Merkur

"Ne mogu da se sastavim, sve mi ide naopako": Nakon priča da je sa oženjenim Helena Topalović priznala šta joj se dešava

Blic pre 30 dana
Helena Topalović nedavno se našla u žiži javnosti kada se pojavila informacija da je u vezi sa oženjenim muškarcem, a sada je novom objavom ponovo privukla pažnju. Naime, posle spekulisanja da je u vezi sa oženjenim, Helena je dostavila dokaze da… »

Nedeljni horoskop od 14. do 20. decembra 2020. godine

Luftika 12.12.2020
Kraj vladavine Strelca i predstojeći prelazak pod uticaj Jarca, najstabilnijeg i najistrajnijeg znaka horoskopa, pa će biti zanimljive promene koje donosi nedeljni horoskop od 14. do 20. decembra 2020. godine. Istovremeno, retrogradni hod Merkura još… »

Teška situacija u kraljevačkoj bolnici: Hospitalizovano 115 pacijenata, teške bolesnike šalju za Batajnicu

Večernje novosti 10.12.2020
EPIDEMIOLOŠKA sitiacija u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu je teška, ali pod kontrolom. Trenutno je hospitalizovano 115 kovid pacijenata, od kojih je osmoro zbrinuto na intenzivnoj nezi, na neinvazivnoj terapiji. To su uglavnom sve teški… »

Devica: Analitički um koji skenira tuđe reči, pakuje ih i obrađuje...

Svet plus 03.12.2020
Osobe u ovom horoskopskom znaku su proračunate! Devica ima analitički um koji skenira tuđe reči, pakuje ih i obrađuje... Prepustiti nešto slučaju, za njih je nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mesto, samo tako… »

Mesečni horoskop za decembar

N1 Info 01.12.2020
Poslednji mesec 2020. godine će biti i jedan od najuzbudljivijih, bar što se astroloških aspekata tiče. Sunce je uveliko u vatrenom Strelcu i sve dok ne uđe u znak Jarca pružaće nam svest o ipak nešto pozitivnijem pogledu na svet i naše… »

DECEMBARSKA ASTRO PROGNOZA: Za Ribe povuci-potegni; za Jarčeve jedna dobra i jedna loša vest; pred Devicama lep ljubavni…

Prva 30.11.2020
I stigosmo u poslednji mesec ove stiskajuće, stežuće i blokirajuće 2020. godine. Godine koja nas uvodi u neko novo doba koje nam, verovali ili ne – zvanično otpočinje u drugom delu ovog decembra... Svet će se od ulaska u 2021. drastično menjati… »

Vekić: U kovid sistem od ponedeljka ulaze bolnice u Ivanjici, Zaječaru i Pirotu

Glas Zaječara 29.11.2020
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić izjavio je da je situacija u kovid bolnicama u Srbiji izuzetno teška, ali da je zdravstveni sistem pokazao izuzetnu fleksibilnost. On je dodao da operativni tim Ministarstva zdravlja ima jasan… »

Vekić: U kovid sistem od ponedeljka ulaze bolnice u Ivanjici, Zaječaru i Pirotu

N1 Info 29.11.2020
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić izjavio je da je situacija u kovid bolnicama u Srbiji izuzetno teška, ali da je zdravstveni sistem pokazao izuzetnu fleksibilnost. On je dodao da operativni tim Ministarstva zdravlja ima jasan… »

Pomračenje i pun mesec u Blizancima 30.11.2020. godine!

Vesti online 27.11.2020
Pomračenje se dešava na osmom stepenu koji pripada Škorpiji, a kako je Merkur vladar Blizanaca i tranzitira zadnjim stepenima Škorpije mnoge osobe može vratiti u prošlost i duboka razmišljanja. Nastupa period istine i mnoge tajne isplivavaju na… »

Specijalna bolnica Merkur u Vrnjačkoj Banji ponovo u kovid sistemu

N1 Info 26.11.2020
Na osnovu odluke Ministarstva zdravlja, Specijalna bolnica Merkur u Vrnjačkoj Banji ponovo je počela da prima pacijente obolele od koronavirusa. Tokom proleća Merkur je već bio u kovid sistemu, a kako je saopštio menadžment bolnice, to iskustvo… »

Vesti dana »