KBC

Nema više razloga da se ne vakcinišu i trudnice, posebno ova kategorija

B92 pre 9 dana
To što je od kovida u nedelju u KBC "Dragiša Mišović" preminula porodilja jasan je znak da od koronavirusa niko nije zaštićen i da može da bude jednako poguban za osobe oba pola i svih uzrasta. Na sreću, najnovija istraživanja su pokazala da i… »

Mobilni operateri u Srbiji odustali od ulaska u bankarski biznis

Danas pre 9 dana
Nakon što je Telenor probao da proda svoju banku investicionom fondu, Telekom Srbija u Poštanskoj štedionici našao kupca za Mts banku Skoro svaki četvrti stanovnik Srbije koristi pametni telefon za plaćanje računa ili kakvih drugih transakcija… »

Mirjana je objavila potresnu fotografiju: Ovo je moja Lena, ima devet godina i leži u "Mišoviću" zbog korone - slušajte me…

Blic pre 9 dana
U borbi protiv antivaskera, najbolji argument jesu reči onih koji su osetili svu žestinu korona virusa u svojoj blizini, onih koji su proveli dane i noći misleći na svoje najmilije koji su zbog kliničke slike, morali da budu hospitalizovane. A, reči… »

Opada broj zaraženih, ali raste broj preminulih

B92 pre 9 dana
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je potvrđeno još 3.615 pozitivno testiranih na kovid 19, a preminula su 42 pacijenta obolela od ove bolesti. Širom zemlje na bolničkom lečenju je 7.938 pacijenata, od kojih je 267 na respiratoru. U Srbiji je ukupan… »

Porodilja preminula od koronavirusa

Politika pre 9 dana
Načelnica dečjeg odeljenja KBC „Dr Dragiša Mišović” Olivera Ostojić potvrdila je jutros da je u toj zdravstvenoj ustanovi preminula porodilja stara 29 godina koja je bila zaražena koronavirusom. Ostojić je za K1 televiziju rekla da je njena… »

Najnovija istraživanja pokazala: Nema razloga da se ne vakcinišu i trudnice - posebno ova kategorija

Večernje novosti pre 9 dana
TO što je od kovida u nedelju u KBC "Dragiša Mišović" preminula porodilja jasan je znak da od korona virusa niko nije zaštićen i da može da bude jednako poguban za sve polove i sve uzraste. Na sreću, najnovija istraživanja su pokazala da i… »

Porodilja koja je preminula pre kovida bila zdrava, još jedna se bori za život

OK radio pre 9 dana
Porodilja koja je od posledica kovida19 preminula u KBC "Dragiša Mišović" bila je pre toga zdrava. Trudnica D. T. (29), koja je zbog teškog stanja bila priključena na respirator i hitno porođena carskim rezom u devetom mesecu trudnoće, preminula je… »

Preminula trudnica u KBC „Dragiša Mišović“, za 30 odsto više prijema dece

N1 Info pre 9 dana
Doktorka Olivera Ostojić iz KBC "Dragiša Mišović" povodom smrti trudnice (29) u toj ustanovi kaže da koronavirus ne bira uzrast, vreme, ni težinu kliničke slike. Ona navodi i da je britanski soj virusa zaslužan za to što je za 30 odsto povećan i… »

Ostojić: U “Mišoviću” preminula porodilja, beba dobro

IndeksOnline pre 9 dana
BEOGRAD – Načelnica dečjeg odeljenja KBC “Dr Dragiša Mišović” Olivera Ostojić potvrdila je jutros da je u toj zdravstvenoj ustanovi preminula porodilja stara 29 godina koja je bila zaražena korona virusom. Ostojić je za K1 televiziju rekla… »

Tragedija u KBC "Dragiša Mišović": Od korona virusa preminula porodilja (29)

Prva pre 9 dana
Porodilja stara 29 godina, zaražena korona virusom, preminula je u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović". Ona je jedna od dve trudnice koje su, krajem prošle nedelje, hitno morale da se porode carskim rezom zbog teškog stanja usled kovida… »

Vesti dana »