Merkur

Mars pravi haos 1 grupi ljudi, ovo se 200 godina nije desilo! Astrolog Veličković objasnio kome će sve krenuti naopako!

Mondo pre 7 sati
Astrolog na Prvoj izneo upozorenje za narednih desetak dana! Astrolog na Prvoj izneo upozorenje za narednih desetak dana! Astrolog Dušan Veličković gostovao je na Prvoj i rekao da nam kretanje planeta do kraja aprila pravi velike probleme! Biće… »

Boris Novković dobio četvrto dete: Porodila se pevačeva 25 godina mlađa izabranica

Večernje novosti pre 2 dana
PEVAČ Boris Novković (53) dobio je četvrto dete, a naslednik je rođen juče u Zagrebu. Boris i njegova 25 godina mlađa izabranica Iris Volf juče su dobili sina, a lepa studentkinja modnog dizajna dečaka je na svet donela u utorak u podne u… »

Iris rodila sina: Boris Novković po četvrti put postao otac

Večernje novosti pre 2 dana
POPULARNI pevač i autor Boris Novković (53) dobio je četvrto dete, sina koji je rođen prekjuče u zagrebačkoj bolnici "Merkur". Borisu je to druga prinova sa četvrtom suprugom, 25 godina mlađom studentkinjom modnog dizajna Iris Volf, koja se… »

Boris Novković dobio četvrto dete 25 godina mlađa studentkinja se porodila carskim rezom, evo kog je pola beba: "Jedva…

Blic pre 2 dana
Pevač Boris Novković (53) dobio je četvrto dete, a naslednik je rođen juče u Zagrebu. Boris i njegova 25 godina mlađa izabranica Iris Volf juče su dobili sina, a lepa studentkinja modnog dizajna dečaka je na svet donela u utorak u podne u… »

Boris Novković dobio sina: Tata po četvrti put

Nova pre 2 dana
Kantautor Boris Novković juče je postao tata. Naime, njegova partnerka Iris Volf juče je rodila sina u zagrebačkoj bolnici "Merkur". Prema pisanju hrvatskih medija, pevačeva izabranica porodila se carskim rezom i porođaj je prošao bez ikakvih… »

Boris Novković postao otac 4. Put: Porodila se njegova 25 godina mlađa supruga!

Mondo pre 2 dana
Nakon priča da su se rastali stigla beba. Nakon priča da su se rastali stigla beba. Hrvatski pevač Boris Novković (53) postao je tata četvrti put! Boris i njegova 25 godina mlađa izabranica Iris Volf dobili su sina, a lepa studentkinja modnog… »

Boris Novković u 54. godini dobio 4. dete sa 25 godina mlađom Iris: Pogledajte kakva je lepotica

Telegraf pre 2 dana
- Kao i svaki put kad sam postao otac tako mi je i ovaj dan jedan od najsrećnijih u životu - rekao je pevač. Boris Novković (53) juče je, u utorak 13. aprila, 4. put postao tata! Njegova devojka, studentkinja modnog dizajna i 'Najseksi Hrvatica'… »

Vodolija, Strelac, Lav i Blizanci su neizlečivi lenjivci i čitav život beže od odgovornosti

Luftika pre 4 dana
Ako želite nešto postići u životu, ništa vas ne može zaustaviti osim vas samih. Stav sa kojim koračate kroz život najverovatnije će odrediti vaš uspeh i zdravlje. Postoje neki koji su odlučni da stvari isteraju do kraja i koji ne vole da gube… »

Stigli su astrološki najznačajniji dani u 2021: Budite smeli i hrabri, sreća će vam se nasmešiti

Telegraf pre 4 dana
Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje. Sedmicu započinjemo mladim Mesecom u znaku Ovna. Ovo je jedna od najznačajnijih nedelja u godini, jer se upravo u ponedeljak dešava nalet energije u vatrenom i impulsivnom znaku… »

Mlad Mesec u znaku Ovna donosi moćnu energiju: Uradite ove 3 stvari za sreću i ostvarenje planova

Telegraf pre 6 dana
Ovo je prvi mlad Mesec u proleće 2021. godini, pa je idealan za manifestaciju i ostvarenje dugoročnih planova. Novi lunarni ciklus od 11. aprila sa dominacijom mladog Meseca u znaku Ovna donosi vam moćnu energiju i nudi vam priliku da kanališete svoje… »

Vesti dana »