LSV

LSV na sastanku vlasti i opozicije

Danas pre 4 sata
Liga socijaldemokrata Vojvodine učestvovaće na predstojećem sastanku predstavnika vlasti, opozicije i eksperata posvećenom medijima, saopštio je portparol LSV Aleksandar Marton. On dodaje da je ova vrsta razgovora je dragocena i da je Narodna… »

LSV i DSS na predstojećem sastanku vlasti i opozicije

RTV pre 2 dana
NOVI SAD, BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokratska stranka Srbije učestvovaće na predstojećem sastanku predstavnika vlasti, opozicije i eksperata posvećenom medijima, saopšteno je iz tih stranaka. LSV navodi da od sastanka očekuje da… »

Marton: LSV će učestvovati na sastanku vlasti i opozicije o medijima

Danas pre 2 dana
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) učestvovaće na predstojećem sastanku predstavnika vlasti, opozicije i eksperata posvećenom medijima, izjavio je danas portparol te stranke Aleksandar Marton. On je ocenio da je takva vrsta razgovora dragocena, ali… »

Marton: Dijalog je dobar, ali razgovorima vlasti i opozicije mesto je u institucijama

IndeksOnline pre 4 dana
NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Marton izjavio je da je dijalog vlasti i opozicije na Fakutetu političkih nauka u Beogradu koristan, ali je dodao da sve dalje razgovore treba premestiti u institucije, “gde im je… »

Velebeslovesnost

Danas pre 7 dana
Pročitah prekjuče negde u bespuću www-a da je „predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio da bi bio čin veleizdaje predlog predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića da se Kosovo ustupi Rusiji“. Pročitah, kažem… »

LSV: Pojačati kontrolu sprovođenja tajnog nadzora komunikacije

Novi magazin pre 8 dana
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) pozvala je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) da pojača unutrašnju kontrolu svojih zaposlenih u sprovođenju tajnog nadzora komunikacije i utvrdi da li se mere tajnog snimanja preduzimaju isključivo u… »

LSV: Pojačati kontrolu sprovodjenja tajnog nadzora komunikacije

IndeksOnline pre 8 dana
NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) pozvala je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) da pojača unutrašnju kontrolu svojih zaposlenih u sprovodjenju tajnog nadzora komunikacije i utvrdi da li se mere tajnog snimanja preduzimaju… »

Održan okrugli sto vlasti i opozicije: Đilas izbegao skup, SZS i dalje za bojkot izbora

Kurir pre 8 dana
Predstavnici vlasti i opozicije razgovarali o finansiranju stranaka. SNS nema ništa protiv da se dodatno unapredi birački spisak, dok iz SZS traže smene u nezavisnim telima, najpre u REM. Na Fakultetu političkih nauka (FPN) juče je održan drugi po… »

LSV: U društvu bez dijaloga gospodare sukobi i nasilje

Dnevnik pre 9 dana
NOVI SAD: Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) ocenila je da je današnji sastanak vlasti i opozicije u Beogradu bio dragocen u pokretanju ozbiljnog dijaloga. "U društvu u kome nema dijaloga, u kome su institucije urušene, uvek imate mogućnost da… »

IZBORI ILI BOJKOT? Dejan Bursać – A šta će ostale partije?

Talas pre 9 dana
Neke praktično ne postoje van glavnog grada (SPAS) ili nisu prepoznatljive široj javnosti (PSG), dok druge više nemaju infrastrukturu (LDP ili DSS) ni koalicioni potencijal (LSV) – tako da se može desiti da posle proleća 2020. završimo sa… »

Vesti dana »