Majdanpek - vesti

Avgustovska proizvodnja u RBM-u na domak planirane

Kolektiv sreda, 5. septembar 2018.
Odlično iskorišćenje i kvalitet koncentrata
Na Površinskom kopu bilo je problema sa utovarnom mehanizacijom i funkcionisanjem Faze 1, a u Flotaciji preradili svu isporučenu rudu. – B. Tomić: I tokom prošlog meseca, u tim uslovima, mogli smo da se oslonimo na visok stepen odgovornosti većine zaposlenih i... »

Izbori u Majdanpeku dokazali dominaciju SNS: Glasači se opredelili za politiku predsednika Vučića

Srbija danas utorak, 4. septembar 2018.
Opozicija potučena do nogu
Srpska napredna stranka, predvođena predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ostvarila je na nedeljnim lokalnim izborima u Majdanpeku najubedljiviju pobedu do sada, osvojivši 65,5 odsto glasova! To je čak za 20 odsto bolji rezultat nego na lokalnim izborima 2014, kada... »

Komisija potvrdila ubedljivu pobedu SNS u Majdanpeku

Telegraf ponedeljak, 3. septembar 2018.
Na izbore koji su juče održani izašlo je 10.027 građana, od ukupno 17.325 upisanih u birački spisak
Na osnovnu podataka Opštinske izborne komisije (OIK), na izborima u Majdanpeku pobedila je Srpska napredna stranka (SNS), a cenzus su prešli Pokret Dveri i koalicija Socijalističke partije Srbije-Jedinstvena Srbija. Ubedljiva... »

Ishodom u Majdanpeku svi zadovoljni

Politika ponedeljak, 3. septembar 2018.
Ovi lokalni izbori ne mogu na bilo koji način opredeljujuće da utiču na rezultate budućih izbora, ukazuje Bojan Klačar iz Cesida
Teško da je iko u Srbiji iznenađen rezultatom koji su naprednjaci ostvarili na lokalnim izborima u Majdanpeku, jer iako je tih 67,8 odsto među najvišim procentima koje su ostvarili na lokalnim izborima, ipak, u proteklih godinu... »

U lokalnoj Skupštini Majdanpeka odbornici sa tri izborne liste

Danas ponedeljak, 3. septembar 2018.
Po preliminarnim rezultatima lokalnih izbora u Majdanpeku ubedljiva pobeda liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Majdanpek“ Na nedeljnim lokalnim izborima u Majdanpeku, prema preliminarnim rezultatima Opštinske izborne komisije, glasalo je 57,88 odsto upisanih birača odnosno svoje biračko pravo je od 17.325 punoletnih stanovnika majdanpečke opštine iskoristilo 10.027.
Kako Danas saznaje od predsednika OIK Miloša Jovanovića, za listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Majdanpek“ glasalo je 6562 glasača na osnovu čega ova lista je osvojila 24 odbornička mandata, za listu „Milan Krkobabić-PUPS-I... »

Majdanpek: U lokalnoj skupštini odbornici sa tri izborne liste

Danas utorak, 4. septembar 2018.
Na nedeljnim lokalnim izborima u Majdanpeku, prema preliminarnim rezultatima Opštinske izborne komisije, glasalo je 57,88 odsto upisanih birača, odnosno svoje biračko pravo je od 17.325 punoletnih stanovnika majdanpečke opštine iskoristilo 10.027.
Kako Danas saznaje od predsednika OIK Miloša Jovanovića: * za listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Majdanpek“ glasalo je 6.562 glasača, na osnovu čega je ova lista osvojila 24 odbornička mandata, * lista „Dr Marko Radulović... »

PUPS: Ponosni smo na našu kampanju

Danas utorak, 4. septembar 2018.
– Ponosimo se svojom kampanjom za opštinske izbore u Majdanpeku u kojoj smo, na dnevni red, prvi nametnuli i osvetlili teme koje znače „biti ili ne biti“ za istok Srbije…
…Nismo nezadovoljni ni izbornim rezultatom od 3,1 odsto, s obzirom da smo nastupali samostalno – saopštila je izborna lista „Milan Krkobabić – PUPS – I Majdanpek je Srbija“, uz čestitke pobednicima, ali i svim učesnicima izbora.... »

U DJB zadovoljni sa 4,2 odsto glasova u Majdanpeku

Danas ponedeljak, 3. septembar 2018.
Izborna lista Dosta je bilo – upalimo svetlo sa 4,2 odsto glasova na izborima za odbornike Skupštine opštine Majdanpek nije uspela da pređe cenzus, ali je predsednik DJB Branislav Mihajlović ocenio kako u tom pokretu nemaju osnova da budu nezadovoljni.
„Sa tim rezultatom stvorili smo pretpostavke da u Majdanpeku ozbiljno radimo i pripremamo se za naredne izbore“, rekao je Mihajlović i, uz ocenu da su „izborni uslovi bili neragularni“ i čestitao pokretu Dveri koje su prešle... »

OIK Majdanpek: SNS - 67,8 odsto glasova, cenzus prešle Dveri i SPS-JS

Insajder ponedeljak, 3. septembar 2018.
Na osnovnu podataka Opštinske izborne komisije (OIK), na izborima u Majdanpeku pobedila je Srpska napredna stranka (SNS), a cenzus su prešli Pokret Dveri i koalicija Socijalističke partije Srbije-Jedinstvena Srbija.
Kako su agenciji Beta rekli u OIK, prebrojavanje glasova je završeno, a 6.652 birača glasalo je za listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Majdanpek", što je 67,8 odsto. Na izbore koji su juče održani izašlo je 10.027 građana,... »

Vulin čestitao Vučiću pobedu na izborima u Majdanpeku

Blic ponedeljak, 3. septembar 2018.
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin čestitao je večeras lideru Srpske napredne stranke i svim članovima te partije pobedu na lokalnim izborima u Majdanpeku. Vulin je naveo da čestita još jednu ubedljivu i sigurnu pobedu, ističući da je Srbija još jednom izabrala da sledi Vučićevu... »

©2018 Netmark d.o.o.