Kolubara - vesti

Važno upozorenje meteorologa: Šumadiju u narednih 24 sata ponovo očekuje haos

iKragujevac pre 13 sati
Srbiji preti još jedan, ko zna koji po redu, kišni talas ovog leta, a moguće su nove poplave, upozoravaju meteorolozi.
Narandžasti meteo-alarm RHMZ izdat je danas za Šumadiju, Zapadnu i Južnu Srbiju, gde se očekuje da će za 24 časa pasti više od 30 litara kiše po kvadratnom metru. Epicentar kišnog talasa mogao bi da bude baš iznad mesta koja su u... »

RHMZ izdao upozorenje na nevreme: Pašće 20 litara kiše za samo tri sata, moguća izlivanja reka (foto)

Srbija danas pre 14 sati
Temperatura se spušta
U zapadnim, jugozapadnim, centralnim i jugoistočnim krajevima Srbije danas se očekuju lokalno jaki pljuskovi sa grmljavinom i količinom padavina od oko 20 litara po kvadratnom metru za tri sata, upozorio je RHMZ. Prema navodima sa sajta Republičkog hidrometeorološkog... »

RHMZ upozorava: U utorak obilne padavine

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji se u utorak očekuje veća količina padavina u zapadnim, jugozapadnim, centralnim i jugoistočnim krajevima, kao i lokalno jaki pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 litara po kvadratnom metru za tri sata. Na manjim bujičnim vodotocima na... »

RHMZ upozorava: U utorak obilne padavine

RTS pre 1 dan
RTS: RHMZ upozorava: U utorak obilne padavine
Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji se u utorak očekuje veća količina padavina u zapadnim, jugozapadnim, centralnim i jugoistočnim krajevima, kao i lokalno jaki pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 litara po kvadratnom metru za tri sata.
Na manjim bujičnim vodotocima na slivovima Jadra, Kolubare, Đetinje, Skrapeža, Moravice, Bjelice i gornjeg toka Zapadne Morave, kao i Jasenice, Kubršnice i Resave, tokom 17. i 18. jula moguća su manja lokalna izlivanja.... »

Talentovani kuglaši treniraju u Vrbasu

Dnevnik pre 2 dana
Kamp talenata Ministarstva omladine i sporta i Kuglaškog saveza održava se u Vrbasu. Zbog popunjenih hotelskih kapaciteta, ove godine vredni kuglaški radnici nisu mogli da okupe polaznike u jednoj smeni, već su rad podelili u dve grupe. U prvoj smeni, u kampu su i gosti iz Republike Srpske, kadeti Čedo Pejić (Borac, Banja Luka) i Stefan Vujasinović (Revita).
Iz Srbije u kampu je u prvoj smeni 12 polaznika – kadeti i kadekinje: Alenka Marko i Ivanka Marko (obe Slavia Kovačica), Jelena Barać (Apatin), Avram Jevremović (Sloven, Ruma), Adam Lak (Sloboda, Stara Moravica), Mateja Šakić i... »

EKSKLUZIVNO: Srbiju nije lako uniziti, nju štiti svako ispisano crno slovo (video)

Sputnik pre 5 dana
Rusija je za Srbiju uvek bila mnogo važna u duševnom smislu. Ali i u političkom, u onim relacijama u kojim jedan dlan božije zemlje može da stoji prema prostranstvu koje umom ne može da se shvati, kaže pisac Radovan Beli Marković.
Može li se biti prorok u svom selu, naročito kada vam iz prestonog grada stižu nagrade kao potvrda uzvišenosti onoga što radite, a što se svuda, naročito u provinciji, obično ne prašta — proverili smo odlazeći u Lajkovac, u goste... »

Pozitivni poslovni rezultati za valjevski Vodovod, JP „Kolubara“, Vidrak, Toplanu i TOV

Valjevska posla pre 6 dana
Na 55. sednici sednici Gradskog veća, razmatrani su i prihvaćeni prošlogodišnji izveštaji o radu javnih komunalnih preduzeća „Stubo-Rovni“, „Vodovod-Valjevo“, „Vidrak“, „Toplana-Valjevo“, kao i izveštaji „Agrorazvoj-Valjevske doline“, Turističke organizacije i Saveta za zdravlje grada Valjeva.... »

Izdato upozorenje: Njih kiša ni danas neće zaobići

BK TV pre 7 dana
Ni danas ne izlazite bez kišobrana. Prema najavama meteorologa do 10:20 časova pretežno oblačno, u Istočnoj Srbiji i Pomoravlјu mestimično s kišom. FOTO: Printscreen RHMZ Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na porastv vodostaja, koje će biti na snazi danas i sutra. "Očekuju se... »

Meteoalarm na snazi: Izdato upozorenje na obilne padavine, u ovi krajevima biće najgore! (tabela)

BK TV pre 8 dana
Sve službe u pripravnosti! Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na obilne padavine koje će biti na snazi u Banatu, Šumadiji, Pomoravlјu i u zapadnoj Srbiji,kao i na širem području Beograda. Na snazi je hidrološko upozorenje. "Danas i sutra očekuju se porasti vodostaja na Mlavi,... »

Zvezda ponudila Hajdina Čukaričkom

Sportski žurnal pre 8 dana
Dolazak levog beka zavisi od odlaska Miroslava Bogosavca, koji logično ima prednost u odnosu na ostale
U Čukarički je juče na probu stigao i nekadašnji levi bek Kolubare iz Lazarevca Mihajlo Cmiljanović. Neizvesno je da li će i ostati na Brdu, a Crvena zvezda je već ponudila defanzivac Stefana Hajdina na koga trener Vladan... »

©2018 Netmark d.o.o.