Majdanpek - vesti

Bahati carinik-pljačkaš u pritvoru Stavio rukavice i fantomku na glavu, pa krenuo da opljačka gluvonemi par koji je živeo u njegovoj kući

Press pre 1 dan
Bošku V. (54), cariniku iz Negotina, koji je u nedelju u ranim jutarnjim časovima uhvaćen kako iz kuće starijeg bračnog para pokušava da iznese plen od 106 hiljada evra, posle saslušanja određen je pritvor do 30 dana. Da stvar bude još bizarnija, carinik koji je uhvaćen na delu kako trpa novac u torbu koju je poneo u krađu, pljačkao je dom gluvonemnih staraca Marice i Dragutina Logofetića.
Foto:Blic - U kući, u kojoj je policija zatekla Boška V. bilo je tačno 245 hiljada evra - navodi izvor iz istrage dodajući da je Boško priznao izvršenje dela. On je rekao da je za informaciju o novcu u kući Logofetića čuo sasvim... »

Danju Šef carine, noću okoreli pljačkaš Voli skupe automobile i motore, a na delu uhvaćen sa fantomkom na glavi

Press pre 2 dana
Boško V., šef carinske uprave Majdanpek, koji je uhvaćen u krađi u trenutku kada je sa fantomkom na glavi iz jedne kuće u Negotinu pokušao da odnese 106.000 evra, uživa u lagodnom životu, voli brze automobile i motore, a ako je sudeći po njegovom profilu na društvenoj mreži, letuje na luksuznim destinacijama.
Foto:Blic Šef carinske ispostave u Majdanpeku pokušao je, poput najgorih razbojnika, sa fantomkom na glavi i torbom pod rukom, da iznese 106.000 evra iz kuće u Negotinu. Ova drska pljačka je sprečena tako što je komšija video... »

Carinik stavio fantomku na glavu i upao u kuću gastarbajtera: Negotinski policajci se šokirali kada su videli koliko para ima u torbi (foto)

Telegraf pre 4 dana
Osumnjičeni Boško V. je priznao delo
Hapšenje koje podseća na film, ali – crtani, dogodilo se sinoć oko 22 časa u Negotinu kada je pljačkaš iz tog mesta Boško V. (54) uhapšen baš u momentu dok je u torbu trpao devize! Zabezeknut je gledao u policiju, ali i oni u njega kada su videli da je u torbi nabacao... »

Carinik sa fantomkom opljačkao kuću srpskog gastarbajtera? Policajci ga uhapsili i ostali u šoku kada su mu u torbi našli ovoliko novca!

Srbija danas pre 4 dana
B. N. (54), jedan od šefova carinske ispostave u Majdanpeku, uhapšen je zbog sumnje da je danas u ranim jutarnjim satima u trenutku kada je iz kuće ljudi, koji su penziju stekli radeći u inostranstvu, a sada se nalaze u staračkom domu u ovdašnjem selu Miloševo, ukrao tačno - 106 hiljada evra.
Da sve bude još ’’veselije’’, vlasnik kuće u selu Miloševo, u kome je smešten starački dom, upravo je B. N. koji taj objekat, za sumu od 1.000 eura mesečno, izdaje ljudima koji drže dom za stara lica! Kako mediji saznaju, B. N.... »

Šef carinika uhapšen dok je krao 106.000 evra: Od pokradenog dede saznao gde stoji novac, uhvaćen sa fantomkom na glavi!

Kurir pre 4 dana
Boško V. (54), jedan od šefova carinske ispostave u Majdanpeku, uhvaćen je danas u ranim jutarnjim satima u trenutku kada je iz kuće ljudi, koji su penziju stekli radeći u inostranstvu, a sada se nalaze u staračkom domu u ovdašnjem selu Miloševo, ukrao tačno - 106 hiljada evra. Da sve bude još... »

Javni beležnici Srbije na savetovanju na Kopaoniku

Novi magazin pre 5 dana
Javni beležnici su od početka rada, pre nešto više od četiri godine, preduzeli skoro pet i po miliona pravnih poslova, a njihov delokrug se povećava dodelom ili proširenjem nadležnosti, izjavio je danas predsednik Javnobeležničke komore Srbije Srbislav Cvejić.
On je, na savetovanju javnih beležnika na Kopaoniku ocenio da je beležništvo "dobro uspostavljeno", a da je preostalo da se imenuju beležnici za područja još četiri osnovna suda za Dimitrovgrad, Knjaževac, Majdanpek i Sjenicu. Na... »

Veliki remontni radovi u flotaciji RBM-a

Kolektiv pre 5 dana
“Podizanje” pete sekcije
Sa ciljem da se poveća kapacitet prerade, osposobljava se još jedna od većih sekcija, a uporedo obnavlja staro flotiranje. – Rok za završetak radova je do kraja godine, a strepi se od dugih rokova isporuke za pojedine specifične, posebno elektromaterijale RBM. – Zarad... »

Izložba u Nišu povodom Evropske godine kulturnog nasleđa

Naissus info pre 6 dana
Izložba fotografija “Pozdravi iz Srbije” otvorena je u Svečanoj sali Univerzitetske biblioteke Nikola Tesla. Svi zainteresovani posetioci moći će da vide izložbu do 14. decembra, radnim danima od 7:30h do 19:30h.
“Pozdravi iz Srbije” će posetiocima pružiti priliku da se podsete šta sve čini bogato kulturno nasleđe Srbije, kažu iz EU info kutka Niš. Predstavljeno je devet lokaliteta koji su podržani ili obnovljeni sredstvima EU. Među njima... »

U Nišu izložba fotografija "Pozdravi iz Srbije"

Južne vesti pre 6 dana
Tvrđava u Pirotu, Crkva brvnara na Zlatiboru i Rajačke pimnice, neki su od lokaliteta koji su podržani ili obnovljevi parama Evropske unije. Izložbu "Pozdravi iz Srbije", gde su prikazane fotografije devet ovakvih lokaliteta, građani će moći da pogledaju do 14. decembra u svečanoj sali niške... »

U RBM-a montiraju dva nova „belaza“ nosivosti 220 tona

Kolektiv pre 7 dana
Jača “flota” teških vozila
Posle “belaza 19” koji je startovao krajem oktobra, početkom decembra pridružiće mu se dva, a do kraja meseca očekuju se još tri dampera. – Sa šest novih vozila na početku naredne godine biće uslova za veći učinak na površinskom kopu RBM. – U novu kalendarsku godinu,... »

©2018 Netmark d.o.o.