MacBook Pro

Apple za narednu godinu sprema 10.9-inčni OLED iPad Pro i OLED Macbook Pro?

Benchmark 05.03.2021
Prema navodima Digitimes-a, Apple planira da naredne godine predstavi OLED iPad Pro. Kompanija će koristiti 10.9-inčni OLED panel za svoj 2022 iPad Pro. Izveštaj sugeriše i da Apple takođe planira 12.9-inčni OLED iPad Pro, kao i 16-inčni OLED… »

Renderi pokazuju izgled ovogodišnjih iMac i Mac Pro modela

Benchmark 25.02.2021
Od kompanije Apple se očekuje da ove godine predstavi pregršt uređaja koje pokreću kompanijini čipovi, zasnovani na ARM arhitekturi. Sugeriše se da će kompanija predstaviti nove MacBook Pro model, koje pokreće jača verzija M1 čipseta. Najnovije… »

Test: MacBook Pro M1 (Video)

Benchmark 24.02.2021
Ukoliko tražite savršeni mali laptop koji će ispratiti čitav vaš radni dan, koji će vam pružiti sve ono što očekujete od notebooka a da to nije gejming - MacBook Pro M1 je perfektan izbor. Posle dugo vremena jedan laptop dobija "Editor's Choice"… »

Kuo: Dva nova MacBooka sa čitačem SD kartica i HDMI portom stižu kasnije tokom godine

Benchmark 23.02.2021
Popularni analitičar Ming-Chi Kuo je u svom najnovijem izveštaju sugerisao sa Apple radi na dva nova MacBook Pro laptopa, koji će ponovo imati čitače SDSX kartica i HDMI port. Laptopovi će se u prodaji naći kasnije tokom godine. Iako to nije… »

Popustila apple zaštita: Opasan virus na novim računarima krade podatke korisnika!

Mondo 18.02.2021
Dogodilo se i to! Dogodilo se i to! Apple računari važe za jedne od najbezbednijih uređaja, zbog toga često možete čuti kako je Mac bezbedniji nego računar sa operativnim sistemom Windows. Iako je to većim delom istina, poslednjih par godina se… »

Testirali smo MacBook Pro M1 (video)

Benchmark 15.02.2021
Ukoliko tražite savršeni mali laptop koji će ispratiti čitav vaš radni dan, koji će vam pružiti sve ono što očekujete od notebooka a da to nije gejming - MacBook Pro M1 je perfektan izbor. Posle dugo vremena jedan laptop dobija "Editor's Choice"… »

Apple menja neispravne MacBook Pro baterije

PC Press 10.02.2021
Ukoliko posedujete MacBook Pro sa baterijom koja ne može da se napuni više od jedan procenta, možda ćete moći besplatno da je zamenite. Apple je upravo lansirao „Battery replacement program“ namenjen MacBook Pro računarima iz 2016. i 2017… »

Devakumiranje: MacBook Pro M1

Benchmark 07.02.2021
Danas smo dobili ekskluzivnu priliku da otpakujemo, odnosno devakumiramo jedan Apple MacBook Pro računar, što možete pogledati u videu ispod. Pre nekih petnaestak dana prikazali smo vam MacBook Air sa novim M1 čipom, a ovog puta je u pitanju njegov… »

Apple M1: vesnik turbulentnih promena

PC Press 02.02.2021
Budućnost Apple računara leži u novom M1 procesoru koji donosi brzinu, snagu, malu potrošnju i integraciju čitavog ekosistema. Da li nas slične uzbudljive promene uskoro očekuju i na PC‑ju? Osim po nezamislivim promenama koje je unela u naše… »

Microsoft ismeva Apple macbook pro: Kakav je, bre ovo sićušni ekran i zašto se ovako klati?! (video)

Mondo 25.01.2021
Kompanija iz Redmonda vratila se još jednom reklamom protiv konkurencije…. Kompanija iz Redmonda vratila se još jednom reklamom protiv konkurencije… Pre nekog vremena Microsoft je pravio zaista odlične reklame. Bilo je to vreme Windows Phone… »

Vesti dana »