KBC

Mirjana je objavila potresnu fotografiju: Ovo je moja Lena, ima devet godina i leži u "Mišoviću" zbog korone - slušajte me…

Blic pre 4 dana
U borbi protiv antivaskera, najbolji argument jesu reči onih koji su osetili svu žestinu korona virusa u svojoj blizini, onih koji su proveli dane i noći misleći na svoje najmilije koji su zbog kliničke slike, morali da budu hospitalizovane. A, reči… »

Opada broj zaraženih, ali raste broj preminulih

B92 pre 4 dana
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je potvrđeno još 3.615 pozitivno testiranih na kovid 19, a preminula su 42 pacijenta obolela od ove bolesti. Širom zemlje na bolničkom lečenju je 7.938 pacijenata, od kojih je 267 na respiratoru. U Srbiji je ukupan… »

Porodilja preminula od koronavirusa

Politika pre 4 dana
Načelnica dečjeg odeljenja KBC „Dr Dragiša Mišović” Olivera Ostojić potvrdila je jutros da je u toj zdravstvenoj ustanovi preminula porodilja stara 29 godina koja je bila zaražena koronavirusom. Ostojić je za K1 televiziju rekla da je njena… »

Najnovija istraživanja pokazala: Nema razloga da se ne vakcinišu i trudnice - posebno ova kategorija

Večernje novosti pre 4 dana
TO što je od kovida u nedelju u KBC "Dragiša Mišović" preminula porodilja jasan je znak da od korona virusa niko nije zaštićen i da može da bude jednako poguban za sve polove i sve uzraste. Na sreću, najnovija istraživanja su pokazala da i… »

Porodilja koja je preminula pre kovida bila zdrava, još jedna se bori za život

OK radio pre 4 dana
Porodilja koja je od posledica kovida19 preminula u KBC "Dragiša Mišović" bila je pre toga zdrava. Trudnica D. T. (29), koja je zbog teškog stanja bila priključena na respirator i hitno porođena carskim rezom u devetom mesecu trudnoće, preminula je… »

Preminula trudnica u KBC „Dragiša Mišović“, za 30 odsto više prijema dece

N1 Info pre 4 dana
Doktorka Olivera Ostojić iz KBC "Dragiša Mišović" povodom smrti trudnice (29) u toj ustanovi kaže da koronavirus ne bira uzrast, vreme, ni težinu kliničke slike. Ona navodi i da je britanski soj virusa zaslužan za to što je za 30 odsto povećan i… »

Ostojić: U “Mišoviću” preminula porodilja, beba dobro

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Načelnica dečjeg odeljenja KBC “Dr Dragiša Mišović” Olivera Ostojić potvrdila je jutros da je u toj zdravstvenoj ustanovi preminula porodilja stara 29 godina koja je bila zaražena korona virusom. Ostojić je za K1 televiziju rekla… »

Tragedija u KBC "Dragiša Mišović": Od korona virusa preminula porodilja (29)

Prva pre 4 dana
Porodilja stara 29 godina, zaražena korona virusom, preminula je u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović". Ona je jedna od dve trudnice koje su, krajem prošle nedelje, hitno morale da se porode carskim rezom zbog teškog stanja usled kovida… »

Porodilja koja je umrla pre kovida bila zdrava. "Otkazala su joj pluća"; Lekari se bore i za drugu porodilju

B92 pre 4 dana
Beograd -- Porodilja koja je od koronavirusa preminula u KBC "Dragiša Mišović" bila je pre toga zdrava. Lekari se danima borili za nju.Još jedna porodilja je kritično. Podsetimo, trudnica D. T. (29), koja je zbog teškog stanja bila priključena na… »

Ostojić: U “Mišoviću” preminula porodilja, beba dobro

Sandžak haber pre 4 dana
BEOGRAD – Načelnica dečjeg odeljenja KBC “Dr Dragiša Mišović” Olivera Ostojić potvrdila je jutros da je u toj zdravstvenoj ustanovi preminula porodilja stara 29 godina koja je bila zaražena korona virusom. Ostojić je za K1 televiziju rekla… »

Vesti dana »