KBC

Veliki projekti na KiM - Vučić najavio: Gradi se KBC u Gračanici i novi put od Jarinja do Kosovske Mitrovice

Večernje novosti pre 15 minuta
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti realizovan projekat obnove KBC Kosovska Mitrovica, da će graditi novi KBC Gračanica, kao i da će biti urađen magistralni put od Jarinja do Kosovske Mitrovice. -Razgovarali smo o projektima, i… »

"Biće kao pista urađen" Vučić najavio nova ulaganja na Kosovu: Kreće izgradnja puteva i bolnica

Srbija danas pre 33 minuta
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti realizovan projekat obnove KBC Kosovska Mitrovica, da će graditi novi KBC Gračanica, kao i da će biti urađen magistralni put od Jarinja do Kosovske Mitrovice. - Razgovarali smo o projektima, i… »

Vučić sa predstavnicima Srba sa: KiM Gradićemo novi KBC u Gračanici, nezaposlenima pomoć od 200, a svako dete dobiće po…

Blic pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Kuršumliji sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. - Hoću da se zahvalim našem narodu na KiM koji je pokazao ozbiljnost. Više od 43.000 glasova dobila je Srpska… »

Lalošević: Nisam siguran da će skraćeno radno vreme mnogo pomoći

N1 Info pre 1 sat
Đorđe Lalošević iz Kliničko-bolničkog centra "Dragiša Mišović" izjavio je za N1 da će skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata i tržnih centara do 14 sati vikendom "smanjiti broj pacijenata", ali da nije siguran "da će mnogo pomoći"… »

Saznajemo: Nenad Borovčanin nije životno ugrožen, stanje mnogo bolje, ali je na 6 litara kiseonika

Telegraf pre 2 sata
Zravstvena situacija predsednika Bokserskog saveza Srbije je sve bolja. Predsednik bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin nalazi se u bolnici zbog korona virusa. Iako je prvobitno objavljna informacija da je u teškom stanju, njegova zdravstvena… »

Borovčanin hitno primljen u bolnicu: Predsednik Bokserskog saveza Srbije zaražen koronom - u teškom stanju primeljen u KBC…

Večernje novosti pre 4 sati
PREDSEDNIK Bokserskog saveza Srbije (BSS) Nenad Borovčanin pozitivan je na korona virus zbog čega se nalazi se na bolničkom lečenju. Kako je saopšteno iz Bokserskog saveza Srbije, Borovačanin je u utorak u teškom stanju primljen u bolnicu "Dragiša… »

Đikić i Ostojić: Sve više vakcinisanih, ali i zaraženih

Nova pre 17 sati
Dok broj zaraženih koronavirusom raste već danima, Krizni štab donosi odluku da će odlučiti sutra. Saznali smo da je i četvri talas u Srbiji počeo, kažu sada i broj inficirane dece je veći, pominju se odjednom ski centri kao rasadnici zaraze, tu… »

KBC “Dr Dragiša Mišović”: Devetoro dece na lečenju od korone

Nova pre 1 dan
U bolnici "Dr Dragiša Mišović" trenutno se leči 155 bolesnika zaraženih koronom, a među njima je i devetoro dece sa majkama. Reč je o deci uzrasta od 9 do 15 godina i niko nije životno ugrožen, saznaje Nova.rs u toj ustanovi. “Trenutno je… »

Raspust razbuktao virus: U srpskim bolnicama sve više zaražene dece, ko najviše prenosi koronu?

Srbija danas pre 1 dan
Prema rečima dr Ostojić, sva deca koja su hospitalizovana imaju blage simptome. Broj pacijenata obolelih od koronavirusa u Srbiji vrtoglavo raste poslednjih dana, a najnoviji podaci pokazuju da među zaraženima najviše ima dece različitog uzrasta… »

Dr Ostojić: Nakon raspusta to je i očekivano

Alo pre 1 dan
Bebama najčešće majke prenose virus. Broj pacijenata obolelih od koronavirusa u Srbiji vrtoglavo raste poslednjih dana, a najnoviji podaci pokazuju da među zaraženima najviše ima dece različitog uzrasta. Lekari navode da hospitalizovani mališani… »

Vesti dana »

Beograđani, gušite se? Obratite se njima

Nova pre 5 satijoš 6 povezanih

Častan oproštaj Zvezde od Evrope

Politika pre 8 minutajoš 58 povezanih

Uhapšen zbog krađe dve mašine sa gradilišta u Inđiji

Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana