Liban

Britanski stručnjaci: Eksplozija u Bejrutu jedna od najvećih u istoriji

RTS pre 21 dan
Eksplozija koja je u avgustu opustošila velike delove Bejruta bila je jedna od najvećih nenuklearnih eksplozija u istoriji, saopštili su stručnjaci sa Univerziteta Šefild u Velikoj Britaniji. Tim stručnjaka sa Šefilda tvrdi da je eksplozija u… »

Eksplozija u Bejrutu bila je jedna od najvećih eksplozija u istoriji

Politika pre 21 dan
LONDON - Eksplozija koja je u avgustu opustošila velike delove Bejruta bila je jedna od najvećih nenuklearnih eksplozija u istoriji, saopštili su stručnjaci sa Univerziteta Šefild u Velikoj Britaniji. Tim stručnjaka sa Šefilda tvrdi da je… »

„Eksplozija u Bejrutu među najvećim u istoriji“

Vesti online pre 20 dana
Eksplozija koja je u augustu opustošila velike delove Bejruta bila je jedna od najvećih nenuklearnih eksplozija u istoriji, saopštili su stručnjaci sa Univerziteta Šefild u Velikoj Britaniji. Tim stručnjaka sa Šefilda tvrdi da je eksplozija u… »

Izraelska mornarica se priprema za dolazak raketnih čamaca

RTV pre 22 dana
TEL AVIV - Nakon kašnjenja zbog pandemije korona virusa, izraelska mornarica priprema se za dugo očekivani dolazak svoje sledeće generacije raketnih čamaca. AP navodi da će to biti snažno novo sredstvo za odbranu izraelske strateške industrije… »

Opasnost je velika! Izraelska mornarica se sprema za njihov dolazak! (video)

Pravda pre 22 dana
Nakon kašnjenja zbog pandemije korona virusa, izraelska mornarica priprema se za dugo očekivani dolazak svoje sledeće generacije raketnih čamaca. AP navodi da će to biti snažno novo sredstvo za odbranu izraelske strateške industrije prirodnog gasa… »

Uskoro raketni čamci u Izraelskoj mornarici

B92 pre 22 dana
Tel Aviv -- Nakon kašnjenja zbog pandemije koronavirusa, izraelska mornarica priprema se za dugo očekivani dolazak svoje sledeće generacije raketnih čamaca. AP navodi da će to biti snažno novo sredstvo za odbranu izraelske strateške industrije… »

Izraelska mornarica se sprema za njihov dolazak, opasnost je velika!

Alo pre 22 dana
Stiže nova generacija. Nakon kašnjenja zbog pandemije , izraelska mornarica priprema se za dugo očekivani dolazak svoje sledeće generacije raketnih čamaca. AP navodi da će to biti snažno novo sredstvo za odbranu izraelske strateške industrije… »

Ajntraht bacio kocku u poslednji čas: Potpisao felerični Amin Junes

Mozzart sport pre 22 dana
Pozajmica uz opciju kupovine. Ne može Ajntraht da se požali na rezultate u novom startu Bundeslige, ali da bi tim iz Frankfurta ostao u dobrom ritmu, mora da pojača redove. Upravo to se i dogodilo uoči susreta s Hofenhajmom – potpisao je felerični… »

Korona nastavlja da bukti: U Indiji preko 100.000 preminulih, u SAD još 47.046 zaraženih, u Libanu karantin u 111 gradova i…

Kurir pre 23 dana
Indijsko ministarstvo zdravlja prijavilo je 1.069 novih smrtnih slučajeva od posledica kovid-19, čime je ukupan broj preminulih od ove bolesti u Indiji uvećan na 100.842. Korona virusom zaraženo je još 79.476 ljudi, a od početka pandemije preko 6,4… »

U Libanu 111 gradova i sela u karantinu

Alo pre 23 dana
U Libanu je uveden karantin u 111 gradova i sela širom zemlje, u cilju sprečavanja širenja korona virusa. Odlazeći ministar unutrašnjih poslova Muhamed Fahmi saopštio je da će ta mera stupiti na snagu u nedelju ujutru i važiti do 12. oktobra… »

Vesti dana »