Merkur

Tajna rumunskog broda "Merkur 302"

Alo pre 29 dana
Carinici su danas na graničnom prelazu Veliko Gradište otkrili pokušaj krijumčarenja gotovo 1.000 litara nafte, saopštila je Uprava carina. Carinici su danas na graničnom prelazu Veliko Gradište otkrili pokušaj krijumčarenja gotovo 1.000 litara… »

Tankovi neocarinjenog remorkera puni neprijavljene nafte

RTV pre 29 dana
VELIKO GRADISTE - Carinici su danas na graničnom prelazu Veliko Gradiste otkrili pokušaj krijumčarenja gotovo 1.000 litara nafte, saopštila je Uprava carine. Prekršaj je otkriven prilikom ulazne kontrole rumunskog broda "Merkur 302", kada se… »

Zaplena na rumunskom brodu u velikom gradištu: U brodskim tankovima neocarinjenog remorkera krili skoro tonu nafte

Kurir pre 29 dana
Carinici su 25. decembra 2020. godine na graničnom prelazu Veliko Gradište otkrili neobičan pokušaj krijumčarenja gotovo 1.000 litara nafte. Prekršaj je otkriven prilikom ulazne kontrole rumunskog broda „Merkur 302“, kada se ispostavilo da se u… »

Horoskop otkriva koji će vam dan biti najsrećniji u 2021. - evo kada vam zvezde donose ljubav i novac

Noizz 22.12.2020
Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dve mistične planete biti u ljubavi – Venera i Merkur. Venera je planeta ljubavi i obilja, a u 2021. nam može doneti puno radosti, lepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. S druge strane… »

Saveti srpskog astrologa zlata vredni: Danas poželite nemoguće, a u sredu pazite šta ćete reći!

Telegraf 21.12.2020
Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje. Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Riba koja nam može doneti uspavanost prvog radnog dana. Bićemo osetljiviji, rasejani, konfuzni, sa većom potrebom za odmorom i snom… »

Helena Topalović nakon priča da je sa oženjenim, ima novi problem: Požalila se pratiocima na Instagramu (video)

Mondo 16.12.2020
Izgleda da joj ovih dana "ne cvetaju ruže". Izgleda da joj ovih dana "ne cvetaju ruže". Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, nedavno se našla pod lupom javnosti kada se pojavila priča da je navodno u vezi sa oženjenim… »

Ne mogu da se sastavim, sve mi ide naopako! Topalkova ćerka očajna nakon priča da je sa oženjenim priznala šta joj se…

Kurir 16.12.2020
Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka nedavno se našla u žiži javnosti kada se pojavila informacija da je u vezi sa oženjenim muškarcem. Helena je tada jasno rekla da ne želi da komentariše, ali je dostavila dokaze da je ona… »

"Ne mogu da se sastavim, sve mi ide naopako": Nakon priča da je sa oženjenim Helena Topalović priznala šta joj se dešava

Blic 16.12.2020
Helena Topalović nedavno se našla u žiži javnosti kada se pojavila informacija da je u vezi sa oženjenim muškarcem, a sada je novom objavom ponovo privukla pažnju. Naime, posle spekulisanja da je u vezi sa oženjenim, Helena je dostavila dokaze da… »

Nedeljni horoskop od 14. do 20. decembra 2020. godine

Luftika 12.12.2020
Kraj vladavine Strelca i predstojeći prelazak pod uticaj Jarca, najstabilnijeg i najistrajnijeg znaka horoskopa, pa će biti zanimljive promene koje donosi nedeljni horoskop od 14. do 20. decembra 2020. godine. Istovremeno, retrogradni hod Merkura još… »

Teška situacija u kraljevačkoj bolnici: Hospitalizovano 115 pacijenata, teške bolesnike šalju za Batajnicu

Večernje novosti 10.12.2020
EPIDEMIOLOŠKA sitiacija u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu je teška, ali pod kontrolom. Trenutno je hospitalizovano 115 kovid pacijenata, od kojih je osmoro zbrinuto na intenzivnoj nezi, na neinvazivnoj terapiji. To su uglavnom sve teški… »

Vesti dana »