KBC

Najmlađi i dalje najjača karika u pandemiji

Danas pre 22 sata
Sve manji broj dece na bolničkom lečenju od kovida 19 I pored toga što je širenje britanskog soja korona virusa u Srbiji dovelo do učestalijeg obolevanja dece od kovida 19, a samim tim i većeg broja onih sa težim kliničkim slikama, najmlađa… »

Bačevac: Potrebno što pre početi izgradnju KBC-a u Novom Pazaru

RTV Novi Pazar pre 23 sata
Danas se u Narodnoj skupštini Srbije očekuje usvajanje rebalansa budžeta za 2021.godinu. Neposredan povod za donošenje rebalansa budžeta je sprovođenje trećeg paketa antikriznih mera i podrške privredi i građanima, čija se vrijednst procenjuje… »

Bačevac: Potrebno što pre početi izgradnju KBC-a u Novom Pazaru

Sandžak haber pre 23 sata
Danas se u Narodnoj skupštini Srbije očekuje usvajanje rebalansa budžeta za 2021.godinu. Neposredan povod za donošenje rebalansa budžeta je sprovođenje trećeg paketa antikriznih mera i podrške privredi i građanima, čija se vrijednst procenjuje… »

Manje umrlih i zaraženih, manje i pacijenata na respiratoru

Nova pre 24 sata
U Srbiji je u poslednja 24 sata evidentirano još 2.719 zaraženih koronavirusom, a preminulo je još 35 osoba. Testirano je ukupno 14.544 osoba, a na respiratorima je 219 pacijenata. U Srbiji je tokom jučerašnjeg dana evidentirano još 2,864 zaraženih… »

“Stav svetske struke je da trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu…”

Nedeljnik pre 1 dan
(BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO) Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je kako je stav svetske struke da i trudnice treba da se vakcinišu, jer je, kako je rekao, utvrđeno da mutacije virusa mogu da utiču na potomstvo. “To je stav svetske struke jer… »

Smanjuju se kapaciteti kovid bolnica

Nova pre 1 dan
Pojedine bolnice povlače se iz kovid sistema. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da je dat nalog da se Selters i Niška banja, koje su bile u kovid sistemu, vrate u normalan režim, a da je planirano i da KBC "Bežanijska kosa" i blok A KBC… »

Kako britanski soj napada decu i zašto završe na respiratoru

Nova pre 1 dan
Proteklih dana uznemiravaju nas i zabrinjavaju vesti o deci koja se bore sa teškim oblikom korone, pa završavaju i na respiratoru. Bitku je izgubila beba stara 10 dana, na respiratoru je stavljen i osmogodišnji dečak. Načelnica dečje klinike KBC "Dr… »

Ujeo sam medicinsku sestru, morali su da me vežu! Dr Marić o borbi sa koronom: Imao sam halucinacije kako ležim go...

Mondo pre 1 dan
Borba sa koronom je trajala dva meseca od kojih je više od 14 dana bio u komi. Borba sa koronom je trajala dva meseca od kojih je više od 14 dana bio u komi. Psihijatar i seksolog dr Jovan Marić ispričao je svoju borbu sa opakim virusom zbog koga je… »

Kovid-19: U poslednja 24 sata preminulo još 37 obolelih, na virus pozitivno 2.864 testiranih

Insajder pre 2 dana
U poslednja 24 sata u Srbiji je od koronavirusa preminulo još 37 obolelih, pa je zvaničan broj preminulih od posledice infekcije dostigao od početka pandemije 6.095 osoba. Na virus je tokom poslednjeg dana bilo pozitivno 2.864 od 15.047 testiranih… »

Za mesec dana od kovida lečeno više od 40 beba: Dr Ostojić iznela važan podatak o obolevanju dece od korone

Mondo pre 2 dana
Samo u KBC "Dragiša Mišović" za mesec dana lečeno više od 40 beba starosti do mesec dana. Samo u KBC "Dragiša Mišović" za mesec dana lečeno više od 40 beba starosti do mesec dana U dečjoj klinici KBC "Dragiša Mišović" je od početka… »

Vesti dana »