KBC

Najmlađi kovid pacijent u KBC "Dr Dragiša Mišović" dete staro osam dana, petnaestogodišnjak ima obostranu upalu pluća

RTS pre 8 dana
Koronavirus ne bira ni uzrast, ni vreme. U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. Iz te bolnice navode da deca i adolescenti imaju… »

Hospitalizovane žene imaju težu kliničku sliku korone: Dr Zdravković upozorila na jednu opasnu stvar!

Mondo pre 8 dana
Dr Marija Zdravković objasnila sve o razlikama u obolevanju od kovida kod muškaraca i žena! Dr Marija Zdravković objasnila sve o razlikama u obolevanju od kovida kod muškaraca i žena! Na početku pandemije, kada se o virusu znalo dosta manje nego… »

Preminula porodilja (29) zaražena koronom u KBC “Mišović”

Nova pre 9 dana
Porodilja stara samo 29 godina, zaražena koronavirusom, preminula je u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", gde je bila hospitalizovana zbog ove bolesti, saznaje Telegraf.rs. Ona je jedna od dve trudnice koje su krajem prošle nedelje… »

Lekari poručuju da je vakcinacija jedini izlaz iz epidemije, potvrđeno da je preminula porodilja u KBC Dragiša Mišović

RTS pre 9 dana
Od početka epidemije u Srbiji je koronavirus potvrđen kod 625.773 osobe, a od posledica zaraze preminulo je 5.537 ljudi. Na bolničkom lečenju je skoro 7.900 ljudi, a na respiratorima 271 pacijent. 07. 04. 2021. 14:40 U Mačvanskom okrugu 149… »

Još 42 umrlih od koronavirusa u Srbiji, vakcinacija i bez zakazivanja

Glas Amerike pre 9 dana
BEOGRAD — U Srbiji je u protekla 24 sata registrovano još 3.165 obolelih od koronavirusa na 15.904 testirana uzorka, pokazuju zvanični podaci. Umrle su 42 osobe. Načelnica dečjeg odeljenja KBC Dragiša Mišović Olivera Ostojić potvrdila je da je u… »

Porodilja koja je preminula pre kovida bila zdrava, još jedna se bori za život

Radio 021 pre 9 dana
Porodilja koja je od posledica kovida19 preminula u KBC "Dragiša Mišović" bila je pre toga zdrava. Trudnica D. T. (29), koja je zbog teškog stanja bila priključena na respirator i hitno porođena carskim rezom u devetom mesecu trudnoće, preminula je… »

Trudnice u riziku od korone: Zbog čega kovid ubija i porodilje? Tragedija u "Mišoviću" potresla Srbiju

Srbija danas pre 8 dana
U problemu su najčešće gojazne žene, i one koje pate od visokog pritiska kao i dijabetičarke. Smrt D.T (29), koja je pet dana pre prevremenog porođaja, obavljenog kako bi ona bila priključena na respirator, preminula u KBC "Dragiša Mišović" od… »

Zdravstveno stanje ministra Dmitrovića stabilno

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Zdravstveno stanje mininistra za brigu o porodici i demografiju Ratka Dmitrovića je stabilno i to pokazuju svi parametri zabeleženi u poslednjih dva dana, saznaje Tanjug. Ratko Dmitrović je sa simptomima korone i upale pluća smešten na… »

Najnovija informacija: Poznato stanje ministra Vlade Srbije Ratka Dmitrovića, nakon što je priključen na kiseonik

Srbija danas pre 9 dana
Ratko Dmitrović je sa simptomima korone i upale pluća smešten na bolničko lečenje u KBC ''Bežanijska kosa'' pre nekoliko dana. Zdravstveno stanje mininistra za brigu o porodici i demografiju Ratka Dmitrovića je stabilno i to pokazuju svi parametri… »

Nove informacije: Evo kako u kakvom je stanju ministar Dmitrović

Večernje novosti pre 9 dana
ZDRAVSTVENO stanje mininistra za brigu o porodici i demografiju Ratka Dmitrovića je stabilno i to pokazuju svi parametri zabeleženi u poslednjih dva dana. Ratko Dmitrović je sa simptomima korone i upale pluća smešten na bolničko lečenje u KBC… »

Vesti dana »