Kladovo - vesti

Počinje 13. Etno festival – Kladovo 2018

Danas pre 1 dan
Od sutra pa do nedelje, Kladovo će biti u znaku 13. Etno festivala, manifestacije koja tokom trodnevnog trajanja okupi oko 20 hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva.
Odvija se pod pokroviteljstvom Opštine Kladovo i u organizaciji Turističke organizacije opštine Kladovo, sa ciljem da održi manifestaciju tradicionalnom i početnom idejom očuvanja narodnog stvaralaštva, starih zanata, jela,... »

Kladovo sutra dobija novog predsednika opštine

Danas pre 1 dan
Prošlog petka aktuelni predsednik opštine Kladovo, Radisav Čučulanović, podneo je ostavku na tu funkciju i njegova ostavka sutra je na dnevnom redu zasedanja opštinske Skupštine ovog podunavskog grada.
Kladovo sutra osim novog predsednika opštine treba da dobije i zamenika predsednika opštine, kao i novo Opštinsko veće, s obzirom da Čučulanovićevom ostavkom i njima prestaju funkcije. Nova kadrovska rešenja, po svemu sudeći,... »

Školska oprema za Kladovo

Vesti online pre 2 dana
Nedavno je iz austrijskog gradića Volfurta, nadomak granice sa Švajcarskom put Kladova u Srbiji krenuo šleper pun školskog nameštaja - oko 200 stolova, 400 stolica, 11 mehaničkih trokrilnih tabli i još puno toga.
Taj školski nameštaj je namenjen Osnovnoj školi "Vuk Karadžić", a akciju je organizovao Jadranko Lešić, član opštinskog parlamenta u Volfurtu, inače direktor prehrambenog marketa Migros u Arbonu u Švajcarskoj. Poslednjeg dana... »

Predsednik opštine Kladovo podneo ostavku

Večernje novosti pre 6 dana
Radisav Čučulanović, doskorašnji prvi naprednjak Kladova podneo je neopozivu ostavku na mesto predsednika ove dunavske opštine
KLADOVO - Radisav Čučulanović, doskorašnji prvi naprednjak Kladova podneo je neopozivu ostavku na mesto predsednika ove dunavske opštine. Čučulanović je, saznajemo, ostavku podneo iz ličnih razloga, dve godine pošto je izabran za... »

Predsednik opštine Kladovo podneo ostavku

Danas pre 7 dana
Nakon dve godine kako je izabran za predsednika opštine Kladovo, Radisav Čučulanović (SNS) podneo je ostavku.
Ostavka Čučulanovića biće na dnevnom redu lokalnog parlamenta, a na istom skuptinskom zasedanju Kladovo treba da dobije novog predsednika opštine, kao i zamenika predsednika opštine i novo Opštinsko veće budući da njima nakon... »

Pronađena devojčica iz okoline Kladova, nestala pre 3 dana

RTV pre 8 dana
RTV: Pronađena devojčica iz okoline Kladova, nestala pre 3 dana
KLADOVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu četrnaestogodišnju devojčicu iz okoline Kladova čiji je nestanak prijavljen policiji pre tri dana.
Devojčica je, u društvu starijeg rođaka, pronađena na Smederevskom putu, a od kuće je otišla zajedno sa punoletnim... »

Spačekom pohode srpske svetinje

Vesti online pre 10 dana
Dvojica sveštenika Evangelističke crkve iz Mastrihta u Holandiji, Rik van den Berg i No Tili, već četvrtu godinu zaredom posećuju pravoslavne svetinje po Srbiji.
Ovi sveštenici su prepoznatljivi i po tome što putuju spačekom, za koji bi se pre reklo da mu je mesto u nekom muzeju, a ne na otvorenom putu. Zahvaljujući našem vernom čitaocu i predsedniku Dijaspore istočne Srbije, Borivoju... »

Počelo da radi putničko pristanište – granični prelaz “Kladovo”

Danas pre 11 dana
Od početka jula u funkciji je putničko pristanište-granični prelaz “Kladovo” u Kladovu pošto je lučki operater “Đerdap-usluge” obezbedio uslove za pristajanje brodova.
Reč je o plutajućem objektu dužine 75, širine 10 metara i sa oko 750 kvadrata korisne površine do kojeg se stiže preko mosta dužine 20 metara. Novo putničko pristanište snabdeveno je prema propisima koji su regulisani zakonom o... »

Opština Kladovo dogovorila javno-privatno partnerstvo za rekonstrukciju javne rasvete - Vrednost projekta 2,8 mil EUR

Ekapija pre 14 dana
Ilustracija (Foto: Take Photo/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Take Photo/shutterstock.com) Predsednik opštine Kladovo Radisav Čučulanović potpisao je 28. juna ugovor sa konzorcijumom srpskih kompanija o javno-privatnom partnerstvu za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje javnog... »

"Orlovi" su bar najlepši

Vesti online pre 18 dana
Samo da svet zna koliko u Parizu ima lepih devojaka iz Srbije, a svaka voli fudbal i momke iz fudbala. Zato ih je u onolikom broju došlo u pariski irski pab Konkoran.
- Slabi smo, ne možemo sa Brazilcima - između fudbala i poljubaca mudro je prokomentarisala Kraljevčanka Jelena Mitrović. Milijanu Dinić (Pančevo) i Stefani Marinković (Kladovo) je izuzetno uozbiljilo pitanje: "Šta znate o... »

Dejan Savić: Ne volim ove pauze, volim tenziju

Mondo  pre 1 sat  još 13 povezanih

Vučić: UNMIK posebno važan za Srbiju

Danas  pre 27 minuta  još 11 povezanih

Pantić kapiten: O ovome sanja svaki klinac

B92  pre 2 sata  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.