Koronavirus

Svakom trećem zaposlenom bilo ugroženo mentalno zdravlje

RTV pre 23 minuta
BEOGRAD - Svakom trećem zaposlenom u Srbiji je bilo ugroženo mentalno zdravlje tokom pandemije, a posledice korona virusa su najviše ostavile traga na psihi žena i zaposlenih između 35 i 50 godina, koji su najteže podneli sve negativne posledice… »

Na Kosovo stiglo još 38.400 vakcina

Novi magazin pre 11 minuta
Na Kosovo je danas stiglo još 38.400 vakcina protiv koronavirusa, čime je ukupan broj pristiglih vakcina sada 62.400. Avion sa vakcinama dočekali su kosovski premijer Aljbin Kurti u društvu britanskog ambasadora, šefa kancelarije EU, francuske… »

Epidemijska situacija povoljnija zahvaljujući vakcinama, ali i dalje potreban oprez

RTS pre 23 minuta
Koronavirus je u Srbiji od početka epidemije registrovan kod 702.451 osobe, dok su od posledica kovida 19 preminula 6.594 obolela. Procenat smrtnosti je 0,94 odsto. Na bolničkom lečenju nalazi se 3.701 pacijent, 115 na respiratoru. 11:50 U Pčinjskom… »

Od danas dostupna digitalna potvrda o vakcinaciji i testovima na kovid

RTK pre 17 minuta
Svi građani Republike Srbije od danas mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv koronavirusa i rezultatima različitih testiranja na kovid 19. Direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović kaže… »

Od danas dostupna digitalna potvrda o vakcinaciji i testovima na kovid

Subotica.com pre 17 minuta
Svi građani Srbije od danas mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv koronavirusa i rezultatima različitih testiranja na kovid 19. Direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović kaže da… »

Japanac prevalio ogroman put da dođe u Srbiju da se vakciniše, a sada otkriva zašto je hteo baš kod nas

Blic pre 5 minuta
Japanac Takakomi Asahi već tri godine obilazi Evropu biciklom, a sada je došao u Srbiju, u Niš kako bi primio vakcinu protiv korona virusa. Pročitao je da će je ovde najlakše dobiti i nastaviti putovanje pošto mu je pandemija promenila planove i… »

KBC Zvezdara izlazi iz kovid režima, sledeće nedelje i „Dragiša Mišović”

Politika pre 5 minuta
Kliničko-bolnički centar „Zvezdara” više nema kovid pacijente i prelazi u ne-kovid režim rada, a početkom sledeće nedelje u redovan režim preći će i KBC „Dr Dragiša Mišović”, izjavio je danas direktor Infektivne klinike KCS dr Goran… »

Vučević čestitao Dan medicinskih sestara

Politika pre 5 minuta
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je danas 12. maj, Međunarodni dan medicinskih sestara, „heroinama iz Novog Sada”, bez kojih bi, kako je naglasio, pandemija korona virusa bila nezamislivo teža. „Heroine Novog Sada, srećan vam… »

Dr Stevanović upozorava: Korona je daleko od završene priče! KBC Zvezdara izlazi iz kovid režima, a početkom nedelje i KBC…

Kurir pre 23 minuta
BEOGRAD - Prvi čovek Infektivne klinike KCS dr Goran Stevanović rekao je danas da KBC "Zvezdara" više nema kovid pacijente i izlazi iz kovid režima. - Početkom sledeć nedelje i KBC Dragiša Mišović takođe izlazi iz kovid režima i vraća se… »

Stevanović: Situacija sa koronom se smiruje, tri bolnice izlaze iz kovid sistema

N1 Info pre 23 minuta
Direktor Infektivne klinike u Beogradu Goran Stevanović izjavio je danas da broj novoobolelih od koronavirusa značajno opada i da će iz kovid sistema izaći Kliničko bolnički centar Zvezdara, Kliničko bolnički centar "Dr Dragiša Mišović" i… »

Vesti dana »