MacBook Pro

Mozzartovo praznično darivanje - Osvoji poklone svakog dana!

Blic 23.12.2020
Igrači koji izzdominiraju u promo igrama na online kazinu, osvajaju novčane nagrade, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, MacBook Air, iPad Air, Sony Playstation 5 Praznici su već stigli u Mozzartu! Novogodišnja groznica počinje ranije ove godine, jer… »

Počinje novogodišnji spektakl – Mozzart daruje svakog dana!

B92 22.12.2020
Igrači koji izzdominiraju u promo igrama na online kazinu, osvajaju novčane nagrade, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, MacBook Air, iPad Air, Sony Playstation 5. Praznici su već stigli u Mozzartu! Novogodišnja groznica počinje ranije ove godine, jer… »

Microsoft Office aplikacije sada mogu da se pokreću na Mac računarima sa M1 čipom

Benchmark 16.12.2020
Microsoft je objavio svežu verziju svojih Office aplikacija, koje od starta rade uz Apple M1 čip na novim Macbook Air, Macbook Pro i Mac Mini računarima. Aplikacije koje dobijaju ažuriranje su Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote. Kompanija… »

Apple-ovi M čipovi prete da poljuljaju savez Microsoft – Windows – Intel

PC Press 13.12.2020
Apple-ovi čipovi M-serije bazirani na ARM-u mogli bi imati više jezgara visokih performansi od vrhunskih Mac-ova zasnovanih na Intelu. Apple-ovi dizajneri čipova pripremaju novi set procesora za 2021. Bloombergovi posmatrači izveštavaju da su… »

Pojavila se mapa objave Apple Silicon čipova za Mac uređaje

Benchmark 07.12.2020
Apple M1 čipset u MacBook Air laptopovima je mnoge iznenadio, ali mapa objave Apple Silicon čipova uključuje i dizajne sa do 32 jezgra. Kako se najjači MacBook pro modeli spremaju da odbace Intel rešenja, već viđamo agresivniji nastup kompanije… »

SJAJAN TRIK! Evo zašto je dobro da na laptop stavite metalne novčiće i kada?

Prva 05.12.2020
Trik koji bi mnogima sačuvao živce... MacBook… »

Super trik sa novčićima protiv pregrevanja laptopa

Nova 03.12.2020
Svi koji koriste laptopove znaju da treba da paze na pregrevanje, a umesto skupih rashladnih podloga, jedan tviteraš razvio je zanimljivu domaću improvizaciju za ovaj problem. Akinori Suzuki podelio je trik za koji tvrdi da ublažava probleme s… »

Mini LED MacBook Pro se očekuje tokom 2021. godine

Benchmark 01.12.2020
U najvećoj meri veliki broj laptopova i dalje koristi LCD za glavne displeje. Cena je glavni razlog ovoga, s obzirom na to da bi veći OLED paneli koštali značajno više u poređenju sa onim što imamo kada su u pitanju telefoni. Ovo je slučaj i sa… »

MacBook Pro od 16 inča bi mogao implementirati Apple M1X procesor

Benchmark 30.11.2020
Iako Apple do sada nije objavio nikakve informacije o 16-inčnom MacBook Pro laptopu, kao ni o Apple M1X procesoru, dojavljivač LeaksApplePro je ranije istakao da će pomenuti čip debitovati na većem MacBook Pro modelu. Pored toga, objavljeni su i neki… »

Apple bi mogao implementirati Force Touch u MacBook Pro Touch Bar

Benchmark 30.11.2020
Kada su u pitanju mobilni uređaji, Apple-ove ambicije na polju displeja osetljivih na pritisak su u najvećoj meri zamrle, a ovo se može reći i za kompanijine nosive uređaje. Međutim, kada su u pitanju MacBook Pro uređaji, situacija bi mogla biti… »

Vesti dana »