Kučevo

Ispiranje zlata u reci i katakombe: Aranžmani za neobične izlete po Srbiji

Nova 22.09.2022
Malo drugačija razonoda. Za one kojima su klasični obilasci naš zemlje pomalo dosadili dobra vest je da ima još toga da se istraži, i to na malo drugačiji način. Preko agencije TravelKlub možete da u jednodnevnom izletu istražite Požarevac… »

Poklonite dve knjige biblioteci u Kučevu i ponesite kući knjigu Vakuum Jovane Dišić

Nedeljnik 22.09.2022
Foto iz arhive fotografija Biblioteke Nikola Sikimić Maksim u Kučevu Vulkan izdavaštvo poziva sve ljubitelje pisane reči da prisustvuju promociji knjige Vakuum, prvog romana autorke Jovane Dišić,doprinesu ponudi Biblioteke Nikola Sikimić Maksim u… »

Poklonite dve knjige biblioteci u Kučevu i ponesite kući knjigu Vakuum Jovane Dišić

Alo 22.09.2022
Svi posetioci koji 29. septembra u 18 sati dođu u Tribinsku salu na prvom spratu Doma omladine (Makedonska 22) i donesu bilo koje dve knjige Vulkan izdavaštva dobiće roman Vakuum. Vulkan izdavaštvo poziva sve ljubitelje pisane reči da prisustvuju… »

Radovi na mreži: U petak bez struje deo Braničevskog okruga

Večernje novosti 22.09.2022
U petak, 23. septembra, izvodiće se radovi na elektromreži, zbog čega će deo Braničevskog okruga ostati bez struje. D.N. U periodu od 8.30 do 14 sati, na području opštine Kučevo struju neće imati naselja Ševica, Neresnica, Duboka, Radenka… »

Radovi na mreži: U sredu bez struje deo Braničevskog okruga

Večernje novosti 20.09.2022
U SREDU, 21. septembra, obavljaće se radovi na elektromreži, zbog čega će neki delovi Braničevskog okruga ostati bez struje. D.N. Od 8 do 13.30, struju neće imati deo Kaone kod Kučeva, a od 8 do 12 ulice u Požarevcu: Braničevska od broja 20 do… »

Radovi na mreži: U petak bez struje deo Braničevskog okruga

Večernje novosti 15.09.2022
U petak, 16. septembra, obavljaće se radovi na elektromreži, zbog čega će bez struje ostati deo Braničevskog okruga. D.N. U periodu od 9 do 14 sati, na području opštine Kučevo struju neće imati deo Ceremošnje – pravac Tupanarska. Od 8 do 15… »

RIK proglasio izbornu listu „Srbija za Vlahe – Zajedno možemo sve“ za izbore za Nacionalni savet Vlaha

Danas 15.09.2022
Na izborima za članove Nacionalnog saveta vlaške nacionalne manjine, raspisane za 13. novembar ove godine učestvuje i izborna lista „Srbija za Vlahe – Zajedno možemo sve“ koju je potvrdila Republička izborna komisija.Ova lista ima 23 kandidata… »

Zbog radova: U četvrtak bez struje deo Braničevskog okruga

Večernje novosti 14.09.2022
U ČETVRTAK, 15. septembra, izvodiće se radovi na elektromreži, zbog čega će deo Braničevskog okruga ostati bez struje. D.N. U periodu od 9 do 14 sati, struju neće imati delovi zaselaka Crni vrh i Orešac kod Petrovca na Mlavi, deo Aleksandrovca kod… »

Ana je Mis Gornjeg Milanovca: Govori 2 jezika, studira stomatologiju, a gluma joj je hobi

Telegraf 13.09.2022
Žiri je imao zaista težak zadatak. Proteklog vikenda Gornji Milanovac je imao događaj za pamćenje. Na novootvorenim bazenima na Rudniku održano je polufinalno takmičenje izbora za Miss Srbije. Pobednica ovog takmičenja direktno se plasirala u… »

Policijska uprava Bora negira da je bilo sukoba na planini Starici

Danas 09.09.2022
Policijska uprava u Boru je danas negirala da se dogodio fizički sukob na jednom od puteva na prilazu kampu aktivista na planini Starica iznad Majdanpeka što je tvrdio poslanik Aleksandar Jovanović – Ćuta. Jovanović je u petvrtak rekao da je „pre… »

Vesti dana »