Kladovo - vesti

Šešelj u obilasku Kladova

Beta video pre 37 minuta
KLADOVO - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je Kladovo, u okviru kampanje za lokalne izbore koji se održavaju 16. decembra 2018.... »

Lokalni izbori u Kladovu, Lučanima, Doljevcu i Kuli

RTS pre 19 sati
RTS: Lokalni izbori u Kladovu, Lučanima, Doljevcu i Kuli
Kladovo, Lučani, Doljevac i Kula u nedelju glasaju za lokalne vlasti. Izborna tišina počinje sutra, 13. decembra, u ponoć.
U Doljevcu su vanredni lokalni izbori raspisani, posle ostavke predsednika Gorana Ljubića. Građani će u nedelju birati 37 odbornika u lokalnoj skupštini. Prijavljeno je pet stranaka i jedna grupa građana: Srpska napredna stranka,... »

Kula se sprema za vanredne izbore, nije jasno zašto

N1 Info pre 2 dana
Lokalni izbori održavaju se u nedelju u opštinama Lučani, Kladovo, Kula i Doljevac. Stanovnicima Kule to će biti četvrti put od 2005. da izlaze na vanredne lokalne izbore. Zašto su oni raspisani, odnosno koje je razloge doskorašnji predsednik opštine imao za podnošenje ostavke, i dalje je nejasno.
Izvor: N1 Pozivi su podeljeni, a poštanski sandučići puni. Kula se sprema za izbore. Gotovo da nema bilborda bez predizborne poruke – uglavnom jedne liste i jednog čoveka, ali ne kandidata za predsednika opštine. Zašto se uopšte... »

Izložba: Naša istorija, naša sećanja

OK radio pre 3 dana
Ove godine obeležava se stogodišnjica završetka Prvog Svetskog rata i oslobođenje gradova (Vranje, Leskovac,Niš, Pirot,Knjaževac,Zaječar,Negotin, Kladovo) od strane srpskih, francuskih i trupa drugih zemalja udruženih u Istočnu Armiju, pod Francuskom vrhovnom komandom.
Francuska ambasada i Francuski institut u Srbiji zalažu se da se u drugom semestru ove godine širom Srbije obeleži stogodišnjica bratstva po oružju i solidarnosti srpskih i francuskih vojnika i civila. Danas je neophodno da se... »

Dogodine za obnovu škola 400 miliona evra

RTV pre 5 dana
RTV: Dogodine za obnovu škola 400 miliona evra
KLADOVO - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević obišao je danas Osnovnu školu "Vuk Karadžić" u Kladovu u čiju je rekonstrukciju i sanaciju iz Kancelarije za javna ulaganja uloženo 135 miliona dinara.
Ministar je novinarima izjavio da je tokom svog mandata obišao više od 80 odsto opština u Srbiji i obrazovnih ustanova na lokalu. "Uslovi za sve učenike i nastavnike, za njihovo učenje i rad, moraju da budu svuda jednaki. Kao... »

Lončar: Najviši standardi lečenja u istočnoj Srbiji

Politika pre 7 dana
Kladovo – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišao je juče zdravstveni centar Kladovo, koji je prošle godine dobio dva nova aparata, linearni akcelerator i CT stimulator, i rekao da je zadovoljan što se aparati koriste u punom kapacitetu i što su radnici obučeni da na njima rade. Lončar je naveo da... »

Lončar: Najviši standardi lečenja za milion stanovnika

RTS pre 7 dana
RTS: Lončar: Najviši standardi lečenja za milion stanovnika
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišao je zdrastveni centar Kladovo, koji je prošle godine dobio dva nova aparata – linearni akcelerator i CT stimulator, i rekao da je zadovoljan što se aparati koriste u punom kapacitetu i što su radnici obučeni da na njima rade.
Zlatibor Lončar je naveo da je oprema u Kladovu najsavremenija, te da će to omogućiti da gotovo milion stanovnika ovog dela Srbije ne moraju da idu u druge gradove kako bi dobili adekvatnu zdravstvenu negu. "Pacijenti sada... »

Lončar: U Kladovu su najviši standardi lečenja za milion ljudi

Blic pre 7 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišao je danas zdrastveni centar Kladovo, koji je prošle godine dobio dva nova aparata, linearni akcelerator i CT stimulator, i rekao da je zadovoljan što se aparati koriste u punom kapacitetu i što su radnici obučeni da na njima rade. Lončar je naveo da je oprema... »

Dragan Marković: Dijaspora da se vrati u Srbiju, donese pare i gazduje

Novi magazin pre 10 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković je u Kladovu pozvao građane tog kraja istočne Srbije koji rade u inostranstvu, da se vrate, "donesu pare" i "budu gazde" u svojoj zemlji.
"Pozivam one koji su u dijaspori da ne budu više gastarbajteri u belom svetu, već da dođu u Srbiju, u Kladovo, da donesu pare, da otvore fabrike, da se zapošljavaju mladi ljudi i da budu gazde u svojoj državi. Da zaustavimo... »

Za 28 odborničkih mesta u SO Kladovo nadmetaće se četiri izborne liste

Danas pre 12 dana
Stanovnici opštine Kladovo sa pravom glasa na predstojećim vanrednim lokalnim izborima biraće 28 odbornika između odborničkih kandidata koje su predložile SNS, koalicija SPS-JS, PUPS i SRS.
Prva je listu predala SNS – “Aleksandar Vučić – zato što volimo Kladovo” , zatim je to učinila koalicija SPS – JS – “Ivica Dačić SPS – Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma” i PUPS – “Milan Krkobabić, Partija ujedinjenih... »

Užas u Ankari: Devetoro mrtvih, 47 osoba povređeno

Mondo  pre 50 minuta  još 21 povezana

Medojević izašao iz zatvora, Knežević iz zgrade skupštine

N1 Info  pre 2 sata  još 10 povezanih

Tereza "preživela" i poručila: Nastavljam sa misijom

B92  pre 4 sata  još 6 povezanih

Ministar o "Ilustrovanoj": Nadležno je Tužilaštvo

Mondo  pre 1 sat  još 7 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.