Kladovo

Kladovo: Deponiju zamenio eko-park i dečije igralište

Danas pre 10 dana
U centru Rtkova, seoskog naselja u kladovskoj opštini, do skora je bila divlja deponija. Na istom mestu po završetku projekta “Rekultivacija zemljišta u centru sela Rtkovo” sada je eko- park i dečije igralište. Loše navike nepropisnog odlaganja… »

AMSS: Saobraćaj umeren, kolovozi suvi

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, bez zastoja i vanrednih prekida, sa izmenama na onim deonicama gde se izvode radovi, saopštio je večeras Auto-mosto savez Srbije. Kako se navodi, vozači mogu da očekuju povoljne… »

Upozorenje za vozače: Mogućnost pojave magle

B92 pre 11 dana
Beograd -- Na putevima u Srbiji postoji mogućnost pojave magle, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na kolovozima preko reka. To je saopštilo večeras JP ''Putevi Srbije''. Na prevoju Čestobrodica i… »

U Kladovu na mestu nekadašnje deponije niče zeleni prostor za rekreaciju

Ekapija pre 11 dana
U selu Rtkovo u opštini Kladovo će, na mestu nekadašnjeg smetlišta, uskoro biti završena izgradnja prostora za rekreaciju. Ovde je, kroz projekte koje podržava Ministarstvo zaštite životne sredine, uklonjena deponija. - Ministarstvo iz kojeg… »

Preminula tri pacijenta u Boru i Kladovu, u Majdanpeku raste broj aktivno pozitivnih

Danas pre 13 dana
U Majdanpeku se beleži skok novoobolelih, za razliku od Kladova i Bora u kojima nastavlja da pada broj aktivno zaraženih. Prema najnovijim podacima, u Boru su preminula dva, a u Kladovu jedan pacijent od posledica virusne infekcije. Prisustvo korona… »

Kladovo: Grejanje 24 sata, a cena nepromenjena

Danas pre 13 dana
U novoj grejnoj sezoni isporuka toplotne energije u stanove i poslovni prostor u Kladovu traje 24 sata, ali to korisnike daljinskog grejanja neće koštati više i računi će im biti kao prošlogodišnji. Daljinsko grejanje u Kladovu i dalje košta 76,50… »

Preminula tri pacijenta u Boru i Kladovu, u Majdanpeku raste broj pozitivnih

Glas Zaječara pre 13 dana
U Majdanpeku se beleži skok novoobolelih, za razliku od Kladova i Bora u kojima nastavlja da pada broj aktivno zaraženih. Prema najnovijim podacima, u Boru su preminula dva, a u Kladovu jedan pacijent od posledica virusne infekcije. Prisustvo korona… »

Šta je zajedničko za Kragujevac, Kraljevo, Valjevo i Kladovo?

Nedeljnik pre 15 dana
OVA ČETIRI GRADA POSTAJU SRPSKI BRENDOVI Za razliku od proizvoda, brendiranje gradova je dugotrajan proces u kome određeni grad ili regija aktivno za sebe stvara jedinstveni i konkurentni identitet s ciljem što kvalitetnijeg pozicioniranja na domaćem… »

Kladovo: Ove nedelje vakcinacija protiv kovida na terenu

Danas pre 16 dana
Medicinske ekipe kladovskog Doma zdravlja od danas do 19. novembra sprovodiće imunizaciju protiv kovida u seoskim naseljima. U Domu zdravlja nastavlja se vakcinacija protiv sezonskog gripa za starije od 65 godina. Danas je, prema utvrđenom rasporedu… »

Radovi na putnoj infrastrukturi: Radno širom opštine Kladovo

Večernje novosti pre 16 dana
Foto: Opština Kladovo U okviru sanacije putne mreže meštani Vajuge dobili su nov asfalt na 260 metara ulica čija je sanacija bila i najprioritetnija. Putari su ovih dana asfaltirali i 516 metara puteva i ulica u selu Velesnica, kao i 390 metara ulice… »

Vesti dana »