Luka Jović

Bejl konačno ispoštovao saigrače, zbog toga dobio poklon kojim se oduševio, Luka Jović zasenio prisutne svojom…

Alo pre 7 dana
Fudbaleri Real Madrida su izašli na večeru, a to bi bilo sasvim normalno da je bila kao svaka do sad! Ova se razlikovala zato što je na njoj bio Garet Bejl, i to prvi put od dolaska u Madrid! Posle šest i po godina odlučio je da se pridruži… »

Previranja u italijanskom gigantu: Novi gazda Milana prvo dovodi Jovića

Kurir pre 7 dana
Čuveni Milan, sedmostruki šampion Evrope, trenutno je tek na 11. mestu u italijanskom prvenstvu, što ne da ne zadovoljava ukuse uprave i navijača. Italijanski list Republika piše da klub u kome ratuju dve struje, izgleda, dobija novog vlasnika, a… »

Sofija Milošević ne odustaje od Luke Jovića?

Vesti online pre 8 dana
Kako su nedavno preneli domaći mediji, nakon tri meseca veze, fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević odučili su da stave tačku na romansu. Naime, dok su svi mislili da je par u idiličnoj vezi, sve je iznenadila vest da je poznati fudbaler… »

Vraća se strašni Milan: Stiže novi vlasnik,pa Mesi, Gvardiola, Zlatan i naš Jović!? Klop i Mbabe u rezervi! (foto)

Kurir pre 8 dana
Milan je tek na 11 mestu u italijanskom prvenstvu, što ne da ne zadovoljava ukuse uprave i navijača, već je baš daleko od nekadašnje slave sedmostrukog prvaka Evrope. Zato su čelnici kluba zaduženi za sportski sektor već počeli da povlače… »

Sofija i luka se pomirili? Odjeknula vest da su zajedno otputovali u Madrid

Blic pre 8 dana
Luka Jović i Sofija Milošević juče su navodno otputovali u Španiju, u jeku priča da je njihova ljubav doživela krah. Njih dvoje su viđeni na ciriškom aerodromu u jutarnjim satima kako se čekiraju za let za Madrid, piše "Kurir". Oni su, prema… »

Bivša devojka Luke Jovića sa posebnim razlogom čuva baš ovu sliku fudbalera (FOTO)

Alo pre 9 dana
Fudbaler Reala Luka Jović poslednjih dana i nedelja je u centru pažnje zbog veze sa manekenkom Sofijom Milošević. I dok javnost nagađa da li su fudbaler i manekenka još uvek zajedno ili su raskinuli, ponovo je pokrenuta priča o Lukinoj bivšoj… »

Modrić ukazao Joviću kako da se snađe u Realu

Alo pre 9 dana
Srpski reprezentativac Luka Jović je srećan u Real Madridu, iako ne može da se podiči minutažom. Jović navodi da mu je pomoć imenjaka Modrića naročito bila od koristi. "Luka mi je najbliži prijatelj u Realu. Razgovarao sam sa njim o svojoj… »

Pomiliri se Luka i Sofija? Evo gde su se uputili

Alo pre 9 dana
Palo pomirenje? Luka Jović i Sofija Milošević juče su navodno otputovali u Španiju, u jeku priča da je njihova ljubav doživela krah. Njih dvoje su viđeni na ciriškom aerodromu u jutarnjim satima kako se čekiraju za let za Madrid. Oni su, prema… »

Obrt: Luka Jović i Sofija Milošević su zajedno, iako kažu da nisu? (video)

Mondo pre 8 dana
Domaća štampa prenosi da je par viđen kako čeka avion za grad u kojem fudbaler živi! Domaća štampa prenosi da je par viđen kako čeka avion za grad u kojem fudbaler živi! "Kurir" piše da je izjava Luke Jovića da "nema devojku" bila samo odraz… »

Sofija se izborila za vezu sa lukom jovićem! Manekenka i fudbaler opet zajedno: Evo gde su sada viđeni!

Kurir pre 8 dana
Jović je izjavio da nije s Miloševićkom, a par je viđen na aerodromu u jutarnjim satima kako čeka avion za grad u kojem fudbaler živi. Luka Jović i Sofija Milošević juče su otputovali u Španiju. Njih dvoje su viđeni na ciriškom aerodromu u… »

Vesti dana »