Luka Jović

"E, SAD je stvarno, ali stvarno: U problemu!" Ovako su Španci javili da Luka Jović možda ide u zatvor jer je uradio ono što…

Blic sport pre 5 dana
Španijom je kao bomba odjeknula vest da bi jedan od najboljih fudbalera Srbije mogao u zatvor. Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo podnelo je Prvom osnovnom javnom sudu u našem glavnom gradu optužni predlog protiv srpskog reprezentativca i asa… »

Jović je drugi najomraženiji igrač Reala: Anketa pokazala poražavajući stav navijača prema Srbinu

Vesti online pre 6 dana
Ukrainski Šahtjor ubedljivom igrom je usred Madrida iznenadio Real u 1. kolu Lige šampiona, a kao jedan od glavnih krivaca za poraz označen je srpski fudbaler Luka Jović, koji je ujedno i među najomraženijim fudbalerima navijača. Mediji su puni… »

Jović je drugi najomraženiji igrač Reala: Anketa pokazala poražavajući stav navijača prema Srbinu

Telegraf pre 6 dana
Luka opet neprimetan, ali je i čitav tim podbacio protiv Šahtjora. Igra Real Madrida se doslovce raspala protiv Šahtjora, i to desetkovanog Šahtjora koji je u španskoj prestonici ostvario možda i najslavniju pobedu u Ligi šampiona protiv "nikad… »

Luka Jović optužen za kršenje samoizolacije, preti mu zatvorska kazna

RTS pre 6 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Luke Jovića, fudbalera Reala iz Madrida, kojim ga tereti za kršenje samoizolacije u Srbiji u martu ove godine. Loši dani za Luku Jovića uskoro bi mogli da postanu još… »

Luka Jović optužen zbog kršenja samoizolacije, preti mu zatvorska kazna

Radio 021 pre 6 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Luke Jovića, fudbalera Reala iz Madrida, kojim ga tereti zbog kršenja samoizolacije u Srbiji u martu ove godine. Loši dani za Luku Jovića uskoro bi mogli da postanu… »

Luka Jović optužen zbog kršenja samoizolacije

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv fudbalera Reala iz Madrida Luke Jovića, kojim ga tereti zbog kršenja samoizolacije u Srbiji u martu ove godine. Njemu se na teret stavlja krivično delo… »

Jović optužen za krivično delo, odbio da uplati 3,5 miliona dinara

B92 pre 6 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv fudbalera Reala iz Madrida Luke Jovića. Tužilaštvo Jovića tereti zbog kršenja samoizolacije u Srbiji u martu ove godine. Njemu se na teret stavlja krivično delo… »

Odbio da plati 3,5 miliona dinara! Luka Jović nije prihvatio predlog tužiliaštva i rizikuje šest meseci u zatvoru zbog…

Blic sport pre 6 dana
Zbog jednog poteza bi jedan od najboljih fudbalera Srbije mogao ozbiljno da ispašta. Prvo osnovno javno tužilaštvo podnelo je Prvom osnovnom javnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv srpskog reprezentativca i asa Real Madrida Luke Jovića (23)… »

Jović optužen zbog kršenja samoizolacije, predloženo šest meseci zatvora

Sportski žurnal pre 6 dana
NJemu se na teret stavlja krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv fudbalera Reala iz Madrida Luke Jovića, kojim ga tereti zbog kršenja… »

Srpskom reprezentativcu preti šest meseci zatvora

Sputnik pre 6 dana
Zbog jednog poteza jedan od najboljih fudbalera Srbije Luka Jović mogao bi ozbiljno da ispašta. Prvo osnovno javno tužilaštvo podnelo je Prvom osnovnom javnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv srpskog reprezentativca i asa Real Madrida Luke… »

Vesti dana »