Merkur

Svemirska sonda na putu do Merkura proletela pored Venere

N1 Info 15.10.2020
Svemirska letelica na sedmogodišnjem putovanju ka planeti Merkur, projurila je pored Venere, koristeći silu teže tog Zemljinog suseda da bi prilagodila svoju putanju ka Merkuru - najmanjoj planeti, najbližoj Suncu. Lansirana pre skoro dve godine… »

Svi strepe od retrogradnog Merkura u Škorpiji, a 3 znaka će posebno nagrabusiti

Luftika 15.10.2020
Počeo je period retrogradnog Merkura u Škorpiji koji će poslednji put u godini biti retrogradan od 14. oktobra sve do 3. novembra, kada ponovno kreće direktno. Na koje znakove će najviše uticati? Retrogradni Merkur u znaku Škorpije ima cilj da… »

Svemirska sonda na putu do Merkura proletela pored Venere prvi put

Novi magazin 15.10.2020
Svemirska letelica na sedmogodišnjem putovanju ka planeti Merkur, projurila je danas pored Venere koristeći silu teže tog Zemljinog suseda da bi prilagodila svoju putanju ka Merkuru - najmanjoj planeti, najbližoj Suncu. Lansirana pre skoro dve godine… »

Dnevni astro izvestaj za 15. oktobar: Ne zaboravite na ono sveto!

Svet plus 15.10.2020
Dnevni astro izvestaj za 15. oktobar! Merkur vec vrckavo igra po živcima. Otvara put istine koja zna da zaboli. Nervoza i iskusenja, žurba i pritisci. Treba biti mnogo duhovno jak da se izdrže ova iskušenja, gde se na sitnicama pada. Danas i pod… »

Svemirska sonda na putu do Merkura proletela pored Venere prvi put

Danas 15.10.2020
Svemirska letelica na sedmogodišnjem putovanju ka planeti Merkur, projurila je danas pored Venere koristeći silu teže tog Zemljinog suseda da bi prilagodila svoju putanju ka Merkuru – najmanjoj planeti, najbližoj Suncu. Lansirana pre skoro dve… »

Svi će na svojoj koži osetiti „nered“ na nebu, nekima će ipak biti lakše!

Vesti online 14.10.2020
Ovaj mladi mesec odvija se u diplomatskom i socijalnom znaku Vage, što nam obično nudi harmoničnu šansu na novom početku, posebno kada su u pitanju partnerstva i pravna pitanja. I dok sve ovo još uvek važi, ovo posebno lunarenje u sezoni Vaga… »

Počeo retrogradni Merkur u Škorpiji: 3 znaka će nagrabusiti

Nova 14.10.2020
Počeo je period retrogradnog Merkura u Škorpiji koji će poslednji put u godini biti retrogradan od 14. oktobra sve do 3. novembra., kada ponovno kreće direktno. Na koje znakove će najviše uticati? Retrogradni Merkur u znaku Škorpije ima cilj da… »

Od danas nas prati i zloglasni retrogradni Merkur: Zbog pojačane tenzije, nesporazuma, svađa... držite se narodne "ispeci pa…

Prva 14.10.2020
Retrogradni Merkur poručuje da od danas ne vodite pregovore, ništa ne potpisujete, ne idete na putovnje, "ispečete" svaku reč koju izgovarate... Merkur kreće u retrogradni hod 14. oktobra koji se završava 4. novembra. U ovom periodu treba očekivati… »

Retrogradni Merkur donosi haos! Koji znaci će najviše "nadrljati" i šta da radite kako biste to izbegli

Mondo 13.10.2020
Aspekt koja nikada ne donosi ništa dobro... Aspekt koja nikada ne donosi ništa dobro... Verovatno već znate da kada je Merkur retrogradan ne treba ništa da započinjete. Bitno je da znate da ne treba da kupujete stan, kuću, auto, neke veće tehničke… »

Kurir horoskop za 14. Septembar! Retrogradni Merkur svima pravi haos, ali ovom znaku će doneti sreću u ljubavi

Kurir 13.10.2020
Maksimalno ste fokusirani na obaveze. Niste zadovoljni stuacijom na emotivnom polju. Imate potrebu za emotivno jakim odnosima. Šta su vam zvezde još spremile pogledajte u videu: kurir.rs Kurir Autor: Kurir… »

Vesti dana »

Tri godine od ubistva Olivera Ivanovića

Nova pre 1 satjoš 48 povezanih

U BiH 442 novozaražena, preminulo 20 osoba

Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih

RTS: Tri osobe ubijene, jedna teško ranjena kod Sjenice

Novi magazin pre 1 satjoš 35 povezanih