Kotor

Mitropolija o napadu na crkvu: Nezamislivi oblici srbofobije

Nova pre 7 dana
Mitropolija crnogorsko - primorska reagovala je na jučerašnje skrnavljenje crkve Svetog Nikole u Kotoru od strane Danila Adžića. Ovaj čin je ocenjen kao "nezamisliv oblik crkvofobije i srbofobije". „Jučerašnje nebivalo skrnavljenje crkve Svetog… »

Primorcu triler protiv Jadrana, velika borba za tron

Sport klub pre 7 dana
Vaterpolisti Primorca uspeli su da uzvrate udarac. U drugom meču finalne serije Kotorana su pobedili Jadran sa 8:6, rezultat u seriji je 1-1, a treći meč je na programu 10. maja u Budvi, jer bazen u Kotoru nije u upotrebi. Golove za Primorac, postigli… »

Dvostruki aršini krivokapića: Ne dotiče ga uriniranje po srpskoj svetinji, ali zato "trči" u Pljevlja da brani ovaj objekat

Pravda pre 8 dana
Sramotno skrnavljenje crkve Svetog Nikole u Kotoru proteklo je bez adekvatne osude svih društvenih aktera u Crnoj Gori. Premijer, ministri, predsednik države, predsednik Skupštine, političke partije vlasti i opozicije, NVO, NATO, Delegacija EU i… »

Skandali: Od sina Danila Lazovića do uriniranja pred crkvom

Nova pre 8 dana
Političku podeljenost u Crnoj Gori mnogo puta je isplivala i kroz sportske slučajeve, o čemu svedoči i poslednji iz Kotora. Zelena boja često je bila razlog kontroverze i sukobe u Crnoj Gori, zbog kontroverzne komitske zastave „Zelenaša“, koja… »

Danilo Adžić – igrao za Zvezdu i Partizan, smeta mu Srbija

Nova pre 8 dana
Danilo Adžić našao se u centru skandala zbog optužbi da je skrnavio crkvu Svetog Nikole u Kotoru, a radi se o vaterpolisti koji je karijeru gradio u Srbiji. Optužen je Adžić da je urinirao na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu… »

Igrao za Partizan i zvezdu, a SAD mrzi Srbe: Prvo urinirao na crkvu, a onda užasno vređao sveštenikovu ženu!

Mondo pre 8 dana
Strašni detalji skandala koji se desio u Kotoru. Strašni detalji skandala koji se desio u Kotoru. Veliki skandal izbio je u Crnoj Gori gde je nekadašnji vaterpolista Radničkog, Crvene zvezde i Partizana Danilo Adžić urinirao na ulaznim vratima crkve… »

Skandal u Kotoru: Bivši vaterpolista Partizana i Zvezde vređao Srbe i urinirao po crkvi!

Pravda pre 8 dana
Nekadašnji vaterpolista Radničkog iz Kragujevca, Crvene zvezde i Partizana Danilo Adžić napravio je veliki skandal u noći između nedelje i ponedeljka u Kotoru. Poznati crnogorski vaterpolista, a sada odbornik Demokratske partije socijalista… »

Crnogorski sportisti napali suprugu sveštenika, urinirali na vrata crkve

B92 pre 8 dana
Crnogorski mediji objavili su da je Danilo Adžić u društvu bivšeg fudbalera Bokelja Miloša Banićevića i karatiste Filipa Krivokapića skrnavio vrata jedne crkve. To je Crkva Svetog Nikole u Starom gradu u Kotoru, a sve se dogodilo u noći između… »

Skandal u Crnoj Gori: bivši vaterpolista Zvezde i Partizana i još dvojica sportista napali suprugu sveštenika i urinirali po…

Noizz pre 8 dana
Trojica crnogorskih sportista izazvala su neviđeni skandal kada su u noći između 2. i 3. maja skrnavili ulazna vrata crkve u Starom gradu u Kotoru. Danilo Adžić, bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana a sada Primorca, koji je i odbornik DPS-a… »

Skandal u kotoru: Bivši vaterpolista Partizana i Zvezde vređao Srbe i urinirao po crkvi

Večernje novosti pre 8 dana
Foto: M. V. Poznati crnogorski vaterpolista, a sada odbornik Demokratske partije socijalista, urinirao je na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu. U njegovom društvu bili su bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel… »

Vremenska prognoza »

Kotor »
subota
Vedro
Vedro
18 ˚C
četvrtak
Kiša
Kiša
14˚ / 17˚
petak
Kiša
Kiša
13˚ / 18˚

Vesti dana »