Luka Jović

Luka Jović poslao poruku stankoviću: Mister, nisam mislio na Vas! Drago mi je što dajete primer pomažući naš narod! Foto

Kurir pre 16 dana
Fudbalsku javnost u Srbiji uzdrmala je danas izjava Luke Jovića koji je javno prozvao trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića zbog načina na koji je ovaj pomogao obolelilima od koronavirusa kupovinom novih respiratora. Nakon izjave u kojoj je… »

"Afera Luka Jović" i u argentini: Zbog fudbalera Juventusa panika u ovoj zemlji! Privedeni majka i brat Paula Dibale

Kurir pre 17 dana
Posle Srbije i Argentina je dobila "slučaj Luka Jović". Fudbaler Juventusa Paulo Dibala je zajedno sa devojkom inficiran koronavirusom, što je u početku skrivao od javnosti. U tom periodu bio je u društvu majke i brata sa njegovom devojkom. Dotična… »

Ide iz greške u grešku: Luka Jović udario na Dejana Stankovića, napadač Reala prozvao trenera Zvezde!

Hot sport pre 17 dana
Fudbaler madridskog Reala poslednjih dana privlači veliku pažnju javnosti. Nažalost, ne dobrim igrama i golovima, jer se utakmice i ne igraju, već potezima van terena i sporta. U središte skandala, Luka Jović je dospeo nakon što je prekršio meru… »

Luki Joviću opet ne daju mira, Deki Stanković neće da polemiše!

Sportske.net pre 17 dana
Tek što se donekle slegla prašina oko njegovog problematičnog povratka iz Madrida u Beograd... Čini se da se ni o jednom fudbaleru nije toliko pisalo ovih dana, dok traje prekid fudbalskih takmičenja, kao o Luki Joviću. Najpre zbog njegovog kršenja… »

Fudbaler Juventusa na udaru policije (foto)

Alo pre 17 dana
Teški dani za vrhunskog fudbalera. Slučaj "Luka Jović" u Argentini. Cela država se digla na noge, a i policija ima pune ruke posla, kad je otkriveno da je zajedno sa devojkom inficiran , što je isprva skrivao od javnosti. Kako javljaju argentinski… »

Luka Jović udario svim silama po Dejanu Stankoviću ni krivom - ni dužnom: Nisam human samo kad drugi gledaju

Alo pre 17 dana
Mladi srpski napadač ne prestaje da privlači pažnju na sebe u poslednje vreme. Prvo je srpski reprezentativac prekšio pravilo saoizolacije, došavši iz Španije, na šta je i predsednik Vučić reagovao. Zatim je njegova devojka Sofija Milošević… »

Jović udario na Stankovića! Luka, nisi shvatio poentu: Dejan je počeo da se bavi humanim radom kad si se ti rodio!

Kurir pre 17 dana
Luka Jović ovih dana, pa i meseci, češće je u žiži zbog sramnih, pa i krivičnih, ispada, nego zbog golova i svog golgeterskog učinka. Fudbaler Reala na sve afere još je udario na legendu Dejana Stankovića. Jović je danima negirao krivicu za… »

Iz greške u grešku: Luka Jović proziva Dekija Stankovića, Delije u neverici

Srbija danas pre 17 dana
Ovo mu zaista nije trebalo. Luka Jović je već danima na uadaru javnosti, jer nije poštovao pravilo samoizolacije prilikom dolaska iz Španije u Srbiju. Da sve bude gore, kako prenosi Blic, Jović je napravio novi pogrešan korak, jer je prozvao Dejana… »

Ne, ne i ne: Luka, to se ne radi Jović udario na Dekija Stankovića!

Blic sport pre 17 dana
Bivšem golgeteru Luki Joviću baš ne ide na poslu otkad je napustio Ajntraht iz Frankfurta. Ispaljivao je ćorke u madridskom Realu, češće je pominjan na estradnim nego sportskim rubrikama, izblamirao se nepoštovanjem samoizolacije u vreme korona… »

Argentinska "afera luka Jović": Paulo Dibala izazvao haos jer je skrivao da je inficiran, porodica mu završila u policiji!

Blic sport pre 17 dana
Argentina se digla na noge, a i policija ima pune ruke posla, kada je otkriveno da je tamošnji reprezentativac, a fudbaler Juventusa Paulo Dibala, zajedno sa devojkom inficiran SARS-CoV-2 tipom korona virusa, što je isprva skrivao od javnosti. Dibala je… »

Vesti dana »