Majdanpek - vesti

Danas kupili RTB Bor, pre 10 dana već raspisali konkurs VIDEO

B92 pre 50 dana
B92: Danas kupili RTB Bor, pre 10 dana već raspisali konkurs VIDEO
Ziđin, ili Ciđin, kako god, kineski rudarski džin dolazi u Srbiju.Njihova ponuda za Bor bila je najbolja.
Kinezi planiraju da investiraju i 320 miliona u otvaranje rudnika Cerovo, kao i dalje ulaganje u Majdanpek i Veliki Krivelj. Za tri godine planiran aje proizvodnja 80.000 tona u topionici, a za 6 godina do 150.000 tona. Ziđin ima... »

Sve može, to je srpska politika: Bio je prvi čovek demokrata iz Majdanpeka, sada je drugi na listi SNS

Blic pre 51 dan
Iako Demokratka stranka (DS) neće učestvovati na izborima u Majdanpeku koji se održavaju u nedelju, 2. septembra, njen nekadašnji prvi čovek u ovom gradu Dragan Popović Popa hoće. Međutim, za tu priliku on je obezbedio novi "dres" - naprednjački. Sva je prilika da je i on "preleteo", pošto na ove... »

Krkobabić: Borićemo se za sela u opštini Majdanpek (VIDEO)

Beta pre 51 dan
Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas u Majdanpeku da će se ta partija boriti da sela i gradovi te opštine dobiju putnu infrastrukturu, stabilnu elektromrežu i signal mobilne telefonije, kao i škole, ambulante, zadruge i pošte. On je na završnoj... »

Krkobabić: Borićemo se za sela u opštini Majdanpek

Beta video pre 51 dan
MAJDANPEK- Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas u Majdanpeku da će se ta partija boriti da sela i gradovi te opštine dobiju putnu infrastrukturu, stabilnu elektromrežu i signal mobilne telefonije, kao i škole, ambulante, zadruge i... »

Krkobabić na završnoj konvenciji PUPS- a pod nazivom ``I Majdanpek je Srbija``

Beta video pre 51 dan
MAJDANPEK- Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić na završnoj konvenciji PUPS- a pod nazivom ``I Majdanpek je Srbija``, pred lokalne izbore koji će biti održani u nedelju u Majdanpeku.... »

PUPS održao završnu konvenciju u Majdanpeku

Danas pre 51 dan
Završna konvencija PUPS-a pod nazivom ,,I Majdanpek je Srbija” održana je danas u Domu Kulture Majdanpek. U prepunoj sali predstavljeni su odbornici sa liste „Milan Krkobabić – PUPS- I Majdanpek je Srbija“
Skupu su se obratili prvi sa liste odbornika, narodni poslanik, potpredsednik partije i predsednik PUPSa Milan Krkobabić. Kako se navodi u saopštenju PUPS-a, lider PUPS-a Milan Krkobabić poslao je snažnu poruku u smislu zalaganja... »

Vučić u Majdanpeku: Da pobedimo u nedelju i pokažemo da narod neće prazne priče

Blic pre 52 dana
Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić poručio je građanima na mitingu u Majdanpeku da je veoma važno da izađu na glasanje u nedelju, kako bi pobedili političke protivnike, "ubedljivije nego ikada", i pokazali da građani neće prazne priče i laži. Majdanpek je, kaže, rudarski kraj i ovde prolazi... »

Pošta Srbije otvorila tri ispostave u Majdanpeku (VIDEO)

Beta pre 51 dan
Javno preduzeće Pošta Srbije otvorilo je danas u Majdanpeku tri ispostave, jednu za 3.700 stanovnika u centru grada i dve u ruralnim naseljima u toj opštini. Pokretni poštanski šalteri otvoreni su u selu Vlaole sa 600 stanovnika, i u selu Leskovo sa oko 350 žitelja. Vršilac dužnosti direktora Pošta... »

Pošta Srbije otvorila tri ispostave u Majdanpeku

Beta video pre 51 dan
BEOGRAD - Javno preduzeće Pošta Srbije otvorilo je danas u Majdanpeku tri ispostave, jednu za 3.700 stanovnika u centru grada i dve u ruralnim naseljima u toj opštini.... »

Majdanpek: Na startu sedam lista

Večernje novosti pre 52 dana
Građani Majdanpeka u nedelju na biralištima glasaju za predstavnike u lokalnom parlamentu. Kandidate nemaju DS, SDS, Narodna stranka i SRS
GRAĐANI Majdanpeka biraće u nedelju, 2. septembra, predstavnike u lokalnom parlamentu. Za 31 odborničko mesto boriće se sedam izbornih lista. Izborna komisija proglasila je liste: "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Majdanpek",... »

Upozorenje iz Moskve: "Ovo može da izazove rat"

B92  pre 14 minuta  još 20 povezanih

Prijavljen nestanak devetogodišnje devojčice u Senti

N1 Info  pre 39 minuta  još 16 povezanih

EU o detaljima smrti Kašogija: Ubistva duboko uznemirujuće

Večernje novosti  pre 31 minut  još 12 povezanih

Miler: Srbija može do turskog toka

Beta  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.