Merkur

Merkur u Lavu nam pravi haos do 11. Avgusta: Svakom znaku diže tenziju a svađe ćete samo ovako moći da izbegnete

Mondo pre 10 minuta
Horoskop otkriva da Merkur u Lavu utiče na jednu od najvažnijih sfera našeg života! Horoskop otkriva da Merkur u Lavu utiče na jednu od najvažnijih sfera našeg života! Merkur je ušao u Lava i trajaće do 11. avgusta, a uticaće na jednu veoma… »

Ovih 6 retrogradnih planeta u avgustu 2021. će vas izvrnuti naopačke

Luftika pre 1 dan
Svaka planeta u astrologiji ima svoju osobenost i pravila koja zadiru u različite aspekte ljudske psihe. Kako se svaka od njih kreće kroz znakove zodijaka, one vas pokreću i guraju napred, sudaraju se sa drugim planetama i raspršuju neku novu… »

Na Crvenom moru gradiće se rizort po uzoru na vrnjački Merkur - Potpisan memorandum o prenosu srpskog znanja egipatskom…

Ekapija pre 17 sati
Direktor i vlasnik egipatskog konzorcijuma Misr Italija, Hani Al Asal, i direktor Merkura Dejan Stanojević potpisali su Memorandum o razumevanju, kojim se stvaraju preduslovi za početak saradnje na prenosu Merkurovog znanja u rehabilitacioni i wellness… »

Ambasador Egipta: Cilj nam je i ulaganje u turizam Srbije

RTV pre 23 sata
BEOGRAD - Ambasador Egipta Amr Alguvejli izjavio je večeras da je višednevna poseta delegacije Južnog Sinaja Srbiji izuzetno značajna i da je jedan od ciljeva koji su ostvarenin do sada i jačanje prijateljstva između Šarm el Šeika i Niša, kao i… »

3 horoskopska znaka će do 9. avgusta saznati ko ih potajno voli

Luftika pre 1 dan
Ljubav je u vazduhu, a ova tri horoskopska znaka saznaće ko ih voli tokom Merkura u Lavu počev od 27. jula 2021. godine. Merkur u Lavu je ove godine od 27. jula do 9. avgusta 2021. Godine. Zanimljivi dani dolaze, počev od 27. jula, kada stiže… »

Ovan, Devica i Škorpija će upadati iz problema u problem u naredna 3 dana

Luftika pre 2 dana
Merkur ulazi u kvinuks sa Jupiterom počev od 28. do 30. jula 2021. godine. Kada Merkur ulazi u kvinuks sa Jupiterom stvari počinju da postaju problematične u astrologiji. Šta zaboga znači ova reč, ili podrazumeva, kada se upuštamo u astrološke… »

Nije vreme za preuzimanje rizika: Ova sedmica je puna turbulentnih dana

Alo pre 2 dana
Tri su posebno teška, U utorak budite oprezni u komunikaciji i saobraćaju, jer je Merkur na poslednjem stepenu. Sa druge strane, ni Mesec iz Riba ne pruža podršku komunikaciji. Govor tela, osećaj i intuicija nadjačavaju logiku, pa je potrebno… »

Dnevni horoskop za 27. jul 2021. godine

Luftika pre 3 dana
Ovan kreativan, Bik ima strpljenja, Blizanci imaju dobre ideje, Raka muče košmari, Lav i Devica u komunikaciji, Vaga pred romansom, Škorpija suvišna, Strelac beži od samoće, Jarac oseća stres, Vodolija pred uspehom, a Riba želi odmor. Ovo je… »

Merkur ulazi Lava 27. jula i donosi olakšanje i izlazak iz krize

Luftika pre 5 dana
Merkur ulazi u Lava 27. jula i to neće doneti uobičajenu dramu kao što smo navikli. Ove godine Merkur u Lavu doneće puno emocija zbog energije koju su doneli Jupiter, Saturn i Uran. Osetićete kao da se vaš um širi i raste a konačno ćete… »

Nedeljni horoskop: Ovnovi ispijaju “čašu meda s čašom žuči”, Device “pumpaju” emotivne probleme, Bikovi se…

Prva pre 4 dana
Da li nova sedmica donosi radost i uživanje ili ćemo morati da se pozabavimo problemima koje smo gurali pod tepih zavisi od našeg horoskopskog znaka. Zato, proverite, kakva je vaša astro prognoza. OVAN Hrana Nervoza utiče na rad stomaka I creva, pa… »

Vesti dana »