Kučevo

Težak udes na putu Majdanpek-Kučevo Automobil udario cisternu, od siline udara izletela sa puta (video)

Alo 03.12.2022
Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na putu putu Majdanpek-Kučevo, u kojoj su učestvovali kamion i automobil. Prema pisanju instagram stranice 192, do nesreće je došlo kada je automobil izleteo iz krivine i udario u pogonski točak kamiona… »

Cisterna sletela sa kolovoza na putu Majdanpek-Kučevo: Vozač automobila udario u pogonski točak

Telegraf 03.12.2022
Na mesto nesreće su došle službe kako bi pomogle vozaču da teretno vozilo vrati na kolovoz. Velika saobraćajna nesreća dogodila se danas na putu Majdanpek-Kučevo. Automobil je izleteo iz krivine i udario u pogonski točak kamiona, nakon čega je… »

Voz usmrtio motociklistu u istočnoj Srbiji

Danas 03.12.2022
Jedan motociklista je danas poginuo na pruzi Beograd – Požarevac, kada je kod Kučeva na njega naleteo teretni voz, saopštilo je preduzeće „Srbija Kargo“. Udes se dogodio između stanica Rabrovo i Zvižd, na putnom prelazu obezbeđenom… »

Poginuo motociklista na koga je naleteo teretni voz kod Kučeva

RTS 03.12.2022
Na putnom prelazu obezbeđenom vertiklanom drumskom signalizacijom između stanica Rabrovo i Zvižd, poginuo je motociklista, na koga je naleteo teretni voz. Nesreća između stanica Rabrovo i Zviž dogodila se u 9.18. Teretna kompozicija je imala 16… »

Teretni voz naleteo na motociklistu kod kučeva: Muškarac na mestu poginuo

Kurir 03.12.2022
Na putnom prelazu obezbeđenom vertiklanom drumskom signalizacijom između stanica Rabrovo i Zvižd, poginuo je motociklista, na koga je naleteo teretni voz. Nesreća između stanica Rabrovo i Zviž dogodila se u 9.18. Teretna kompozicija je imala 16… »

Od ponedeljka „Despini dani“: Kostolac se odužuje glumcu Nenadu Despotoviću

Večernje novosti 02.12.2022
U PONEDELJAK, 5. decembra, u Kostolcu počinje pozorišni festival „Despini dani“, pokrenut ove godine u znak sećanja na glumca Nenada Despotovića Despu, preminulog prošle godine. Centar za kulturu u Požarevcu Do 9. decembra, publika će videti… »

Transfer-stanica do početka 2023: Završna faza gradnje na lokaciji gradske deponije "Svine", u Petrovcu na Mlavi

Večernje novosti 22.11.2022
NEIMARI intenzivno rade na lokaciji gradske deponije "Svine", u Petrovcu na Mlavi, gde uspešno odmiče gradnja transfer-stanice sa reciklažnim dvorištem, vredna 272 miliona dinara. Foto OU u Petrovcu na Mlavi Trenutno se grade protivpožarni rezervoar… »

Poziv piscima: Književni konkurs Biblioteke u Kučevu

Večernje novosti 18.11.2022
BIBLIOTEKA „Nikola Sikimić Maksim” u Kučevu raspisala je književni konkurs za drugi broj časopisa za književnost, umetnost i kulturu „Maksim”. Biblioteka u Kučevu Autori mogu poslati kratku prozu, pesmu, esej, članak, književni prikaz, sa… »

Radovi na mreži: U petak bez struje delovi Braničevskog okruga

Večernje novosti 17.11.2022
U petak, 18. novembra, izvodiće se radovi na elektromreži, zbog čega će jedan deo Braničevskog okruga ostati bez struje. D.N. Od 8 do 15 sati struju neće imati Ilindanska ulica u Velikoj Bresnici kod Kučeva, a od 8.30 do 14 deo Bratinca kod… »

Majstor opljačkao vlasnika kuće u Kučevu: Uzeo mu 75.000 evra, pa ih prokockao

Telegraf 16.11.2022
On se sumnjiči da je, iskoristivši odsustvo tridesetčetvorogodišnjeg vlasnika kuće, ukrao oko 75.000 evra. Policija u Kučevu uhapsila je majstora G. Č. (36) iz okoline Kučeva, zbog teške krađe. On se sumnjiči da je, iskoristivši odsustvo… »

Vesti dana »