Lufthansa

Online pretraga i kupovina avio karata kompanije Lufthansa aviokarte.rs

Wizz Air, Lufthansa i Aegean Airlines traže podršku Vlade Severne Makedonije

Biznis.rs pre 4 dana
Državna pomoć avio-kompanijama za uvođenje novih linija. Kompanije Wizz Air, Lufthansa i Aegean Airlines dostavile su zahteve za državnu podršku za uvođenje novih linija iz Skoplja i Ohrida, saopštilo je u petak Ministarstvo Severne Makedonije za… »

Lufthansa jedina zainteresovana za manjinski udeo u ITA Airways

Nova ekonomija pre 12 dana
Nemačka avio-kompanija Lufthansa podnela je ponudu za otkup manjinskog udela u italijanskoj avio-kompaniji ITA Airways (ITA Ervejz), koja je naslenica nekadašnje kompanije Alitalia. Kako je prenela agencija Beta, italijansko ministarstvo finansija je u… »

"Lufthanza" hoće italijansku: Avio-kompaniju Za 40 odsto udela spremni iskeširati i do 300 miliona evra

Blic pre 12 dana
Nemačka avio-kompanija "Lufthanza" saopštila je u sredu da je ponudila kupovinu manjinskog udela u "ITA ervejzu", kladeći se na oživljavanje naslednika italijanske "Alitalije" i širenje njenog uticaja u Evropi. "Lufthanza" je saopštila da je Italija… »

Lufthansa želi manjinski udeo u ITA Airways

Biznis.rs pre 12 dana
Ponuda nemačke kompanije jedina stigla u roku. Nemačka avio-kompanija Lufthansa objavila je da je podnela ponudu za otkup manjinskog udela u italijanskoj avio-kompaniji ITA Airways Spa, naslednici nekadašnje Alitalia. Italijansko ministarstvo finansija… »

Lufthanza preuzima naslednicu Alitalije

BizLife pre 13 dana
Italijansko ministarstvo finansija je u saopštenju navelo da je ponuda Lufthanze jedina dostavljena do roka koji ističe tokom dana. Nisu objavljeni finansijski uslovi. Lufthanza je saopštila da će kasnije imati opciju da otkupi preostale akcije. ITA… »

Lufthanza dala ponudu za posrnulu italijansku avio-kompaniju ITA

Beta pre 12 dana
Nemačka avio-kompanija "Lufthanza" saopštila je da je danaas podnela ponudu za otkup manjinskog udela u italijanskoj avio-kompaniji "ITA Ervejz" (ITA Airways Spa), naslenici nekadašnje "Alitalije" (Alitalia). Italijansko ministarstvo finansija je u… »

Lufthanza dala ponudu za posrnulu italijansku avio-kompaniju ITA

Radio sto plus pre 12 dana
Italijansko ministarstvo finansija je u saopštenju navelo da je ponuda “Lufthanze” jedina dostavljena do roka koji ističe danas. Nisu objavljeni finansijski uslovi. “Lufthanza” je saopštila da će kasnije imati opciju da otkupi preostale… »

Lufthansa povećava operacije u regiji

SEEbiz pre 20 dana
ZAGREB - Njemački avioprijevoznik Lufthansa nadolazećeg ljeta povećava svoje operacije šriom bivše Jugoslavije direktnim opsluživanjem šest od sedam tržišta u regiji, kao i povećanjem frekvencija i uvođenjem novih linija kako bi se… »

Ovo su bile najbezbednije avio-kompanije u 2022. godini

Vesti online pre 27 dana
Avio-kompanije “Etihad” i “Emirejts” nalaze se u vrhu globalne lestvice najbezbednijih prevoznika u 2022. godini, pokazala je analiza JACDEC, agencije za avionske nesreće sa sedištem u Hamburgu. Prema izveštaju objavljenom u časopisu za… »

Etihad i Emirates najsigurniji avioprijevoznici u 2022.

SEEbiz pre 27 dana
HAMBURG - Aviokompanije Etihad i Emirates u samom su vrhu globalne ljestvice najsigurnijih zračnih prijevoznika u 2022. godini, prema analizi agencije za zračne nesreće sa sjedištem u Hamburgu JACDEC. Vodeći njemački zračni prijevoznik Lufthansa… »

Vesti dana »