MacBook Pro

Apple predstavio MacBook Pro sa M1 čipom, zasnovanim na ARM-u

Benchmark 10.11.2020
Apple je predstavio svoj prvi MacBook Pro laptop, koji koristi procesor dizajniran od strane Apple-a, a zasnovan je na ARM arhitekturi. Novi MacBook Pro ima veličinu od 13.3 inča, a koristiće Apple-ov najnoviji Apple M1 procesor, za koji kompanija… »

Snažan udarac pc konkurenciji: Prvi Apple ARM MacBook laptopovi su moćni, lepi i kraljevi autonomije (foto, video)

Mondo 10.11.2020
Kompanija Apple najavila je novi MacBook Air i novi MacBook Pro, prve laptop računare sa vlastitim Apple Silicon ARM čipovima za Mac računare. Kompanija Apple najavila je novi MacBook Air i novi MacBook Pro, prve laptop računare sa vlastitim Apple… »

Ko čeka, dočeka: Stigli prvi Apple Silicon Mac računari FOTO/VIDEO

B92 10.11.2020
Apple je konačno predstavio Apple Silicon Mac računare - prvih Mac uređaje sa čipsetom koji je Apple proizveo. Dugo smo ih čekali i dugo su najavljivani, ali konačno su stigli. Da vidimo šta sve mogu. Od uređaja smo videli MacBook Air i MacBook… »

Apple očekuje odličnu prodaju ARM zasnovanih MacBook računara

PC Press 08.11.2020
Apple očekuje da u naredna četiri meseca, do kraja februara sledeće godine, proda 2.5 miliona MacBook Air i MacBook Pro računara zasnovanih na ARM procesorima. Na predstojećem događaju koji će se održati 10. novembra, očekuje se da će Apple… »

Apple predstavlja MacBook Air i Pro bazirane na ARM tehnologiji

PC Press 04.11.2020
Apple-ov “One More Thing” događaj, koji je planiran 10. novembra, biće drugačiji od prethodnih zbog nekoliko stvari. To će biti prvi put da će kompanija predstaviti laptop koji dolazi sa njihovim procesorom baziranim na ARM tehnologiji. Tri Apple… »

Apple A14X Bionic se po performansama poredi sa Intel Core i9-9880H

Benchmark 18.08.2020
A14X Bionic je dolazeći procesor kompanije Apple, koji se očekuje u budućim iPad Pro modelima i trebalo bi da bude kreiran u 5nm procesu kompanije TSMC. YouTube korisnik Luke Miani je nedavno objavio grafikon sa performansama za A14X Bionic čip… »

Sirtaki s Markom, po taktu MOZZART brojeva

Mozzart sport 15.07.2020
Brutalno savršeni “Macbook Pro 13”, otišao je u ruke Marka Markovića, eksperta za grčki Kino i grčki Tombo…Čestitamo, jer on je u poslednje vreme konstantno u repu glavnih premija u takmičenjima s MOZZART brojevima! Brojevi kad govore… »

Prvi laptop sa Apple ARM čipom bi mogao biti 13-inčni MacBook Pro

Benchmark 11.07.2020
Analitičar Ming-Chi Kuo sugeriše da će prvi Apple Mac laptop sa kompanijinim ARM procesorom biti 13.3-inčni MacBook Pro. Kuo veruje da će proizvodnja ovog modela započeti tokom četvrtog tromesečja 2020. godine, dok će MacBook Air sa A serijom… »

Prvi Apple-ov laptop sa ARM procesorom mogao bi da bude 13-inčni MacBook Pro

PC Press 11.07.2020
Poznati Apple analitičar, Mig-Chi Kuo, najavljuje da će prvi Mac računar sa ARM procesorom najverovatnije biti 13.3-inčni MacBook Pro. On veruje da će proizvodnja ovog računara započeti u četvrtom kvartalu ove godine, a da će ubrzo nakon toga… »

Prvi Apple-ovi ARM Mac računari bi mogli uključivati 13-inčni MacBook Pro i 24-inčni iMac

Benchmark 22.06.2020
Mnogi očekuju da će Apple tokom svoje WWDC 2020 konferencije objaviti prelazak na procesore zanovane na ARM tehnologiji na Mac računarima. Analitičar Ming-Chi Kuo tvrdi da bi prvi ARM Mac računari mogli uključivati 13-inčni MacBook Pro i 24-inčni… »

Vesti dana »