KBC

Preminuo Miloš Šobajić

Vesti online pre 18 dana
Slikar Miloš Šobajić preminuo je, potvrđeno je Tanjugu. Poznati srpski i evropski slikar Miloš Šobajić imao je koronavirus, a preminuo je sa 76 godina. Šobajić se zarazio početkom aprila i nalazio se na bolničkom lečenju u KBC “Dragiša… »

Preminuo slikar i vajar Miloš Šobajić

Nova pre 18 dana
Slavni srpski slikar Miloš Šobajić preminuo je danas od posledica virusom kovid-19 u 76. godini, potvrđeno je Tanjugu. Šobajić je primljen u KBC "Dragiša Mišović" 5. aprila, a dve nedelje kasnije priključen je na respirator. Miloš Šobajić je… »

Miloš Šobajić iza sebe ostavio majku Miru i suprugu Maju: Ovako je pripovedao o svom, detinjstvu, životu, slikarstvu

Srbija danas pre 18 dana
Podsetimo, Šobajić je oboleo od virusa korona početkom aprila i nalazio se na bolničkom lečenju u KBC "Dragiša Mišović" Slikar Miloš Šobajić . Bio je priključen na respirator. Podsetimo, Šobajić je oboleo od virusa korona početkom aprila i… »

Preminuo Miloš Šobajić

Sputnik pre 18 dana
Slavni slikar i vajar Miloš Šobajić preminuo je noćas u bolnici od posledica virusa korona, potvrđeno je Sputnjiku. Šobajić je preminuo u tri časova i 11 minuta posle ponoći. Podsetimo, Šobajić je oboleo od virusa korona početkom aprila i… »

Preminuo veliki slikar Miloš Šobajić

U centar pre 18 dana
Slikar Miloš Šobajić preminuo je danas od korone. Šobajić je oboleo od virusa korona početkom aprila i nalazio se na bolničkom lečenju u KBC „Dragiša Mišović“. Bio je priključen na respirator. Rođen je 1945. godine u Beogradu. Po ocu… »

Preminuo Miloš Šobajić

B92 pre 18 dana
Slikar Miloš Šobajić preminuo je, potvrđeno je Tanjugu. Poznati srpski i evropski slikar Miloš Šobajić imao je koronavirus, a preminuo je sa 76 godina. Šobajić se zarazio početkom aprila i nalazio se na bolničkom lečenju u KBC "Dragiša… »

Preminuo Miloš Šobajić: Slavni slikar izgubio bitku sa korona virusom

Mondo pre 18 dana
Bio je priključen na respirator. Bio je priključen na respirator. Poznati srpski i evropski slikar Miloš Šobajić preminuo je od korona virusa. Imao je 76 godina. Šobajić se zarazio početkom aprila i nalazio se na bolničkom lečenju u KBC… »

Preminuo miloš Šobajić: Slavni slikar izgubio bitku sa virusom korona

Večernje novosti pre 18 dana
Podsetimo, Šobajić je oboleo od virusa korona početkom aprila i nalazi se na bolničkom lečenju u KBC "Dragiša Mišović". Zdravstveno stanje priznatog umetnika bilo se pogoršalo i i bio je priključen na respirator. Podsetimo, izložbom slika… »

Preminuo slikar Miloš Šobajić

Nedeljnik pre 18 dana
Screenshot YouTube Slikar Miloš Šobajić preminuo je od korone. Bio je priključen na respirator. On je od koronavirusa oboleo početkom aprila i nalazio se na bolničkom lečenju u KBC “Dragiša Mišović”. Izložbom slika, skulptura i video-rada… »

Preminuo slikar Miloš Šobajić: Izgubio bitku sa koronom

Srbija danas pre 18 dana
Šobajić je oboleo od virusa korona početkom aprila. Slikar Miloš Šobajić preminuo je od korone. On je bio priključen na respirator. Podsetimo, Šobajić je oboleo od virusa korona početkom aprila i nalazio se na bolničkom lečenju u KBC "Dragiša… »

Vesti dana »