Liban

Tragedija: Jermenski fudbaler poginuo u sukobima u Nagorno-Karabahu

Večernje novosti pre 9 dana
Centarfor jermenskog fudbalskog kluba Lokomotiv Jerevan Erik Sarjan izgubio je život je u sukobima u Nagorno-Karabahu. Fudbalski klub Lokomotiv Jerevan je na Instragramu saopštio je da je 18-godišnji fudbaler ubijen na liniji kontakta između… »

Lekaru uskraćeno nemačko državljanstvo: Odbio je da se rukuje za ženom

B92 pre 9 dana
Sud je doneo odluku da lekar iz Libana, musliman koji je odbio da se rukuje sa službenicom prilikom uručivanja potvrde, neće dobiti nemačko državljanstvo. Predloženo mu je da se žali najvišem sudu, prenosi Dojče vele. Četrdesetogodišnji lekar… »

Fudbaler jermenske lokomotive poginuo u Karabahu: Imao samo 18 godina, klub izjavio saučešće porodici (foto)

Večernje novosti pre 9 dana
CENTARFOR jermenskog fudbalskog kluba Lokomotiv Jerevan Erik Sarjan izgubio je život je u sukobima u Nagorno-Karabahu. Fudbalski klub Lokomotiv Jerevan je na Instragramu saopštio je da je 18-godišnji fudbaler ubijen na liniji kontakta između… »

Ostao bez nemačkog državljanstva: Odbio da se rukuje sa ženom

Večernje novosti pre 9 dana
NEMAČKI sud je doneo odluku da lekar poreklom iz Libana, musliman koji je odbio da se rukuje sa službenicom prilikom uručivanja potvrde - neće dobiti nemačko državljanstvo. Predloženo mu je da se žali najvišem sudu. Četrdesetogodišnji lekar iz… »

Za sve je "kriva" njegova žena: Lekar ostao bez nemačkog državljanstva iz bizarnog razloga

Mondo pre 9 dana
Libanac je studirao medicinu u Nemačkoj i sada radi kao lekar u klinici. Libanac je studirao medicinu u Nemačkoj i sada radi kao lekar u klinici. Nemački sud je doneo odluku da lekar poreklom iz Libana, musliman koji je odbio da se rukuje sa… »

Ostao bez nemačkog državljanstva jer je odbio da se rukuje sa ženom

Vesti online pre 9 dana
Nemački sud je doneo odluku da lekar poreklom iz Libana, musliman koji je odbio da se rukuje sa službenicom prilikom uručivanja potvrde, neće dobiti nemačko državljanstvo. Predloženo mu je da se žali najvišem sudu. Četrdesetogodišnji lekar iz… »

Lekar ostao bez nemačkog državljanstva jer je odbio da se rukuje sa ženom

Radio 021 pre 9 dana
Nemački sud je doneo odluku da lekar poreklom iz Libana, musliman koji je odbio da se rukuje sa službenicom prilikom uručivanja potvrde, neće dobiti nemačko državljanstvo. Predloženo mu je da se žali najvišem sudu. Predloženo mu je da se žali… »

Muškarac ostao bez nemačkog državljanstva jer je odbio da se rukuje sa ženom

RTS pre 9 dana
Nemački sud je doneo odluku da lekar poreklom iz Libana, musliman koji je odbio da se rukuje sa službenicom prilikom uručivanja potvrde, neće dobiti nemačko državljanstvo. Predloženo mu je da se žali najvišem sudu. Četrdesetogodišnji lekar iz… »

Libanac odbio da se rukuje sa ženom jer je tako obećao supruzi, pa ostao bez nemačkog državljanstva

Telegraf pre 9 dana
Žalio se sudu, ali je izgubio. Nemački sud je doneo odluku da lekar poreklom iz Libana, musliman koji je odbio da se rukuje sa službenicom prilikom uručivanja potvrde - neće dobiti nemačko državljanstvo. Predloženo mu je da se žali najvišem… »

"Asada je trebalo ubiti!": Izraelski zvaničnik šokirao svet najnovijim izjavama!

Pravda pre 10 dana
Izraelski zvaničnik za bezbednost rekao je novinama ove nedelje da „Tel Aviv nije zainteresovan za atentat na generalnog sekretara libanskog Hezbolaha, Hassana Nasralaha“, rekavši da „da smo želeli da ga ubijemo ... zapravo bismo ga ubili“… »

Vesti dana »