LSV

„Ministre, zašto u Srbiji ne funkcioniše sistem protivgradne zaštite?“

Nova pre 1 dan
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je danas od ministra poljoprivrede u tehničkoj Vladi Branislava Nedimovića da javnosti odgovori na pitanje zašto u Srbiji ne funkcioniše sistem protivgradne zaštite, saopštila je ta partija. „Svako… »

Čanak: Putinova Rusija je ono što je bila Hitlerova Nemačka

Radio 021 pre 1 dan
Predsednik LSV-a Nenad Čanak, gostujući u sarajevskom Pressingu, optužio je Rusiju da stoji iza dojava o bombama u Srbiji i regionu, uključujući i BiH. Čanak je rekao da Rusija to radi s ciljem pravljenja novih žarišta nakon invazije na Ukrajinu… »

Marton: Stav Srbije nije hrabrost, hrabrost je uvesti sankcije Putinu

Danas pre 4 dana
Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Marton kritikovao je stav premijerke Ane Brnabić u pogledu odnosa Srbije prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, te pozvao vlast u Srbiji da konačno uvedu sankcije Moskvi. Reagujući na premijerkinu… »

Polemika oko uvođenja sankcija Rusiji: Dačić: Srbija treba da gleda svoje interese; Čanak: Da jednom budemo na pravoj…

Blic pre 6 dana
Lider SPS-a i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić apelovao je večeras da se pitanju uvođenja sankcija Rusiji pristupi bez iracionalnosti i naglasio da Srbija treba da gleda svoje interese. Dačić je u emisiji Hit tvit na TV Pink ušao u polemiku… »

Dačić: Ako nemamo podršku Rusije po pitanju Kosova, čiju podršku imamo

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Lider SPS-a i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić apelovao je večeras da se pitanju uvođenja sankcija Rusiji pristupi bez iracionalnosti i naglasio da Srbija treba da gleda svoje interese. Dačić je u emisiji Hit tvit na TV Pink ušao… »

LSV za dojave bombi: Nesposobni i nedorasli Vulin

Radio 021 pre 6 dana
Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva sve nadležne državne organe da što hitnije reaguju povodom sve učestalijeg uznemiravanja javnosti lažnim dojavama o podmetnutim bombama. LSV zahteva reakciju jer, kako kažu, "nema vremena za čekanje"… »

LSV Zrenjanin: Seoske sredine zapostavljene i marginalizovane

Danas pre 10 dana
Gradska vlast pogrešno vidi seosku problematiku iz čega, logično, proizilaze i pogrešni zaključci, navodi LSV nakon informacije da zrenjaninska vlast obilazi okolna sela. Problem je što ništa od planiranog i urađenog nije sistemski i ravnomeran… »

LSV: Država da radi u interesu građana Srbije, a ne ruske naftne kompanije

Danas pre 11 dana
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) upozorila je danas na, kako su naveli, veoma neozbiljno i štetno ponašanje države Srbije po pitanju cene naftnih derivata. Iz te stranke su naveli da su prošle godine tražili da država ne odustaje od primene… »

LSV: Država da radi u interesu građana Srbije, a ne ruske naftne kompanije

Beta pre 11 dana
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) upozorila je danas na, kako su naveli, veoma neozbiljno i štetno ponašanje države Srbije po pitanju cene naftnih derivata. Iz te stranke su naveli da su prošle godine tražili da država ne odustaje od primene… »

LSV: Država da radi u interesu gradjana Srbije, a ne ruske naftne kompanije

Radio sto plus pre 11 dana
Podsetili su na jučerašnju izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da je pogrešio što je insistirao na spuštanju prihoda Srbije od akciza za 20 odsto i da je time ugrozio državu, te da se na taj način na godišnjem nivou država… »

Vesti dana »