Kotor

Umrlo devet pacijenata: U Crnoj Gori koronom zaražene još 144 osobe

Večernje novosti pre 2 sata
LABORATORIJE Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije korona virusa su tokom jučerašnjeg dana završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 988 uzoraka na virus. Ukupno su… »

Preminuo 21 oboleli: Korona virus potvrđen kod još 115 osoba u Srpskoj

Blic pre 6 sati
U protekla 24 časa, u Republici Srpskoj testirano je 407 laboratorijskih uzoraka, novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 115 osoba, a preminuo je 21 oboleli. Radi se o 65 muških i 50 ženskih osoba, od kojih je 17 mlađe, 56 srednje i 42 osobe… »

Auto-kolone u nekoliko gradova u Crnoj Gori

Blic pre 8 sati
Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su sinoć izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade parlamenta. Osim u Podgorici… »

Auto-kolone u nekoliko gradova u Crnoj Gori

RTV pre 20 sati
PODGORICA - Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade parlamenta. Osim… »

Crna Gora: Auto-kolone u nekoliko gradova VIDEO

B92 pre 19 sati
Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu. Na oko pola sata bio je blokiran saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, ispred zgrade parlamenta… »

"Komitske" auto-kolone u nekoliko gradova u Crnoj Gori

Dnevnik pre 19 sati
PODGORICA: Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade parlamenta. Osim u… »

Ponovo neredi na ulicama Crne Gore! Patriote blokirale saobraćaj, auto-kolone u nekoliko gradova

Srbija danas pre 19 sati
Neredi na ulicama. Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade… »

Najnoviji korona presek u Crnoj Gori: Sve manje žrtava - novozaraženih 174

Večernje novosti pre 1 dan
LABORATORIJE Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (subota, 17. april 2021. godine) završile analizu i Institutu dostavile rezultate… »

Kapetan flote bez mora i kormila: Aleksandar Vlajkov (69), inženjer građevine iz Kikinde, pravi makete jedrenjaka

Večernje novosti pre 1 dan
KOTOR je grad u kojem se Aleksandar Vlajkov, (69) "duplo" zaljubio u brodove. Najpre su mu se dopali oni veliki koji plove svetskim morima i pristajali su u kotorsku luku, a onda i oni mali koji stoje u staklenim izlozima a koje vešti bokeljski majstori… »

Tajni stihovi tajnog agenta: Neobična poetska zbirka Nenada Stojića,nekadašnjeg obaveštajca KOS-a

Večernje novosti pre 1 dan
POETSKA zbirka "Kov istine ispod Lisine", u izdanju Kulturnog centra u Gornjem Milanovcu, čiji autor je Nenad Stojić (49) iz obližnjih Boljkovaca, neobična je i tajnovita, baš kao što je i životni put ovog dugogodišnjeg, sada bivšeg agenta vojne… »

Vremenska prognoza »

Kotor »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
13 ˚C
utorak
Kiša
Kiša
8˚ / 12˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
0˚ / 12˚

Vesti dana »