Kotor

Šokantno otkriće! Nevolji u januaru ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru: Ko je omogućio Belivuku da se sastane sa vođom…

Srbija danas pre 9 dana
Dritan Abazović potvrdio da je Veljko Belivuk u januaru, neposredno pre nego što je otišao u Kotor kod vođe "kavčana" Radoja Zvicera, skinut sa liste osoba kojima je zabranjen ulazak u tu državu. Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, u januaru je… »

Radanović za SK: Izvukli smo pouke, sledi treća runda

Sport klub pre 9 dana
Finalna serija u vaterpolo šampionatu Crne Gore odavno nije bila izbudljivija i neizvesnija. Za tron se bore Jadran iz Herceg Novog i Primorac iz Kotora, a rezultat u seriji je 1-1. Jadran je slavio u prvom meču koji je odigran u Budvi, jer bazen u… »

Krivokapić se stidi srpske trobojke: Objavio sliku svetinje u Kotoru bez zastave koju je do juče celivao (foto/video)

Srbija danas pre 10 dana
Njegova objava na mrežama ugasila i poslednju nadu u promene. Premijer Zdravko Krivokapić je u zakasneloj osudi skrnavljenja crkve Svetog Nikole na Fejsbuku i Tviteru objavio fotografiju kotorske svetinje bez crkvene zastave sa četiri ocila koja je… »

Hajka na Srbe ne prestaje

Vesti online pre 10 dana
Natpis “Smrt Srbima” na automobilu sa registarskom oznakom Valjeva u Budvi, poruka “Srbe na vrbe” preko bilborda sa likom gradonačelnika Herceg Novog Stevana Katića, grafit uvredljive sadržine na kući porodice Ilić u Novom, niz je incidenata… »

Apelacioni sud potvrdio: Vođa „kavčana“ ostaje u pritvoru

Nova pre 11 dana
Apelacioni sud Crne Gore potvrdio je odluku veća Višeg suda u Podgorici kojim je određen pritvor Slobodanu Kašćelanu i ostalim okrivljenim zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo u saizvršilaštvu. To je podgoričkim Vijestima potvrdio advokat… »

Srbima opet prete (FOTO)

Vesti online pre 11 dana
Koalicija „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi“ saopštila je da je ispisivanje neprimerenih grafita nastavljeno u Herceg Novom, gde je na kući Ilića ispisana uvredljiva poruka upućena Srbima. Ista koalicija saopštila je i da su nepoznati… »

Kako balkanska mafija rastura kokain od Evrope do Kolumbije

Nova pre 11 dana
Jedna od važnih karika za “uspešan” narko biznis su, prema stručnim navodima iz ranijih izveštaja, kontakti s lokalnim kriminalnim grupama. Kokain je jedno od najpoželjnijih dobara za kriminalce sa Zapadnog Balkana. Među vodećima u ovom… »

Uvredljiva poruka Srbima u Herceg Novom /foto/

Sputnik pre 11 dana
Koalicija „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi“ saopštila je da je ispisivanje neprimerenih grafita nastavljeno u Herceg Novom, gde je na kući Ilića ispisana uvredljiva poruka upućena Srbima. Ista koalicija saopštila je i da su nepoznati počinioci… »

"Srbe na vrbe" osvanulo u Herceg Novom

Telegraf pre 11 dana
Koalicija "Ni levo, ni desno. Pravac Novi" saopštila je da je ispisivanje neprimerenih grafita nastavljeno u Herceg Novom. Nepoznati počinioci uništili su u Herceg Novom bilbord sa likom gradonačelnika Stevana Katića, uz fašističku porku "Srbe na… »

"Srbe na vrbe" osvanulo u Herceg Novom - na meti kuća i bilbord FOTO

B92 pre 11 dana
Koalicija "Ni levo, ni desno. Pravac Novi" saopštila je da je ispisivanje neprimerenih grafita nastavljeno u Herceg Novom. Tamo je na kući Ilića ispisana uvredljiva poruka upućena Srbima. "Šovinističke akcije i pirovi, svojstveni civilizacijskim… »

Vremenska prognoza »

Kotor »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
19 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
10˚ / 18˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 20˚

Vesti dana »