Kladovo

Pada broj obolelih od kovida u Kladovu i Majdanpeku

Glas Zaječara 14.12.2021
U Kladovu i Majdanpeku evidentirani su novi slučajevi zaražavanja korona virusom. Ukupan broj obolelih je u padu, jer je prema podacima nadležnih zdravstvenih ustanova više izlečenih od novoinficiranih na dnevnom nivou. Još sedmoro Kladovljana… »

Kladovo: Večeras nagrade za najmlađe čitaoce biblioteke koji su nacrtali dinosuruse

Danas 14.12.2021
Novembar je u kladovskoj Biblioteci „Centar za kulturu“ bio mesec dinosaurusa i najmlađi čitaoci donosili su crteže dinosaurusa, koje su upoznali čitajući zanimljive knjige o tome ko su oni bili, kada i kako su živeli, koje vrste dinosaurusa… »

Pada broj obolelih od kovida u Kladovu i Majdanpeku

Danas 14.12.2021
U Kladovu i Majdanpeku evidentirani su novi slučajevi zaražavanja korona virusom. Ukupan broj obolelih je u padu, jer je prema podacima nadležnih zdravstvenih ustanova više izlečenih od novoinficiranih na dnevnom nivou. Još sedmoro Kladovljana… »

Kladovo: Smanjuje se broj novoobolelih

Danas 13.12.2021
U Kladovu je poslednjih dana broj novozaraženih jednocifren, što se automatski odražava i na broj aktivnih slučajeva virusne infekcije. Sada ih je na teritoriji kladovske opštine 106. Proteklog vikenda prisustvo korona virusa potvrđeno je kod šest… »

I danas protesti i blokade: Evo kada i gde

BizLife 11.12.2021
Ekološki pokret, zajedno sa više od 40 inicijativa, pokreta i aktivista, doneo je odluku da pozove sve građane da izađu na proteste i blokade koji će biti organizovani širom Srbije od 14 časova. Za sada će, kako navode, u blokadi učestvovati… »

Ekološki ustanak u subotu nastavlja blokade: Daleko smo od pobede

Nova 09.12.2021
Ekološki pokret, zajedno sa više od 40 inicijativa, pokreta i aktivista, doneo je odluku na današnjem sastanku da pozove sve građane da izađu na proteste i blokade koji će biti organizovani širom Srbije u subotu, 11. decembra, od 14 časova. Iz… »

Kladovo: Nušićeva „Autobiografija“ večeras u Okret teatru

Danas 09.12.2021
Znamo vrlo dobro kako je Nušić video nas iz svoga ugla; oslikao nas je kroz ministarke, sumnjiva lica, pokojnike, rodbine, razne poltrone, kroz male ljude sa margina glavnih događaja. Međutim, Nušićeva autobiografija je jedinstvena prilika da vidimo… »

Bor i Kladovo: Iz saobraćaja isključena dva vozača

Glas Zaječara 09.12.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Kladovu, u okviru međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, isključili su iz saobraćaja… »

Srbija dobija još dva međunarodna putnička pristaništa

B92 08.12.2021
Beograd -- U Srbiji je trenutno otvoreno šest međunarodnih putničkih pristaništa, Beograd, Novi Sad, Donji Milanovac, Golubac, Kladovo i Smederevo. Agencija za upravljanje lukama planira da početkom nautičke sezone 2022. otvori još dva nova… »

Konkurs za dodelu stanova: Krov nad glavom i izbeglicama u Negotinu i Kladovu

Večernje novosti 06.12.2021
foto SMJovanovic.jpg Javni poziv za davanje u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine odnosi se na 32 stana u 14 gradova i opština, među kojima su i Negotin i Kladovo. Izbeglice i bivše izbeglice, bez obzira u kojoj opštini ili gradu imaju… »

Vesti dana »