Kotor

Valjevski slikar Zoran Andrić izlagao u Kotoru i Herceg Novom: “Boka je moja neiscrpna inspiracija”

Valjevska posla pre 1 dan
“Sve što je priroda stvorila je umetničko delo. Ljudima treba umetnost, da budemo bolji, plemenitiji, osećajniji. Takve nas čine čudesne Zoranove slike”, poručio je Dragan Popadić, direktor Radio Tivta na svečanom otvaranju izložbe slika… »

Oštetili šumsko gazdinstvo za: 240.000 KM Policija podnela izveštaj protiv dva direktora i jednog šefa

Blic pre 1 dan
MUP Srpske podneo je izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv direktora Šumskog gazdinstva “Oštrelj” Neđe Galića, direktora “Vrbanja šuma” Radislava Čupića i šefa službe proizvodnje šumskog gazdinstva Dragana Vukčevića… »

Švercovali kokain vredan 1,2 milijarde dolara!

Večernje novosti pre 3 dana
U Filadelfiji podignuta prva optužnica za šverc 20 tona kokaina. Državljanin Crne Gore, pomorac iz Kotora Nenad Ilić (39), inženjer kadet, optužen je od američkih federalnih vlasti zbog učešća u švercu oko 20 tona kokaina, objavio je… »

Ponovo o popločavanju Trga republike

Politika pre 3 dana
Već nekoliko puta sam u istoj ovoj rubrici pisao i o popločavanju Trga republike i platoa ispred Hrama Svetog Save i uvek isticao dobar primer koji nam je ostavio u amanet pokojni arhitekta Branislav Jovin, kako u Knez Mihailovoj u Beogradu, tako i na… »

Uspešna provera vaterpolista Vojvodine u Sarajevu: Svi igrači dobili priliku da igraju

Dnevnik pre 5 dana
Vaterpolisti Vojvodine osvojili su drugo mesto na međunarodnom turniru u Sarajevu, koji im već godinama unazad služi kao priprema za početak sezone u Triglav regionalnoj ligi. Izabranici trenera Darka Bilića zabeležili su dve pobede i poraz… »

Devojčica iz Kotor Varoša preživela košmar: Monstrum joj rekao da ide kući da se okupa, pa pokušao da je obljubi

Blic pre 5 dana
Monstrum Mile V. iz Kotor Varoša osuđen je juče u Okružnom sudu u Banjaluci na 5 godina zatvora zbog pokušaja obljube nad tada 12-ogodišnjom devojčicom. Ovaj monstruozni slučaj desio se pre godinu dana u Kotor Varošu, ali se, na sreću… »

Akcija policije u Kotor Varoši: Zaplenjena droga, uhapšena dva mladića

Blic pre 5 dana
Policija je u Kotor Varoši uhapsila A.K. i A.Š. zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlaštena proizvodnja i promet droga. - Na osnovu naredbe nadležnog suda, u Kotor Varoši, obavljen je pretres na dve lokacije, a kod A.K. je pronađeno i… »

JP "šume srpske": Smenjeni direktori

Večernje novosti pre 6 dana
Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva RS saopštilo je u ponedeljak da su smenjeni rukovodioci tri šumska gazdinstva, kao i direktor Centra za semensko rasadničku proizvodnju Doboj. MINISTARSTVO poljoprivrede i šumarstva RS saopštilo je u ponedeljak… »

Potvrđeno pisanje srpskainfo: Smenjena četiri direktora u "Šumama RS"

Blic pre 6 dana
Vršioci dužnosti direktora šumskih gazdinsatva „Romanija“ Sokolac, Vlajko Sekulić, „Vrbanja“ Kotor Varoš Stana Kuzmić, „Oštrelj“ Drinić Slađana Banjac, kao i direktor Centra za sjemensko rasadničku proizvodnju Doboj Nikola… »

Presreo dete na ulici: Muškarac osuđen na pet godina zatvora zbog obljube devojčice (12)

Blic pre 6 dana
Mile V. iz Kotor Varoša osuđen je danas u Okružnom sudu u Banjaluci na pet godina zatvora zbog obljube nad dvanaestogodišnjom devojčicom. Ovaj monstruozni slučaj se desio prošle godine u Kotor Varošu kada je presreo devojčicu i pokušao je… »

Vremenska prognoza »

Kotor »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14 ˚C
ponedeljak
Jaka kiša
Jaka kiša
12˚ / 19˚
utorak
Moguća slaba kiša
Moguća slaba kiša
18˚ / 22˚

Vesti dana »