Merkur

Retrogradni Merkur donosi nevolje za Ovna, Raka i Vagu tokom čitavog septembra 2022.

Luftika pre 22 sata
Retrogradni Merkur počinje 9. septembra i traje do 2. oktobra i gotovo čitav ovaj mesec biće pod njegovim uticajem. Njegova energija počeće da se oseća već 22. avgusta, a postretrogradna senka osećaće se sve do 16. oktobra. Ovaj retrogradni… »

Kako preživeti retrogradni Merkur Astrolozi otkrivaju čega da se klonite da bi izbegli veću štetu

Alo pre 1 dan
Tokom ovog perioda, moguće je da ćete imati problema sa komunikacijom i koncentracijom, mnogi tehnički procesi se usporavaju, uređaji se kvare, informacije se prenose pogrešno. Takođe, u odnosima može doći do konflikta, rasprava, nerazumevanja, pa… »

Ne piše im se dobro Retrogradni Merkur doneće velike nevolje u septembru za ova 3 znaka

Alo pre 1 dan
Uticaj retrogradnog Merkura očekuje nas od 9. septrebra do 2. oktobra 2022. godine. Ova energija osećaće se i ranije, od 22. avgusta, a postretrogradna senka završava se tek 16. oktobra. Retrogradni Merkur biće u znaku Vage i može doneti brojne… »

Spremite se za retorgradni Uran Otvaramo se za nove i dobre stvari, koje su nam suđene

Alo pre 2 dana
HOROSKOP OD 24. AVGUSTA DO 22. JANUARA 2023 -. Planeta Uran od 24. avgusta 2022. godine kreće retrogradno, i ostaće u ovoj fazi do 22. januara 2023. godine. U ovoj fazi imamo priliku da zastanemo, odmorimo od naglih promena i napravimo pauzu. Ukoliko… »

Za Ovna, Lava i Strelca leto tek počinje, u narednih 5 dana će imati čemu da se raduju

Luftika pre 3 dana
Da li ste se ikada pitali koja je to najbolja nedelja u vašem životu? Ono, najboljih 7 dana u životu? Nismo baš sigurni da li će ova nedelja biti za njih najbolja u životu, ali najbolja tokom ovog leta definitivno. Ovan, Lav i Strelac će imati… »

Veliki mesečni horoskop od 22. Avgusta do 22. Septembra Retrogradni Merkur Blizancima kvari planove, Lav stiže do prelomne…

Alo pre 3 dana
Saznajte kakvu sudbinu vam donosi Sunce u Devici. Sunce ulazi u znak Device - astrolozi ističu da će vladavina ovog zemljanog znaka doneti svakome neke pobede, ali i mala iskušenja. Evo šta predviđa vašem horoskopskom znaku: Vaš vatreni duh može… »

Venera u Lavu sprema emocionalnu apokalipsu za Vagu, Jarca i Škorpiju, neće znati šta ih je snašlo

Luftika pre 3 dana
Bićemo malo više skloni ka tome da uživamo ​​u sticanju površnog znanja o mnogim temama, i bićemo posebno pronicljivi kada je u pitanju rasprava ili iznošenje stavova. Vaga Vage očekuju promene na polju partnerstva, mogući su iznenadni… »

Nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta: Koga čega uzlet karijere, a koga neočekivano putovanje?

Lepota i zdravlje pre 4 dana
U drugoj nedelji avgusta nastaviće se trendovi iz prethodne sedmice. Harmonični Merkur u Devici će nastaviti da povećava našu inteligenciju, logi... Romantična Venera preuzima glavnu reč. Bikovi su spremni za akciju, kod Rakova prijateljstva… »

Nedeljni horoskop: Biku nova ljubav kuca na vrata, Vodoliji stižu zasluge na poslu

Telegraf pre 5 dana
Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se! Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje. Ove nedelje ćemo imati tri… »

Vitezovi Zodijaka: Ova 4 horoskopska znaka bi pomerila planine zbog vas!

Lepota i zdravlje pre 12 dana
Romantična Venera preuzima glavnu reč. Bikovi su spremni za akciju, kod Rakova prijateljstva prerastaju u ljubav, a jedan znak može da se nada fina... Šta nam je kineski horoskop za avgust spremio za ovaj avgust? Prema legendi, Buda je pozvao sve… »

Vesti dana »