmi. Kardiolog doc. dr Marija Zdravković rekla… »

Sve što treba da znate o post kovid sindromu

Nova pre 21 dana
Pojedini pacijenti koji su preležali kovid 19 nekoliko nedelja posle kovida dobijali su simptome poput temperature, dijareja, povraćanje, malaksalost, bol u glavi, pa čak i osip na koži i bolove u kičmi, rekla je direktorka KBC "Bežanijska kosa"… »

Post kovid traje mesecima, virus ostavlja teške posledice: Sve šta treba da znamo o borbi posle infekcije

Srbija danas pre 21 dana
Dug je niz posledica posle preležane korone. Pojedini pacijenti koji su preležali kovid 19 nekoliko nedelja posle kovida dobijali su simptome poput temperature, dijareja, povraćanje, malaksalost, bol u glavi, pa čak i osip na koži i bolove u kičmi… »

Poznato u kakvom je stanju zaražena beba: Doktorka KBC Dragiša Mišović o najmlađem kovid pacijentu u Beogradu!

Večernje novosti pre 23 dana
Doktorka Zorica Živković kaže da stanje najmlađeg pacijenta nije ugrožavajuće - "može se reći da je stabilno". Klinička slika za poslednja dva meseca se značajno promenila u smeru opterećujućih stanja i težih formi kod adolescentne grupe. To… »

Beba od 11 dana najmlađi pacijent koji se zbog korone leči u KBC „Dragiša Mišović“

Danas pre 22 dana
U Kliničko-bolničkom centru „Dragiša Mišović“ u Beogradu trenutno se, zbog virusa korona nalazi 11 dece, a najmlađi pacijent ima samo 11 dana, rekla je danas za TV Prva doktorka Zorica Živković. Živković je rekla da stanje najmlađeg… »

Doktorka: U KBC „Dragiša Mišović“ 11 dece sa kovidom, beba od 11 dana stabilno

N1 Info pre 22 dana
U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" u Beogradu trenutno se, zbog virusa korona nalazi 11 dece, a najmlađi pacijent ima samo 11 dana, rekla je za TV Prva doktorka Zorica Živković. Živković je rekla da stanje najmlađeg pacijenta nije… »

Vesti dana »