KCV

Broj obolelih raste: Direktorka kcv upozorava da sve više pacijenata traži pomoć, velika potrošnja kiseonika

Srbija danas 27.02.2021
KC Vojvodina trenutno radi na tri koloseka: lečenje nekovid i kovid pacijenata, kao i vakcinacija. Direktorka Kliničkog centra Vojvodine Edita Stokić kaže da je u toj ustanovi hospitalizovan 131 pacijent i da ako se nastavi ovim tempom rasta broja… »

Stokić: Hospitalizovan 131 pacijent u KC Vojvodine

RTV 27.02.2021
NOVI SAD - "U Kliničkom centru Vojvodine hospitalizovan je 131 pacijent oboleo od korona virusa", izjavila je dr Edita Stokić, direktorka KCV. Ona je za RTS rekla i da trenutno 10 pacijenata zahteva terapiju primenom mehaničke ventilacije, a veliki… »

Ponovo raste potrošnja kiseonika u KCV, šta kriva govori o broju obolelih

RTS 27.02.2021
Direktorka Kliničkog centra Vojvodine Edita Stokić kaže za RTS da je u toj ustanovi hospitalizovan 131 pacijent i da ako se nastavi ovim tempom rasta broja zaraženih moraće da angažuju i dodatne kapacitete. Navodi da se samo po potrošnji kiseonika… »

Ponovo raste potrošnja kiseonika u kcv Dr Stokić: Radimo na 3 koloseka, a broj obolelih raste

Kurir 27.02.2021
Direktorka Kliničkog centra Vojvodine Edita Stokić kaže da je u toj ustanovi hospitalizovan 131 pacijent i da ako se nastavi ovim tempom rasta broja zaraženih moraće da angažuju i dodatne kapacitete. Navodi da se samo po potrošnji kiseonika može… »

U KCV trenutno 135 pacijenata obolelih od kovida, 10 sa teškom kliničkom slikom

RTV 25.02.2021
NOVI SAD - Godinu dana je prošlo od kako je korona virus izmenio naše živote. Brojke obolelih su varirale mesecima, sada je trenutno ponovo nepovoljan trend. Proveravali smo kakva je situaciju u Kliničkom centru Vojvodine, kao i kako teče vakcinacija… »

Preminuo Đorđe Balašević

Politika 25.02.2021
Raznežio je mnoge generacije. Novi Sad – Preminuo je naš poznati kantautor iz Novog Sada Đorđe Balašević, potvrđeno je „Politici”. Balašević je preminuo u 68. godini u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu. Pre tri dana primljen je na… »

Policija uhapsila osumnjičene za brutalnu tuču u Laze Telečkog

Dnevnik 22.02.2021
NOVI SAD: U brutalnoj tuči koja se dogodila u subotu ispred jednog lokala u centru Novog Sada pretučena su trojica mladića, od kojih su dvojica, sa teškim telešnim povredama primljeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako „Dnevnik“… »

Izmena režima saobraćaja zbog skupa u čast Balaševiću

Radio 021 22.02.2021
Skup u čast Đorđu Balaševiću, koji će se održati večeras od 19 časova na Keju žrtava racije, izmeniće danas, 22. februara režim saobraćaja. Saobraćaj će privremeno biti izmenjen na Keju žrtava racije, od Trga Neznanog junaka do Radničke… »

Poznato stanje mladića povređenih u tuči u Novom Sadu

Nova 22.02.2021
Klinički centar Vojvodine izdao je zvanično saopštenje o stanju dva mladića, koja su povređena u tuči u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu. Kako navode, oni su primljeni sa teškim povredama i trenutno su stabilno. “U Urgentni centar Kliničkog… »

Poznato stanje mladića koji su brutalno prebijeni u Novom Sadu

Alo 22.02.2021
U jezivoj tuči koja se pre dve večeri dogodila u Novom Sadu brutalno su prebijena dvojica mladića, Š.N. (20) i (23), i oni su, sa teškim telešnim povredama smešteni u Klinički centar Vojvodine. - U Ugrentni centar Kliničkog centra Vojvodine, u… »

Vesti dana »

Vučić priznao da loše stoji u Beogradu

Danas pre 4 satijoš 18 povezanih

Bogdanović postigao 28 poena u porazu Atlante (video)

Sportski žurnal pre 7 satijoš 17 povezanih