MacBook Pro

Redizajnirani MacBook Pro bi mogao imati maksimalno 32GB RAM-a

Benchmark 13.07.2021
Pre nekoliko godina, Apple je nadogradio svoje MacBook Pro laptopove tako što je korisnicima omogućio maksimalno do 64GB RAM-a. Očekivalo se da će se isto desiti i za osveženi MacBook Pro, ali izgleda da to neće biti tako, sudeći prema izveštaju… »

Redizajnirani MacBook Pro od 14 i 16 inča je spreman za masovnu proizvodnju

Benchmark 09.07.2021
Prema najnovijem izveštaju, koji je objavio analitičar Ming-Chi Kuo, novi 14-inčni i 16-inčni MacBook Pro laptopovi su na putu za masovnu proizvodnju. To se očekuje kasnije tokom godine, u trećem tromesečju. Kuo u svom izveštaju ističe da se novi… »

Novi MacBook Pro laptopovi će imati M1X čip, MacBook Air će od 2022. koristiti M2

Benchmark 07.07.2021
Novi MacBook Pro laptopovi se očekuju kasnije tokom godine, a pokretaće ih Apple M1X čipset, prema navodima dojavljivača @Dylandkt. Naredne godine, Apple će osvežiti MacBook Air kompletnim redizajnom, a laptop će dobiti i M2 čip. M1X će biti… »

Redizajnirani MacBook Pro od 14 i 16 inča se očekuju u septembru

Benchmark 01.07.2021
Pojavili su se novi izveštaji, koji sada ukazuju na to da bi Apple u septembru mogao predstaviti nove, redizajnirane MacBook Pro laptopove. Izveštaj tvrdi da Apple radi na dva MacBook Pro modela - jedan od 14 inča i jedan od 16 inča. Model od 14 inča… »

Apple istražuje mogućnost objave iPad Pro tableta od 14 ili 16 inča

Benchmark 29.06.2021
Mark Gurman, izveštač Bloomberga, u svom Power On izveštaju sugeriše da inženjeri i dizajneri kompanije Apple istražuju mogućnosti kreiranja većih iPad uređaja, od 14 i 16 inča. Međutim, sugeriše se da oni neće biti dostupni bar još nekoliko… »

Apple razvija novu verziju MacBook Air računara

PC Press 27.06.2021
Dva izvora, koja su se do sada pokazala kao prilično pouzdana i precizna kada se radi o predviđanjima o novim proizvodima kompanije Apple, ukazuju na sličnu stvar – da Apple priprema novi high-end MacBook Air računar. Novi računar bi trebao da ima… »

Review: Apple MacBook Pro (M1) – Svet posle Intel-a

PC Press 21.06.2021
Da li je Apple M1 marketinško preterivanje ili najbolji laptop ikada napravljen? Da li je zaista ubica prethodne generacije, sa „beskonačnom“ baterijom i neviđenim performansama? Morali smo da probamo… Mnogi će reći da su Apple proizvodi… »

Apple bi mogao predstaviti dva nova MacBook Pro modela i M1X Mac mini tokom četvrtog tromesečja

Benchmark 20.06.2021
Pojavile su se nove glasine, koje sugerišu da bi smo do kraja godine mogli videti nove Apple MacBook računare, a uz njih bi se mogao pojaviti i novi Mac mini. Prema informacijama, koje je objavio dojavljivač @dylandkt, novi 14-inčni i 16-inčni… »

Otkriveno – šta donosi iOS 15?

Srbija danas 09.06.2021
Apple će održati svoju godišnju konferenciju programera, nazvanu WWDC, sledeće nedelje. Događaj koji traje nedelju dana, omogućava nezavisnim programerima da saznaju mnoge stvari o najnovijim funkcijama pre njihovog izlaska, tako da mogu da… »

Otkriveno – šta donosi iOS 15?

B92 06.06.2021
Apple će održati svoju godišnju konferenciju programera, nazvanu WWDC, sledeće nedelje. Događaj koji traje nedelju dana, omogućava nezavisnim programerima da saznaju mnoge stvari o najnovijim funkcijama pre njihovog izlaska, tako da mogu da… »

Vesti dana »