Luka Jović

Da li je realu potreban novi napadač: Luka Jović posvađao legendarne fudbalere madridskog tima!

Hot sport pre 19 dana
Ne prođe dan da u španskim medijima bar jednom ne pročitamo redove posvećene Luki Joviću. Jedni smatraju da zaslužuje šansu da opravda poverenje uprave koja je insistirala na njegovom dovođenju, drugi smatraju da Real treba što pre da pronađe… »

Luka Jović i saigrači u neverici: - velika frka u Realu! Zidan naručio pojačanje, uprava zabranila megatransfer!

Blic sport pre 19 dana
U madridskom Realu ovi praznični dani su sve samo ne mirni. Trener Zinedin Zidan je poželeo "samo još jedno veliko pojačanje", posle 300 miliona evra uloženih ovog leta na igrače poput Edena Azara, Luke Jovića i drugih, ali njegova narudžbine od… »

Stvarno nema smisla! Zašto opet Jović? Imaju toliko meta, a opet su "pucali" u Srbina!

Blic sport pre 22 dana
Sa 423 minuta na terenu ove sezone, Luka Jović poslužio je uredništvu najuticajnijeg sportskog lista u Španiji za ilustraciju teksta o golgeterskoj krizi Real Madrida. Treći ligaški remi u nizu, a drugi uzastopni bez golova posle onog u… »

Zarađuje milione, a ponaša se kao blogerka: Luka Jović se snimao na epilaciji, prozivke se nižu

Blic pre 22 dana
Iako igra u jednom od najpopularnijih fudbalskih klubova na svetu, Real Madridu, fudbaler Luka Jović ponaša se kao prava blogerka. Naime, otkako je u Beogradu, Luka je stigao da ide na ručkove, večeri, da odmori , vidi se sa emotivnom partnerkom… »

Sofija odvela luku na epilaciju: Jović zarađuje milione, a ponaša se kao blogerka (video)

Kurir pre 22 dana
Sofija Milošević i Luka Jović uživaju u romansi, sve dele, pa tako i istu kozmetičarku. Luka, koji u Realu zarađuje milione, pored Sofije je postao blogerka! Naime, Jović se nalazi u Beogradu i tom prilikom je posetio kozmetički salon gde su mu… »

Pljušte uvrede: "Njen spisak reprezentativaca duži nego Tumbakovićev!"

Mondo pre 22 dana
Pratioci Luke Jovića nisu zadovoljni izborom lepše polovine. Pratioci Luke Jovića nisu zadovoljni izborom lepše polovine Manekenka Sofija Milošević i igrač Real Madrida Luka Jović su u vezi. Iako bi njihov emotivni život trebalo da bude njihova… »

Španci saznaju - Jović ima obećanje, ovo je sjajno!

Sportske.net pre 23 dana
Šta će se desiti sa Lukom Jovićem? Previše se priča o Luki Joviću, to je svima jasno. Često je kritikovan bez neke velike osnove, Jović je ove sezone odigrao samo 423 minuta i postigao je jedan gol, uglavnom je dobijao šansu nakon 70. minuta što… »

Ljubav cveta! Luka opet prespavao kod Sofije, a onda su se zajedno pojavili u javnosti! Odlučili da se više ne kriju

Kurir pre 24 dana
Luka Jović, napadač Real Madrida, iako je za beogradske medije rekao da je raskinuo vezu sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević, opet je prespavao kod svoje drage u njenom stanu u centru grada. Zaljubljeni par se trenutno nalazi u Beogradu gde se ne… »

Više se ne kriju: Jović po dolasku u Beograd prespavao kod Sofije! Evo gde su posle otišli!

Srbija danas pre 24 dana
Napadač Reala i srpska manekenka uživaju. Uprkos činjenici da je beogradskim medijima rekao da je raskinuo vezu sa Sofijom Milošević, napadač Reala Luka Jović ponovo je prespavao kod svoje izabranice u njenom stanu koji se nalazi u centru grada. As… »

Dobro se slažu: Modrić provukao Joviću loptu kroz noge a onda uradio nešto neočekivano (video)

Kurir pre 23 dana
Luka Modrić se trudi da pomogne imenjaku Joviću da se što pre prilagodi ali ga na treninzima ni malo ne štedi. U klasičnoj igri u krugu, Luka Jović je imao zadatak da prekine dodavanja saigrača, a Modrić mu je u jednom trenutku čak proturio loptu… »

Vesti dana »