Majdanpek - vesti

Antić: Sporazum obezbeđuje dugoročnu stabilnost RTB

RTV pre 28 dana
RTV: Antić: Sporazum obezbeđuje dugoročnu stabilnost RTB
PEKING - Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić istakao je danas da je sporazum potpisan u Pekingu sa kompanijom Ziđin za RTB Bor značajan, jer će osigurati 5.000 radnih mesta i učiniti od RTB-a najvećeg proizvođača bakra u ovom delu Evrope.
"Duboko verujem da je reč o izuzetno značajnom ugovoru koji će obezbediti dugoročnu stabilnost RTB Bor, značajne investicije, ulaganje u iznosu od 1,260 milijardi dolara, plus 200 miliona dolara za rešavanje dugova RTB. To... »

Nema više svrhe biti opozicionar? (VIDEO)

Jugmedia pre 38 dana
Opozicioni odbornik u leskovačkom parlamentu Bratislav Perić kazao je danas za skupštinskom govornicom da biti opozicija u lokalnom parlamentu više nema nikakve svrhe i da će morati da promeni tehniku svog političkog nastupa. Komentarišući da je, kako je kazao, narod koji se žali kako loše živi... »

“Novosti” istražuju Naprednjaci bez vlasti samo u šest opština

Večernje novosti pre 39 dana
Najjača stranka na političkoj sceni deo je vladajućih saveza u gotovo svim lokalnim samoupravama. Majdanpek ubedljivo "osvojen". SNS opozicija u Šapcu, Paraćinu, Bosilegradu, Čajetini, Surdulici i Bujanovcu
UBEDLjIVA pobeda naprednjaka u Majdanpeku potvrdila je njihovu dominaciju na lokalu, a stožerna stranka republičke vlasti nije deo vladajuće koalicije u svega šest lokalnih samouprava. SNS nije deo vlasti u Šapcu, Paraćinu,... »

Demokratska unija Roma: Čestitamo SNS-u na čistoj i ubedljivoj pobedi u Majdanpeku

Srbija danas pre 40 dana
"Mi smo takođe ubeđeni da će predsednik Vučić učiniti sve što može da zaštiti Srbe na KiM"
U saopštenju za medije predsedništvo DUR-a navodi da su građani Srbije i žitelji Majdanpeka još jednom pokazali da žele politiku, mira, stabilnosti, prosperiteta i razvoja a ne politiku mržnje koju im nudi ostrašćena opozicija.... »

"Ulaganje u RTB Bor indirektno ide u budžet"

Vesti online pre 40 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je danas navode da je tender za prodaju RTB Bor bio fingiran, kao i tvrdnje da se u budžet Srbije ništa od investicija kineske kompanije "Ziđin majning" neće sliti.
Objašnjavajući za Al-Džazira Balkans kakav je ugovor o prodaji RTB Bor, na šta se Vlada obavezala a kolike će biti investicije kineskog partnera, Brnabić je rekla da strateški partner vlade garantuje radna mesta svim ljudima koji... »

Ulaganje u RTB Bor indirektno ide u budžet

Studio B pre 40 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je navode da je tender za prodaju RTB Bor bio fingiran, kao i tvrdnje da se u budžet Srbije ništa od investicija kineske kompanije „Ziđin majning“ neće sliti.
Objašnjavajući za Al-Džazira Balkans kakav je ugovor o prodaji RTB Bor, na šta se Vlada obavezala a kolike će biti investicije kineskog partnera, Brnabić je rekla da strateški partner vlade garantuje radna mesta svim ljudima koji... »

Avgustovska proizvodnja u RBM-u na domak planirane

Kolektiv pre 40 dana
Odlično iskorišćenje i kvalitet koncentrata
Na Površinskom kopu bilo je problema sa utovarnom mehanizacijom i funkcionisanjem Faze 1, a u Flotaciji preradili svu isporučenu rudu. – B. Tomić: I tokom prošlog meseca, u tim uslovima, mogli smo da se oslonimo na visok stepen odgovornosti većine zaposlenih i... »

Izbori u Majdanpeku dokazali dominaciju SNS: Glasači se opredelili za politiku predsednika Vučića

Srbija danas pre 42 dana
Opozicija potučena do nogu
Srpska napredna stranka, predvođena predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ostvarila je na nedeljnim lokalnim izborima u Majdanpeku najubedljiviju pobedu do sada, osvojivši 65,5 odsto glasova! To je čak za 20 odsto bolji rezultat nego na lokalnim izborima 2014, kada... »

Majdanpek: U lokalnoj skupštini odbornici sa tri izborne liste

Danas pre 42 dana
Na nedeljnim lokalnim izborima u Majdanpeku, prema preliminarnim rezultatima Opštinske izborne komisije, glasalo je 57,88 odsto upisanih birača, odnosno svoje biračko pravo je od 17.325 punoletnih stanovnika majdanpečke opštine iskoristilo 10.027.
Kako Danas saznaje od predsednika OIK Miloša Jovanovića: * za listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Majdanpek“ glasalo je 6.562 glasača, na osnovu čega je ova lista osvojila 24 odbornička mandata, * lista „Dr Marko Radulović... »

PUPS: Ponosni smo na našu kampanju

Danas pre 42 dana
– Ponosimo se svojom kampanjom za opštinske izbore u Majdanpeku u kojoj smo, na dnevni red, prvi nametnuli i osvetlili teme koje znače „biti ili ne biti“ za istok Srbije…
…Nismo nezadovoljni ni izbornim rezultatom od 3,1 odsto, s obzirom da smo nastupali samostalno – saopštila je izborna lista „Milan Krkobabić – PUPS – I Majdanpek je Srbija“, uz čestitke pobednicima, ali i svim učesnicima izbora.... »

©2018 Netmark d.o.o.