KBC

KBC "Mišović": Najmlađi kovid pacijent ima osam dana

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. Deca i adolescenti, kako navode u toj bolnici, imaju nešto teže kliničke slike… »

"Hiljadu puta, hvala!" Holandski novinar oduševljen Srbijom - poslao snažnu poruku nakon vakcinisanja u KBC Zemun (foto)

Srbija danas pre 7 dana
Posebno je pohvalio organizaciju. Fabian Vendrig, holandski novinar vakcsinisao se u Srbiji i bio potpuno oduševljen onim što je doživeo u našoj zemlji. Naime, Vendrig je na svom Tviter profilu napisao da se u Srbiji revakcinisao, odnosno primio drugu… »

Hvala ti, Srbijo, Hiljadu puta: Holandski novinar se vakcinisao u našoj zemlji, a jedna stvar ga baš oduševila: "Zbog ovog…

Blic pre 8 dana
Holandski novinar istraživač Fabian Vendrig vaksinisao se u Srbiji, i potpuno je oduševljen onim što je doživeo u našoj zemlji. Naime, Vendrig je na svom profilu na Tviteru napisao da je u Srbiji primio drugu dozu Fajzer vakcine, za koju se… »

Zvanično preminula 41 osoba, novih 3.625 slučajeva zaraze koronavirusom

Vesti online pre 8 dana
U Srbiji je zvaničnim podacima u poslednjih 24 sata od posledica zaraze koronavirusom preminula 41 osoba, a zabeleženo je 3.625 novih slučajeva zaraze među 16.055 testiranih osoba. Na respiratorima širom Srbije nalaze se 265 pacijenata. Širom Srbije… »

Zdravković: Napravljena je pometnja – nema dokaza da vakcine utiču na plodnost

RTS pre 8 dana
Direktorka KBC "Bežanijska kosa" Marija Zdravković je rekla da je napravljena pometnja kada je rečeno da vakcine utiču na plodnst i istakla je da ne postoje dokazi za to. Navodi da, s druge strane, kovid 19 utiče na sve organe. Karakteristično je da… »

Zapaljenje srčanog mišića, nesanica,: Bolovi....Dr Zdravković otkriva na kakve posledice su se žalili oni koji su…

Blic pre 8 dana
Direktorka KBC "Bežanijska kosa" Marija Zdravković je rekla da je napravljena pometnja kada je rečeno da vakcine utiču na plodnost i istakla je da ne postoje dokazi za to. Navodi da, s druge strane, kovid 19 utiče na sve organe. Karakteristično je… »

Potvrđeno iz Ministarstva za B92.net: Dmitrović nije životno ugrožen

B92 pre 8 dana
Beograd -- Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, bori se sa koronavirusom već nekoliko dana u KBC "Bežanijska kosa". Dmitrović je prve simptome korone osetio u prošli četvrtak. Ministar za brigu o porodici i demografiju u… »

Najmlađi pacijent u KBC "Dragiša Mišović" star osam dana, najkritičniji ima 15 godina

Radio 021 pre 8 dana
U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. U toj bolnici navode da deca i adolescenti imaju nešto teže kliničke slike nego prošle… »

U KBC-u Dragiša Mišović najmladji pacijent koji se leči od korone dete rodjeno pre osam dana

IndeksOnline pre 8 dana
BEOGRAD – Pedijatar i pulmolog u beogradskom Kliničko-bolničkog centra “Dragiša Mišović” Zorica Živković izjavila je danas da su toj ustanovi leči 25 adolescenata i dece zaraženo korona virusom, a najmladji pacijent je dete rodjeno pre osam… »

Najmlađi kovid pacijent beba od 8 dana! Dr Živković iz KBC “Mišović” kaže da su kliničke slike dece sve teže, a ovo…

Sandžak haber pre 8 dana
Koronavirus ne bira ni uzrast, ni vreme. U Kliničko-bolničkom centru “Dragiša Mišović” najkritičniji pacijent, sa obostranom upalom pluća, ima samo 15 godina, a najmlađi pacijent je star osam dana. Iz te bolnice navode da deca i adolescenti… »

Vesti dana »