Majdanpek - vesti

Ministar Antić: Ozbiljan plan Kineza definiše sigurnu budućnost RTB-a

Kolektiv utorak, 18. septembar 2018.
Otvaranje „Cerova“, modernizacija flotacija i dupliranje proizvodnje
–Duboko verujem da je reč o izuzetno značajnom ugovoru koji će RTB-u Bor obezbediti dugoročnu stabilnost i investicije od milijardu i 260 miliona dolara, plus 200 miliona za rešavanje dugova borske kompanije. To zajedno pravi... »

Vučić: Ulaganjem u RTB Bor radnici imaju osiguranu budućnost

BK TV utorak, 18. septembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Pekingu da značaj kineskih investicija svakako najbolje razumeju zaposleni u smederevskoj Železari, kao i u Boru i Majdanpeku. Istakao je da je kineskom investicijom u RTB Bor osigurano narednih 50 godina za istočnu Srbiju, njen rast i razvoj.... »

Antić: Sporazum obezbeđuje dugoročnu stabilnost RTB

RTV utorak, 18. septembar 2018.
RTV: Antić: Sporazum obezbeđuje dugoročnu stabilnost RTB
PEKING - Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić istakao je danas da je sporazum potpisan u Pekingu sa kompanijom Ziđin za RTB Bor značajan, jer će osigurati 5.000 radnih mesta i učiniti od RTB-a najvećeg proizvođača bakra u ovom delu Evrope.
"Duboko verujem da je reč o izuzetno značajnom ugovoru koji će obezbediti dugoročnu stabilnost RTB Bor, značajne investicije, ulaganje u iznosu od 1,260 milijardi dolara, plus 200 miliona dolara za rešavanje dugova RTB. To... »

Nema više svrhe biti opozicionar? (VIDEO)

Jugmedia petak, 7. septembar 2018.
Opozicioni odbornik u leskovačkom parlamentu Bratislav Perić kazao je danas za skupštinskom govornicom da biti opozicija u lokalnom parlamentu više nema nikakve svrhe i da će morati da promeni tehniku svog političkog nastupa. Komentarišući da je, kako je kazao, narod koji se žali kako loše živi... »

“Novosti” istražuju Naprednjaci bez vlasti samo u šest opština

Večernje novosti petak, 7. septembar 2018.
Najjača stranka na političkoj sceni deo je vladajućih saveza u gotovo svim lokalnim samoupravama. Majdanpek ubedljivo "osvojen". SNS opozicija u Šapcu, Paraćinu, Bosilegradu, Čajetini, Surdulici i Bujanovcu
UBEDLjIVA pobeda naprednjaka u Majdanpeku potvrdila je njihovu dominaciju na lokalu, a stožerna stranka republičke vlasti nije deo vladajuće koalicije u svega šest lokalnih samouprava. SNS nije deo vlasti u Šapcu, Paraćinu,... »

Demokratska unija Roma: Čestitamo SNS-u na čistoj i ubedljivoj pobedi u Majdanpeku

Srbija danas četvrtak, 6. septembar 2018.
"Mi smo takođe ubeđeni da će predsednik Vučić učiniti sve što može da zaštiti Srbe na KiM"
U saopštenju za medije predsedništvo DUR-a navodi da su građani Srbije i žitelji Majdanpeka još jednom pokazali da žele politiku, mira, stabilnosti, prosperiteta i razvoja a ne politiku mržnje koju im nudi ostrašćena opozicija.... »

"Najneverovatnija kritika, tender nije fingiran, indirektno u budžet"

B92 četvrtak, 6. septembar 2018.
B92: "Najneverovatnija kritika, tender nije fingiran, indirektno u budžet"
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je navode da je tender za prodaju RTB Bor bio fingiran.
Brnabić je odbacila i tvrdnje da se u budžet Srbije ništa od investicija kineske kompanije "Ziđin majning" neće sliti. Objašnjavajući za Al-Džazira Balkans kakav je ugovor o prodaji RTB Bor, na šta se Vlada obavezala a kolike će... »

Ulaganje u RTB Bor indirektno ide u budžet

Studio B četvrtak, 6. septembar 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je navode da je tender za prodaju RTB Bor bio fingiran, kao i tvrdnje da se u budžet Srbije ništa od investicija kineske kompanije „Ziđin majning“ neće sliti.
Objašnjavajući za Al-Džazira Balkans kakav je ugovor o prodaji RTB Bor, na šta se Vlada obavezala a kolike će biti investicije kineskog partnera, Brnabić je rekla da strateški partner vlade garantuje radna mesta svim ljudima koji... »

Avgustovska proizvodnja u RBM-u na domak planirane

Kolektiv sreda, 5. septembar 2018.
Odlično iskorišćenje i kvalitet koncentrata
Na Površinskom kopu bilo je problema sa utovarnom mehanizacijom i funkcionisanjem Faze 1, a u Flotaciji preradili svu isporučenu rudu. – B. Tomić: I tokom prošlog meseca, u tim uslovima, mogli smo da se oslonimo na visok stepen odgovornosti većine zaposlenih i... »

Overen niz pobeda

Večernje novosti utorak, 4. septembar 2018.
Trijumfom u Majdanpeku SNS potvrdio dominaciju na političkoj sceni. Pejić: Naprednjaci pokazuju stalan rast, opozicija bez kontinuiteta
SA osvojenih 67,8 odsto glasova u Majdanpeku, naprednjaci su nastavili niz ubedljivih pobeda na lokalnim izborima. Osim njih, prema podacima Opštinske izborne komisije, cenzus su prešle još Dveri, sa 11,32 odsto, i koalicija... »

Junker: Članstvo Balkana u EU - pitanje rata ili mira

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Priveden bivši predsednik Sobranja

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Vremeplov: Rođen Milan Kašanin

RTV  pre 38 minuta  još 1 povezana

Snežne oluje u SAD, zatvorene škole, otkazani letovi

B92  pre 50 minuta  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.