Kotor

Čiju likvidaciju je naručio zvicer? Za njim traga Srbija, a evo kakve su njegove veze sa Belivukom i "pink panterima"

Srbija danas pre 11 dana
Srpska policija je raspisala poternicu za vođom kavačkog klana Radojem Zvicerom, koji je osumnjičen da je naručilac više likvidacija u našoj zemlji. Zvicer, koji je "komandovao" grupi Veljka Belivuka, je mogući naručilac ubistva Milana Ljepoje… »

Radanović i Radović: Prvi korak ka cilju

Sport klub pre 11 dana
Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog uspeli su posle velike borbe, dramatične završnice i petaraca da pobede Primorac iz Kotora sa 14:11 (10:10), pa su napravili prvi od tri potrebna koraka na putu ka ostvarenju cilja, a to je odbrana trona. Međutim… »

Matković za SK: Videli smo da možemo, želimo tron

Sport klub pre 11 dana
Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog pobedili su Primorac iz Kotora na startu finalne serije plej-ofa, posle boljeg izvođenja peteraca sa 14:11 (10:10). Novljani su napravili brejk, jer su do pobede stigli u Budvi, gde Primorac igra utakmice kao… »

Jadranu triler protiv Primorca na startu finalne serije

Sport klub pre 11 dana
Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog pobedili su Primorac iz Kotora na startu finalne serije plej-ofa, posle boljeg izvođenja petereca sa 14:11 (10:10). Novljani su napravili brejk, jer su do pobede stigli u Budvi, gde Primorac igra utakmice kao… »

Moramo živeti zajedno – ljubeći jedni druge: Ustoličen kotorski biskup Ivan Štironja

Večernje novosti pre 13 dana
Foto: Radio Kotor Ustoličenjem je na svečan način izabrani biskup kanonski preuzeo biskupiju "koja mu je od poverena na upravljanje i vođstvo". Biskup Štironja, poručio je u besedi da bez obzira "radi li se o hrišćanima Istoka ili Zapada… »

Sukno za SK: Očekujem veliku borbu za titulu

Sport klub pre 12 dana
Vaterpolisti Primorca iz Kotora u dobrom rasploženju, kompletnom sastavu i odlučni u nameri da se bore da poslednjeg daha, čekaju početak finalne serije plej-ofa. Izabranici Sandra Sukna, koji napadaju tron, odmeriće snage sa ekipom Jadrana koja… »

Objavljen spisak: 14 imena kavačkog klana

B92 pre 13 dana
Mnoga imena dovođena su u vezu i mnogi ljudi "sa one strane zakona" svrstavani su u kavački klan. Međutim, nikada se zvanično nije znalo za koga zaista postoje osnovane sumnje da je pripadnik, sve do sada kada su objavljena imena četrnaestorice… »

Policija objavila imena 14 pripadnika „kavačkog klana“

Nova pre 13 dana
Na konferenciji predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore predstavljeni su rezultati akcije hapšenja 14 pripadnika kavačkog klana, ali i prvi put dosad objavljena su sva imena osoba povezanih sa pomenutom kriminalnom grupom, koja se… »

"Svemir je jači od vremena" Postala deo zbirke "Putevima lira"

Večernje novosti pre 13 dana
Knjiga se objavlljuje u sklopu projekta "Drevni liri- zajednička baština" koji je finansijski podržao Fond za Zapadni Balkan (Wester Balkan Fund). Realizatori su NVO Akademija društvenih nauka, Muzej grada Zenice, Opštinska biblioteka Slovo Lapovo i… »

„Kavačkom klanu” zadata tri teška udarca

Politika pre 15 dana
Slobodan Kašćelan u pritvoru a Radoje Zvicer pobegao iz Crne Gore, Veljko Belivuk i „beogradski ogranak” iza rešetaka, visokopozicionirani članovi uhapšeni u Portugaliji…. Rano je reći da je „kavački klan” obezglavljen, ali ova kriminalna… »

Vremenska prognoza »

Kotor »
subota
Vedro
Vedro
7 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
7˚ / 19˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
7˚ / 20˚

Vesti dana »