Luka Jović

Luka Jović: Izvinjavam se ljudima ako sam ih na neki način ugrozio

Insajder pre 9 dana
Fudbaler i reprezentativac Luka Jović napisao je na svom Instagram profilu da se izvinjava svim ljudima ako ih je na neki način ugrozio. Kako tvrdi, nije imao tačne instrukcije o tome kako treba da se ponaša u samoizolaciji kada je došao iz Španije… »

Pokajnik Luka Jović: Krivo mi je što sam ja tema, izvinjavam se ljudima…

Nedeljnik pre 9 dana
Profimedia Luka Jović, čije je bekstvo iz Španije, a potom i kršenje pravila samoizolacije, postalo glavna tema i u Srbiji i na Pirinejima, oglasio se večeras na društvenim mrežama u nameri da objasni svoje ponašanje. “S obzirom da je stanje u… »

Vučićevo upozorenje fudbalerima: Biće uhapšeni istog sekunda kad izađu iz samoizolacije, džaba im milioni

Mozzart sport pre 9 dana
“Ne razumem ih, ali ne treba sada ni da se iživljavamo“, kaže predsednik Srbije. Umesto zbog golova i igara tema su zbog potpuno pogrešnih razloga. Luka Jović se doduše već izvinio zbog toga što posle povratka iz Španije nije ostao u… »

Luka Jović: Uz dozvolu Reala u Beogradu, dva puta sam testiran

RTS pre 9 dana
Igrač Reala Luka Jović oglasio se na Instagramu, nakon što je protiv njega podneta krivična prijava zbog napuštanja samoizolacije, porukom da je za dolazak u Beograd imao dozvolu Real Madrida. On se izvinio svima, uz "podršku Srbiji i držimo se… »

Vučić poručio neposlušnim fudbalerima: Vaši milioni nam nisu preči od naroda, bićete uhapšeni narednog puta

Alo pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se u redovnom obraćanju naciji dotakao poznatih srpskih sportista koji su kršili zabranu kretanja posle 20h. Fudbaler Real Madrida Luka Jović i italijanskog Askolija Nikola Ninković vratili su u Srbiju iz država… »

Luka Jović iz dubine duše obelodanio zašto je izašao u zabranjeno doba

Alo pre 9 dana
Srpski reprezentativac Luka Jović je na svom Instagramu poslao detaljnu poruku i objašnjenje zbog čega se našao na naslovnicima srpskih, a potom i španskih medija. Glavna vest je da Jović nije dobio jasne instrukcije po dolasku u Srbiju i da nije… »

U Realu spremaju kaznu Luki Joviću

Alo pre 9 dana
Srpskog fudbalera Luku Jovića, zbog prekršajne prijave u Srbiji zbog kršenja samoizolacije, čeka disciplinska kazna u Real Madridu. Kako prenose pouzdane radio stanice "Kadena Ser" i "Kadena Kope", kad dobiju zvanično iz Srbije da je Jović kažnjen… »

Srbijo, izvini! Jović objasnio zašto je prekršio mere izolacije: Nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam

Kurir pre 9 dana
Fudbaler Real Madrida Luka Jović javno je uputio izvinjenje zbog prekršaja mere samoizolacije koje je napravio, ali i objasnio kako je do ove "afere" došlo. "Sobzirom da je stanje u našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u poslednje vreme, moram da se… »

Ponovo Jović: Izvinjavam se svima, loše su mi rekli, nemam koronu!

Mondo pre 9 dana
Izabrano sredstvo komunikacije napadača Real Madrida je Instagram "stori". Izabrano sredstvo komunikacije napadača Real Madrida je Instagram "stori". Luka Jović se ponovo oglasio, drugi put danas. Prvi put je objavio da je doputovao u Beograd uz… »

Iz prve ruke: Nova glavobolja zbog neodgovornosti, i Real spremio drakonsku kaznu za Jovića! (foto)

Srbija danas pre 9 dana
Nakon što je prekršio samoizolaciju. Luka Jović, napadač Real Mdrida, prekršio je obavezu boravka u karantinu, zbog čega se suočava sa mogućim sankcijama od strane državnih organa Republike Srbije. Prema pisanju medija na Pirinejima, bivšeg… »

Vesti dana »