Koronavirus

AKTUELNO: Poštovati mere bez obzira na značaj vakcinacije, lekari na izmaku snaga

RTV pre 11 minuta
BEOGRAD - Koronavirus je u Srbiji od početka epidemije registrovan kod 456.450 osoba, a zabeleženo je 4.429 smrtnih slučajeva, pokazuju podaci sa sajta covid19.rs. Ministarka rada i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević izjavila je da su… »

Kopaonik i dalje prepun skijaša, pojedinima zbog nepoštovanja mera oduzimane ski-karte

RTV Novi Pazar pre 4 minuta
Jedan od razloga što je broj zaraženih koronavirusom povećan poslednjih nedelja jesu velike gužve u turističkim centrima. Na Kopaoniku je i dalje mnogo skijaša, ali nadležni kažu da se sve propisane mere primenjuju. Na Kopaoniku je i ovog vikenda… »

InfoKG 7 dana: Marija posetila Minju, sakupljen novac za Petra, preminuo Maraš, ulice se raspadaju…

InfoKG pre 10 minuta
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Meštani ulice Vite Džajevića čekaju na obećani asfalt, Marija Šerifović o Minji: "Kakav je zmaj ova mala", direktor Univerzitetskog kliničkog centra Predrag Sazdanović izjavio da je trenutna situacija… »

Vakcina kompanije Džonson i Džonson odobrena u SAD

Danas pre 11 minuta
Američka Uprava za hranu i lekove (FDA) odobrila je hitnu upotrebu vakcine kompanije „Džonson i Džonson“, za koju je potrebna samo jedna doza umesto dve, a to je treća vakcina protiv kovida 19 koja je odobrena u SAD za odrasle, 18 godina i… »

Profesor Kočović izneo nove zabrinjavajuće podatke: Umesto korak napred, krenuli smo nazad, Srbija je ponovo u tamno-sivoj…

Kurir pre 11 minuta
Korona brojke su poslednjih dana u porastu, ali raste i broj hospitalizovanih što nas je dovelo do tamno-sive zone kada je reč o broju novozaraženih na 100.000 stanovnika u poslednjih 14 dana. Profesor informacionih tehnologija Petar Kočović koji sa… »

Korona virus i vakcine: Amerika odobrila Džonson&Džonson vakcinu protiv Kovida-19 u jednoj dozi

Radio 021 pre 11 minuta
Ovo je treća odobrena vakcina u Americi, a prve doze biće dostupne u toku sledeće nedelje. Getty Images Američka Agencija za hranu i lekove (FDA) zvanično je odobrila Džonson&Džonson vakcinu protiv korona virusa u jednoj dozi. Ova vakcina trebalo… »

SAD odobrile korišćenje i "Johnson & Johnson" vakcine protiv korone

Alo pre 10 minuta
Kompanija je najavila kako će snabdeti Sjedinjene Američke Države (SAD) sa 100 miliona doza do kraja juna. Američka agencija za hranu i lekove (FDA) odobrila korišćenje "Johnson & Johnson" vakcine protiv koronavirusa, javlja BBC. "Johnson & Johnson"… »

Počela vakcinacija vozača GSP-a na Sajmu

Alo pre 4 minuta
U Hali 3 na beogradskom Sajmu jutros je počela vakcinacija 1.000 vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) ruskom vakcinom "Sputnjik V". Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je Tanjugu da je prošle nedelje vakcinisano 650 vozača… »

Dr Janković: U velikom smo problemu, dolaze nam cele porodice, sve je eskaliralo

N1 Info pre 52 minuta
Prof. dr Radmilo Janković, zamenik direktora KC Niš i direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju kaže za RTS da kao kliničar ne može da kaže da li smo na kraju trećeg ili početku četvrtog talasa, ali da može da kaže da smo u velikom… »

Zamenik direktora KC Niš: U velikom smo problemu brojevi ne padaju, dolaze nam cele porodice

Danas pre 17 minuta
Zamenik direktora KC Niš i direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju, prof. dr Radmilo Janković istakao je za RTS da kao kliničar ne može da kaže da li smo na kraju trećeg ili početku četvrtog talasa, ali da može da kaže da imamo… »

Vesti dana »