Koronavirus

Brazilska Parana potpisala sa Rusijom sporazum o vakcini

Blic pre 36 minuta
Brazilska država Parana potpisala je memorandum o razumevanju sa Rusijom o ruskoj vakcini protiv korona virusa. Memorandum o razumevanju održan na onlajn sastanku potpisali su guverner Parane Ratinjo Zzunior i direktor Ruskog Direktnog investicionog… »

Ruski diplomata u Hrvatske: Iz priča o vakcini stoji ljubomora

Blic pre 6 minuta
U Ambasadi Rusije u Zagrebu smatraju da iza svih priča u vezi sa ruskom vakcinom za korona virus stoji ljubomora. - Zadnjih godina što god da dolazi iz Rusije uvek se komentariše na vrlo kritičan način i nažalost, ova situacija sa vakcinom nije… »

NBA liga bez pozitivnih igrača

Sportske.net pre 55 minuta
Košarkaška NBA liga saopštila je danas da svih 324 igrača, testiranih na korona virus, ima negativan nalaz. Košarkaška NBA liga saopštila je danas da svih 324 igrača, testiranih na korona virus, ima negativan nalaz. Igrači se testiraju… »

Otkazano Svetsko prvenstvo u biciklizmu

B92 pre 36 minuta
Svetsko prvenstvo u biciklizmu, koje je trebalo da se održi od 20. do 27. septembra u Švajcarskoj, otkazano je u sredu 12. avgusta.. Organizatori su takvu odluku doneli nakon što je vlada Švajcarske produžila zabranu okupljanja za više od 1.000… »

Zahtevi stižu sa svih strana: Još jedna zemlja stala u red za rusku vakcinu

Večernje novosti pre 31 minuta
DRŽAVA Parana planira da testira rusku vakcinu, uz dodatnu mogućnosti njene proizvodnje. Brazilska država Parana potpisala je memorandum o razumevanju sa Rusijom o ruskoj vakcini protiv korona virusa. Memorandum o razumevanju održan na onlajn sastanku… »

Zahtevi stižu sa svih strana: Još jedna zemlja "stala u red" za rusku vakcinu

Srbija danas pre 36 minuta
Država Parana planira da testira rusku vakcinu, uz dodatnu mogućnosti njene proizvodnje. Brazilska država Parana potpisala je memorandum o razumevanju sa Rusijom o ruskoj vakcini protiv korona virusa. Memorandum o razumevanju održan na onlajn sastanku… »

Korona u Crnoj Gori: Novozaraženih 65, dvoje preminulih

Blic pre 1 sat
U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata registrovano novih 65 zaraženih korona virusom i dvoje preminulih pacijenata. Novozaraženi su identifikovani među 460 analiziranih uzoraka, saopštio je Institut za javno zdravlje. Novozaraženi su iz Nikšića 19… »

Odlučeno: Turska otvara škole 21. septembra

Blic pre 1 sat
Škole u Turskoj biće otvorene 21. septembra, kako bi se postepeno prešlo na nastavu uz lično prisustvo đaka i nastavnika, rekao je ministar prosvete Zija Seldžuk. Posle sastanka naučnog štaba za koronu, ministar zdravlja Fahretin Kodža rekao je… »

Rekordan broj zaraženih u Grčkoj

Danas pre 1 sat
Grčka vlada je danas saopštila da su tokom protekla 24 sata zabeležena 262 nova slučaja virusa korona, što je najveći dnevni broj novozaraženih od izbijanja epidemije. U Grčkoj je zaraženo više od 6.100 osoba, a virus je odneo 216 života… »

Ništa od takmičenja: Otkazano SP u biciklizmu

Večernje novosti pre 1 sat
SVETSKO prvenstvo u biciklizmu, koje je trebalo da se održi od 20. do 27. septembra u Švajcarskoj, otkazano je danas. Organizatori su takvu odluku doneli nakon što je vlada Švajcarske produžila zabranu okupljanja za više od 1.000 ljudi do oktobra… »

Vesti dana »