Merkur

Retrogradni Merkur će 30. januara snažno udariti Blizance, Raka i Ribe i doneće im 3 teške nedelje

Luftika pre 1 dan
Znate li za “talenat” da kažete pogrešnu stvar u najgorem trenutku? Za to postoji objašnjenje među zvezdama i zove se retrogradni Merkur. Ovaj put se približava brzo i udara snažno. U subotu, 30. januara 2021, planeta komunikacija Merkur kreće… »

Sudbina turnira biće poznata u martu Rumenige: Razmatra se organizacija Evropskog prvenstva u fudbalu u jednoj državi

Kurir pre 1 dan
Izvršni direktor Bajern Minhena Karl-Hajnc Rumenige izjavio je da se razmatra opcija da se odloženo Evropsko prvenstvo u fudbalu igra u jednoj državi, umesto u 12 kako bi trebalo. "Ne smemo da zaboravimo da je ideja nastala kada korona virus nije… »

Bolnica u Vrnjačkoj banji ponovo prima na lečenje i odmor VIDEO

B92 pre 1 dan
Dijabetičari o trošku Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja imaju pravo na besplatni oporavak i regulaciju nivoa glikemije u krvi, u Specijalnoj bolnici "Merkur" u Vrnjačkoj banji. Međutim, zbog pandemije koronavirusa, ova bolnica je dva puta… »

Svi se plaše retrogradnog merkura! Od 30. januara za mnoge horoskopske znakove neće biti lako, nastaće haos u komunikaciji

Kurir pre 1 dan
Retrogradni Merkur počinje od 30. januara i "besneće" do 19. februara, a mnogima će doneti haos u komunikaciji. Evo kako će uticati na horoskopske znake. poremećaj u komunikaciji dolaziće do zastoja i kašnjenja u transportu automobili i Internet… »

Institut za reumatologiju i "Merkur" u Vrnjačkoj Banji ponovo primaju nekovid pacijente

RTS pre 2 dana
U Institutu za reumatologiju u Beogradu i Specijalnoj bolnici "Merkur" u Vrnjačkoj Banji više nema zelene i crvene zone. Nakon dezinfekcije i čišćenja primili su nekovid pacijente. Docent dr Goran Radunović, direktor Instituta za reumatologiju za… »

Astronomija i svemir: Najuzbudljiviji trenuci koji nas čekaju na nebu u 2021.

Danas pre 3 dana
Nova godina, novi planovi za posmatrače zvezda! Ukoliko ste strastveni ljubitelj noćnog neba i istraživanja svemira, počnite da planirate već sada, zato što će 2021. biti prepuna uzbudljivih i predivnih astronomskih događaja u kojima ćemo svi… »

Nepoznati soj koronavirusa otkriven u nemačkom ski centru, britanski soj otkriven u Češkoj

RTV pre 4 dana
CIRIH - Minhenski „Merkur“ piše da je kod troje zaraženih otkriven do sada nepoznati soj virusa. Na klinici Garmiš-Partenkirhen, prema pisanju nemačkih medija, pronađen je novi, do sada nepoznati soj korona virusa. U bolnici u… »

Novi soj koronavirusa otkriven u Garmiš-Partenkirhenu: “Još uvek nejasno koju karakteristiku ima mutirani soj”

Nedeljnik pre 4 dana
Foto:Profimedia Na klinici Garmiš-Partenkirhen, prema pisanju nemačkih medija, pronađen je novi, do sada nepoznati soj koronavirusa. U bolnici u Garmiš-Partenkirhenu 73 pacijenata i zaposlenih pozitivno je testirano na koronavirus. Minhenski… »

Dosad nepoznati soj koronavirusa pronađen u nemačkoj bolnici

Politika pre 4 dana
BERLIN – Na klinici Garmiš-Partenkirhen, prema pisanju nemačkih medija, pronađen je novi, do sada nepoznati soj koronavirusa. U bolnici u Garmiš-Partenkirhenu 73 pacijenta i zaposlenih pozitivno je testirano na koronavirus. Minhenski „Merkur”… »

Otkriven još jedan soj korona virusa: Nepoznata mutacija pronađena u nemačkoj bolnici

Mondo pre 4 dana
Još jedan soj korona virusa otkriven u Nemačkoj! Još jedan soj korona virusa otkriven u Nemačkoj! Na klinici Garmiš-Partenkirhen, prema pisanju nemačkih medija, pronađen je novi, do sada nepoznati soj korona virusa. U bolnici u… »

Vesti dana »