Kolubara - vesti

Sva deca će moći u obdaništa

Valjevska posla pre 1 dan
U oblasti brige za decu predškolskog uzrasta Valjevo je dostiglo visoke kriterijume. Od 11 obdaništa devet je temeljno renovirano. Krajem leta trebalo bi da počne izgradnja nove zgrade obdaništa u Kolubari dva. Nakon toga sva deca, čiji roditelji to žele, moći će da nađu mesto u nekom od obdaništa.... »

Gradovi i opštine zajedno do smanjenja rizika od elementarnih nepogoda

Danas pre 2 dana
U Skupštini grada Beograda danas je održan sastanak posvećen obeležavanju godišnjice potpisivanja Protokola o saradnji gradova i opština u slivovima Zapadne Morave i Kolubare na poslovima prevencije i smanjenja rizika od elementarnih nepogoda.
Sastanak je održan u organizaciji Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Stalne konferencije gradova i opština U okviru sastanka potpisani su novi Protokoli o saradnji opština i gradova slivova Velike Morave... »

Zelena stranka Srbije: Prioritet dati smanjenju zagađenosti vazduha u Beogradu

Kurir pre 2 dana
B92: Zeleni: Prioritet smanjenje zagađenosti vazduha
Nosilac liste Zelene stranke Srbije na beogradskim izborima Nebojša Žugić izjavio je danas da je smanjenje nivoa zagađenosti vazduha u glavnom gradu jedan od prioriteta programa te liste. Žugić je posle obilaska Lazarevca i obodnih sela oko kopova Kolubare ocenio da je zagađenje vazduha najveći... »

Zelena stranka Srbije:Smanjenje zagađenja vazduha-prioritet

Studio B pre 2 dana
Prvi na listi Zelene stranke Srbije Nebojša Žugić izjavio je danas u Lazarevcu da je zagađen vazduh najveći neprijatelj zdravlja građana te da je u okviru devet rešenja koje ta stranka ima za zeleni i zdrav Beograd, smanjenje zagađenja vazduha je prioritet.
„Lazarevac je deo Beograda i mi ćemo se prema njemu tako i ophoditi““, rekao je Žugić prilikom obilaska Lazarevca i obodnih sela oko kopova Kolubare gde je sa predstavnicima Zelene stranke Srbije razgovarao sa meštanima o... »

U poplavama BDP Srbije opao za 1.08

Beta video pre 2 dana
BEOGRAD- Kanclarija UNDP je od poplava 2014. učestovala u sanaciji poplava i nastavla da pruža podršku za relizaciju slivova Zapadne Morave i Kolubare.Zamenica stalne predstavnice UNDP u Srbiji, Steliana Nadere, rekla je da je u poplavama 2014. bruto-domaći proizvod Srbije opao za 1,08 odsto i da... »

Doneta konrektna rešenja koja pomažu lokalnim samourpavama

Beta video pre 2 dana
BEOGRAD- Zamenica direktora kancelarije za javna ulaganja Sandra Nedeljković rekla je da je izuzetno zadovoljna što protokol o saradnji gradova i opština sliva Zapadne Morave i sliva Kolubare nije ostao mrtvo slovo na papiru, već su doneta konrektna rešenja i koja pomažu lokalnim... »

Azilanti umesto u EU stigli u – Valjevo! (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
Dvojica azilanata otkrivena su u prikolici kamiona pristiglom u fabriku “Gorenja” u gradu na Kolubari
U prikolici kamiona koji je iz Slovenije dopremio delove za ugradnju u frižidere i zamrzivače u fabriku “Gorenja” u Valjevu, u utorak su pronađena dvojica azilanata, jedan iz Irana, drugi iz Kirgistana. Otkrio ih je, kada je... »

Korak bliže ka opstanku “Zdravlja”

Jug press pre 6 dana
LESKOVAC ZDRAVLjE– KOLUBARA (LAZAREVAC) 89:74 (21:13, 28:19, 20:20, 20:22) Sigurna igra i ubedljiva pobeda nad direkntim rivalom za ispadanje iz Druge lige Srbije. Košarkaši Zdravlja su došli do, možda, najvažnijeg trijumfa u ovoj sezoni i približili su se osnovnom ciljku sa početka sezone,... »

©2018 Netmark d.o.o.