Kučevo

Transfer-stanica do početka 2023: Završna faza gradnje na lokaciji gradske deponije "Svine", u Petrovcu na Mlavi

Večernje novosti pre 4 dana
NEIMARI intenzivno rade na lokaciji gradske deponije "Svine", u Petrovcu na Mlavi, gde uspešno odmiče gradnja transfer-stanice sa reciklažnim dvorištem, vredna 272 miliona dinara. Foto OU u Petrovcu na Mlavi Trenutno se grade protivpožarni rezervoar… »

Poziv piscima: Književni konkurs Biblioteke u Kučevu

Večernje novosti pre 8 dana
BIBLIOTEKA „Nikola Sikimić Maksim” u Kučevu raspisala je književni konkurs za drugi broj časopisa za književnost, umetnost i kulturu „Maksim”. Biblioteka u Kučevu Autori mogu poslati kratku prozu, pesmu, esej, članak, književni prikaz, sa… »

Radovi na mreži: U petak bez struje delovi Braničevskog okruga

Večernje novosti pre 9 dana
U petak, 18. novembra, izvodiće se radovi na elektromreži, zbog čega će jedan deo Braničevskog okruga ostati bez struje. D.N. Od 8 do 15 sati struju neće imati Ilindanska ulica u Velikoj Bresnici kod Kučeva, a od 8.30 do 14 deo Bratinca kod… »

Majstor opljačkao vlasnika kuće u Kučevu: Uzeo mu 75.000 evra, pa ih prokockao

Telegraf pre 11 dana
On se sumnjiči da je, iskoristivši odsustvo tridesetčetvorogodišnjeg vlasnika kuće, ukrao oko 75.000 evra. Policija u Kučevu uhapsila je majstora G. Č. (36) iz okoline Kučeva, zbog teške krađe. On se sumnjiči da je, iskoristivši odsustvo… »

Iskoristio odsustvo vlasnika kuće u Kučevu Majstor ukrao 75.000 evra, pa ih prokockao

Alo pre 10 dana
On se sumnjiči da je, iskoristivši odsustvo tridesetčetvorogodišnjeg vlasnika kuće, ukrao oko 75.000 evra. Policija u Kučevu uhapsila je majstora G. Č. (36) iz okoline Kučeva, zbog teške krađe. On se sumnjiči da je, iskoristivši odsustvo… »

Bez struje: U četvrtak deo Braničevskog okruga neće imati napajanje strujum

Večernje novosti pre 10 dana
U ČETVRTAK, 17. novembra, izvodiće se radovi na elektromreži, zbog čega će deo Braničevskog okruga ostati bez struje. D.N. Od 8.30 do 14 sati, struju neće imati Dobra kod Golupca, a od 8.30 do 14.30 Lazinac i Šuvajić kod Velikog Gradišta i… »

Republička direkcija za imovinu oglasila prodaju 31 nekretnine

N1 Info pre 19 dana
Republička direkcija za imovinu oglasila je 31 nekretninu na prodaju. Ponuđene su porodične kuće, stanovi, poslovni prostori, magacini. Najvrednija nekretnina ima početnu cenu od 186.733,54 evra i podrazumeva industrijske zgrade u Subotici. Imovina… »

Republička direkcija za imovinu prodaje 31 nekretninu, među njima i industrijski kompleks

Ekapija pre 19 dana
Republička direkcija za imovinu oglasila je 31 nekretninu na prodaju. Ponuđene su porodične kuće, stanovi, poslovni prostori, magacini. Najvrednija nekretnina ima početnu cenu od 186.733,54 EUR i podrazumeva industrijske zgrade u Subotici. Imovina je… »

Promocija knjige i "Zvižduk u osam": U Kučevu veče u čast slavnog Đorđa Marjanovića

Večernje novosti pre 29 dana
U NEDELJU, 30. oktobra, od 18 sati, u Centru za kulturu „Dragan Kecman“ u Kučevu, održaće se promocija knjige ,,Energija slobode“, autorke Marijane Dujović. Foto: Printskrin Knjiga govori o našem slavnom pop pevaču Đorđu Marjanoviću… »

Radovi isključuju sijalice: U četvrtak bez struje deo Braničevskog okruga

Večernje novosti pre 31 dana
U ČETVRTAK, 27. oktobra, zbog radova na elektromreži pojedini delovi Braničevskog okruga ostaće bez struje. D.N. Od 8 do 15 sati struju neće imati golubačka vikend-naselja Livadica i Ridan, a od 8 do 14 deo Kurjača kod Velikog Gradišta. Od 8 do 14… »

Vesti dana »