Liban

Užas u Libanu: Otac pred decom ubio i raskomadao svoju suprugu! Delove tela stavio u vreće, pa oduzeo sebi život

Kurir 28.10.2020
Muškarac A.T. osumnjičen je da je ubio svoju suprugu, a zatim delove njenog tela strpao u vreće za smeće - i to pred vlastitom decom. Nakon tog stravičnog čina je oduzeo sebi život. Vlasti u Libanu pronašle su vreće s delovima tela kada su… »

Horor! Ubio pa raskomadao suprugu: Sve se odigralo pred decom

Srbija danas 28.10.2020
Delove tela stavio u vreće. Muškarac A.T. osumnjičen je da je ubio svoju suprugu, a zatim delove njenog tela strpao u vreće za smeće - i to pred vlastitom decom. Nakon tog stravičnog čina je oduzeo sebi život Vlasti u Libanu pronašle su vreće s… »

U Moskvi o Libiji, Siriji, Jemenu i Libanu

RTV 28.10.2020
MOSKVA - Egipatski ministar spoljnih poslova Sameh Šukri doputovao je u Moskvu na razgovore s ruskim rukovodstvom o bilateralnim odnosima i regionalnim pitanjima koja izazivaju zabrinutost, posebno o Libiji, Siriji, Jemenu i Libanu. "S obzirom da je… »

Srbi uhapšeni u Nemačkoj: Troje naših državljana izbolo mladića (26), ranjena i njegova sestra

Srbija danas 27.10.2020
Do napada je došlo nakon kraće svađe. Troje srpskih državljana uhapšeno je u Nemačkoj zbog sumnje da su izboli mladića (26) iz Libana nakon kraće svađe. Napad se dogodio u ponedeljak nešto pre 10 časova ispred jednog restorana u Bad… »

Srbi izboli momka ispred restorana u Nemačkoj: Sestra pokušala da ga zaštiti, i ona povređena

Telegraf 27.10.2020
Do napada je došlo nakon kraće svađe. Troje srpskih državljana uhapšeno je u Nemačkoj zbog sumnje da su izboli mladića (26) iz Libana nakon kraće svađe. Napad se dogodio u ponedeljak nešto pre 10 časova ispred jednog restorana u Bad… »

Tužilaštvo za Insajder: Napadnuti državljanin Libana odbija saradnju, za sada nema prijave

Insajder 27.10.2020
Državljanin Libana sinoć je napadnut na Novom Beogradu, potvrdilo je za Insajder Treće osnovno javno tužilaštvo. Kako navode, tom Tužilaštvu još nije podneta prijava. "Policija je izašla da radi uviđaj, ali je on odbijao saradnju. Upućen je da… »

Izrael se sprema za rat sa hezbolahom: Dignut i rezervni sastav, trupe su na granici sa Sirijom i Libanom!

Večernje novosti 25.10.2020
POD naslovom "Smrtonosna strela", Izraelske odbrambene snage (ID) pokrenule su u nedelju ujutru veliku vojnu vežbu kojom se simulira mogući ratni scenario na više frontova protiv Hezbolaha. Portparol izraelske vojske Avičaj Adrae rekao je na svom… »

Izrael se sprema za rat sa hezbolahom! Dignut i rezervni sastav, trupe su na granici sa Sirijom i Libanom!

Srbija danas 25.10.2020
Zabeleženo kretanje trupa na celoj teritoriji Izraela. Pod naslovom "Smrtonosna strela", Izraelske odbrambene snage (ID) pokrenule su u nedelju ujutru veliku vojnu vežbu kojom se simulira mogući ratni scenario na više frontova protiv Hezbolaha… »

Hjuman rajts voč: UN da istraže eksploziju u Bejrutu

Danas 22.10.2020
Organizacija za ljudska prava Hjuman rajts voč (HRV) ocenila je danas da je istraga razorne eksplozije u bejrutskoj luci osujećena zbog političkog mešanja i nedostatka nezavisnosti sudstva zbog čega nema uverljivih rezultata ni posle dva meseca. HRV… »

Hjuman rajts voč: UN da istraže eksploziju u Bejrutu

Nova 22.10.2020
Organizacija za ljudska prava Hjuman rajts voč ocenila je da je istraga razorne eksplozije u bejrutskoj luci osujećena zbog političkog mešanja i nedostatka nezavisnosti sudstva zbog čega nema uverljivih rezultata ni posle dva meseca. HRV sa sedištem… »

Vesti dana »